TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פגישה ביום העצמאות!!!!!!!!!!!!!
Pages (2): [1] 2 »
פגישה ביום העצמאות!!!!!!!!!!!!!
טוב אז כמו שאתם יודעים, יום העצמאות מתקרב
אז אני חשבתי, למה שלא ננצל את זה לפגישה?
נוכל להיפגש על איזה חוף או באיזה פארק, ולעשות על האש ככה בסבבה עם נרגילות והכל.........
מה אתם אומרים????

נדפקת?
ביום העצמאות יש מסיבות חבל"ז
אם כבר פגישה למה לא במסיבה?
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts נדפקת? ביום העצמאות יש מסיבות חבל"ז אם כבר פגישה למה לא במסיבה? |
גם אז יש מסיבות
שכחת את כל מסיבות האפטר??
"אפטר עצמאות"...

| Originally posted by Gil Shwarts גם אז יש מסיבות שכחת את כל מסיבות האפטר?? "אפטר עצמאות"... ![]() ![]() ![]() |
בטח שאני הולך!
מוזיקת דיפ האוס טהורה ברגע
פווולללל כוסיות
ואתה כולך בזולה נרגע 
| Originally posted by Gil Shwarts בטח שאני הולך! מוזיקת דיפ האוס טהורה ברגע פווולללל כוסיות ואתה כולך בזולה נרגע |
| Originally posted by HyPeRSoNiC וזה עד אחה"צ? כי אני בניתי על אחה"צ....... |
לא שולל ולא מאשר
אם וכאשר נחליט אני יראה אם אני יכול
אבל אפשר... למה לא 
| Originally posted by itamarsan טוב אורן אח''ש כול הכבוד על הרעיון אבל חלק עושים פה וחלק עסוקים למשל אני טיפה עסוק תיכננו את כול יום העצמאות אנחנו מבלי םכמו שתמיד אנחנו מבליים אז אני לא מאמין שאני יוכללל |
אני לא יודע מה איתכם אבל לא נראה לי שזה יצא ... אנחנו כבר פווווווול זמן מנסים לארגן מפגש וזה עוד אף פעם לא יצא לפועל
וחוץ מזה אני לא חושב שלאנשים יהיה כח לבוא אחרי מסיבות מטורפות של יום העצמאות!!!
אבל עדין שווה לנסות
אני בכל אופן לא יגיע יש לי יום אחרי זה בגרות אני רק לא זוכר באיזה מיקצוע בלאט
| Originally posted by Sniper אני בכל אופן לא יגיע יש לי יום אחרי זה בגרות אני רק לא זוכר באיזה מיקצוע בלאט |
| Originally posted by NeMeSiS1234 אני לא יודע מה איתכם אבל לא נראה לי שזה יצא ... אנחנו כבר פווווווול זמן מנסים לארגן מפגש וזה עוד אף פעם לא יצא לפועל |

חחחחחחחחחחחחח
אורן מארגן פגישה?
לא חשבתי שאני יחייה לראות את היום הזה
ואיתמר.. כן הוא לא יכול לבוא.. בגלל שההוא משם, יש לו איזה משו עם הזאתי של ההם.. אז נו תם מבינים..
והמבין יבין...
בלאטטט רעיון אדיר, רק חבל שכל כך הרבה לא זמינים ביום הזה, בניתי כבר על 20 נרגילות, מלא שתייה וכמובן מוזיקה, ולא לשכוח את המנגל של צח
| Originally posted by itamarsan חחחחחחח קטעים איתךךךך גם לי יש מתכונת יום אחרי זההה ב9 אני מתתת!!!! אז אני חוזר וממשיך ללמוד |

| Originally posted by YuVaL חחחחחחחחחחחחח אורן מארגן פגישה? לא חשבתי שאני יחייה לראות את היום הזה ואיתמר.. כן הוא לא יכול לבוא.. בגלל שההוא משם, יש לו איזה משו עם הזאתי של ההם.. אז נו תם מבינים.. והמבין יבין... |
| Originally posted by luckystrike פחחחחחחחחחחח הרגת אותי !!! קיצר אורן רעיון טוב אבל באמת נראה לי שמלא יהיו עסוקים ... המממממממממ אין למישהוא רעיון מתי אפשר להיפגש ? טלי מתי נראה לך שיהיה לך אוטו זמין למה נראה לי אם תסמכו על איתמר ניפגש איתכם בעוד כמה שנים שלך ולאורן כבר יהיה ילד וכלב ... |
חחחחחחחחחחח
טוב אני רואה שהרוב פה לא יכולים ביום העמצאות
אז בואו פשוט נקדיש את הטרד הזה לפגישה בכללי....
יובל ומורן, הרגתם אותי!!!!!!
בכל מקרה, אני די תלוי בטלי בקטע של ההסעות אבל עד יום העמצאות יהיה לה אוטו בלי מלווה ככה שזה יצא בן זונה
אמממממ..... יאללה מי יכול מתי????? 
אני כולה בן 14 אתם כולכם 17 אין מצב שאני יבוא :}
אני יעשה מנגל עם חברים שלי בים או משהו :]
נבשל את החרא שצף על המים שמעתי שהצרפתים טעימים
וואלה
למה אתה לא בן 12 
אני לא רוצה להיות הכי קטן...
אני באותה טענה כמו
CosmicFire
קטן מדי...אין לי איך לבוא...
וגם אותו דבר כמוהו
הולך לים עם כמה חברה לעשות על האש
| Originally posted by KrazyDJs וואלה למה אתה לא בן 12 ![]() אני לא רוצה להיות הכי קטן... אני באותה טענה כמו CosmicFire קטן מדי...אין לי איך לבוא... וגם אותו דבר כמוהו הולך לים עם כמה חברה לעשות על האש |
נראה לי שאומרים תיטבע
...
אבל מה אתה דואג...אני יודע לשחות
בגלל זה יש לי בריכה בבית
מה גלשן...
מי נכנס בכלל לים ?
הכי כיף לשבת על החול בפנאן עם נרגילות, מנגל וכמה כוסיות..
זה הדבר הכי בסט בעולם...
אני מקבל חררה מלהיכנס לים...
איכססססססססס
| Originally posted by KrazyDJs אבל מה אתה דואג...אני יודע לשחות בגלל זה יש לי בריכה בבית |