TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חברים זה כבר לא מצחיק, השפעת המיסתורית הולכת להיות מגפה
חברים זה כבר לא מצחיק, השפעת המיסתורית הולכת להיות מגפה
אני לא רוצה להפחיד אף אחד, אבל זה ממש מפחיד כל העסק הזה, שימו לב כמה מדינות כבר נידבקו בזה
Scary Shit!!!
Click on Me
אהמ שגיא אהמ...
אני יודע מה אני אומר..
וכבר בהתחלה ידעתי זה הולך להתפתח..
הסינים האלה בכלל בני זונות הם לא דיווחו על המחלה המקרה הראשון קרה בספטמבר או נובמבר כבר לא זוכר.... אבל זה מלא זמן!!
כוס אמא שלהם!!!!
ועכשיו בלי קשר כוס אמא של קוריאה...גם אלה צריכים פצצות אטום?????
איזה נזק הם!!!!
לא סאדם ולא בן לאדן אלה יביאו את העולם לסופו...
אתם מנפחים את זה יותר מדי
בסוף ארץ ישראל תהיה הכי בטוחה בעולם

כמה שזה נשמע מוזר...
| quote: |
| Originally posted by NyKoN אתם מנפחים את זה יותר מדי בסוף ארץ ישראל תהיה הכי בטוחה בעולם ![]() כמה שזה נשמע מוזר... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC רגע, זה ה SARS ???????? או שזה משהו אחר וההודעה הדעת ממש בלי קשר??????? |
ן אבל זה לא נגיף כמו האיידס שתוקף את המערכת החיסונית, מרגע שהצליחו לבודד את הנגיף ולגלות שהוא שיך למשפחת מחלות הבקר, ע"ע אבועבעות
הדרך לחיסון קצרה
סה"כ מפתחים תרבית של הנגיף בטמפרטורות גבוהו דבר שגורם לו להתחלש משמעותית ומייצרים חיסון
השאלה כמה מהר זה יתפשט יחסית לקצב פיתוח וכרגע זה די מבודד
דווקא הבעיה עם איידס שבגלל שזה לא מדבק במגע ישיר אז אין סיבה לבידוד וזה יוצר פתח להתפשטות של המחלה
זה גם מעלה שאלות של זכויות הפרט אל מול טובת הכלל אבל זה כבר הלאה מאיתנו או יותר נכון למי יש זין לשאלות פילוסופיות ב4 לפנות בוקר
זה עניין של חודשים ויהיה תרופה....
אל תדאגו
בתכלס אפשר לוותר על כמה סינים 
בכל מקרה הנתונים פה גם ממש ישנים
בתכלס זה לפני שבועיים, יש כבר עוד איזה 50 הרוגים בינתיים בטח
| Originally posted by Rising אהמ שגיא אהמ... |
| Originally posted by Ariels ן אבל זה לא נגיף כמו האיידס שתוקף את המערכת החיסונית, מרגע שהצליחו לבודד את הנגיף ולגלות שהוא שיך למשפחת מחלות הבקר, ע"ע אבועבעות הדרך לחיסון קצרה סה"כ מפתחים תרבית של הנגיף בטמפרטורות גבוהו דבר שגורם לו להתחלש משמעותית ומייצרים חיסון השאלה כמה מהר זה יתפשט יחסית לקצב פיתוח וכרגע זה די מבודד דווקא הבעיה עם איידס שבגלל שזה לא מדבק במגע ישיר אז אין סיבה לבידוד וזה יוצר פתח להתפשטות של המחלה זה גם מעלה שאלות של זכויות הפרט אל מול טובת הכלל אבל זה כבר הלאה מאיתנו או יותר נכון למי יש זין לשאלות פילוסופיות ב4 לפנות בוקר |
מישהו נראה לך צוחק לעזעזל ?????????!!!!
אחותי ובעלה נמצאים בתאילנד עכשיו סעמק !
אמא שלי נתקפת חרדה כל פעם שהיא שומעת על מישהו שנהרג מזה...
מזל שאחותי חוזר ביום שני...
!
-------
עכישו נגיע לתגובה..
בעעע
לדעתי, זה לא יגיע בחיים לישראל...
לא יודע למה...
פשוט כי הגענו לרמת החרא המקסימלית בארץ
| Originally posted by KrazyDJs מישהו נראה לך צוחק לעזעזל ?????????!!!! אחותי ובעלה נמצאים בתאילנד עכשיו סעמק ! אמא שלי נתקפת חרדה כל פעם שהיא שומעת על מישהו שנהרג מזה... מזל שאחותי חוזר ביום שני... ! ------- עכישו נגיע לתגובה.. בעעע לדעתי, זה לא יגיע בחיים לישראל... לא יודע למה... פשוט כי הגענו לרמת החרא המקסימלית בארץ |
| Originally posted by Scorchio בואנה אריאל יחסית לאיך שאתה נראה אתה חכם אחושרמוטה |
לא יודע...
סתם יצאה לחופשה לשבועיים...
מה אני אמא שלה ?
היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה...
אבל בעעעע
יש לה תעיתוי הכי גרוע בעולם
| Originally posted by KrazyDJs לא יודע... סתם יצאה לחופשה לשבועיים... מה אני אמא שלה ? היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה... אבל בעעעע יש לה תעיתוי הכי גרוע בעולם |
| Originally posted by Hell_Copter אבל זה לא שלא ידעו על המחלה הזאת לפני שבועיים מוזר... הנוער של היום מה היא ככה הולכת לחפש את זה? להתגרות בגורל!? הם עובדים חזק על חיסון ואני בספק אם זאת תהיה באמת מגיפה... כמו אבעבועות שחורות שדאגו מאוד על זה ובסוף מצאו חיסון והכל |
| Originally posted by Scorchio בואנה אריאל יחסית לאיך שאתה נראה אתה חכם אחושרמוטה |
שגיא אל תתחיל איתי..
נקווה שאחותך תחזור בריאה ושלמה אליאור..
וואלה איזה מקום?? אני לא אדרוך שם בחיים שלי..
יש כאלה מקומות יפים דווקא תאילנד? פטריות היא מחפשת שם?
| Originally posted by luckystrike ידוע ! אריאל מלך ! עוד כמה שנים תראה אותו בכנסת ... |
| Originally posted by KrazyDJs היא לא הלכה להתגרות בגורל נראה לי היא תכננה את זה 3-4 חודשים לפני שלא ידעו בכלל שיש דבר כזה |
| Originally posted by NyKoN מה הקשר לזה שהיא תכננה את זה לפני 3-4 חודשים? אין לה שיקול דעת פשוט? מה עדיף תגיד לי אתה? לחיות ולא להיות בתאילנד? או להיות בתאילנד ולהסתכן בלמות? |
...| quote: |
| Originally posted by Rising נקווה שאחותך תחזור בריאה ושלמה אליאור.. וואלה איזה מקום?? אני לא אדרוך שם בחיים שלי.. יש כאלה מקומות יפים דווקא תאילנד? פטריות היא מחפשת שם? |
כל אחד שמגיע לארץ ויש לו חום נבדק וכו.. זה לא ככה לא נדבקים בקלות
לבן דוד שלי הייתה או עדיין יש דלקת ראות ובהתחלה לא זיהו משהו ולא שיחררו אותו מבית חולים עד שאושר שזה לא זה...