TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שווה??
שווה??
אז ככה
יש אתר מסיבות חדש
http://www.vipic.co.il
יש מצב שאני יהיה צלם של האתר..
מה שמקנה לי כניסה חינם לכל מסיבה..
שווה?
ממממ שמע אחי תאמת שאני צריך להחזיר מייל ל
www.exit.co.il
וזה ללא ספק שווה אחי כאילו אני לא יודע איך זה שם
אבל בלילה אני יודע שאתה מקבל כניסה חינם + 2 חברים או 1 שתיה חופשית כל הערב
ואתה צריך לצלם זהו זה דיי כיףף:]
אם תאוהב את זה למרות שיש כאלה קרצים שבאים אלייך תביא תמונה בלה בלה בלה
מדליקקקקקקקקק חבר'ה,
נראה לי שצלם זה כיף גם נהנים וגם חינם
SNIPER איך אתה מסדר באקסיט?
| quote: |
| Originally posted by DJentlman מדליקקקקקקקקק חבר'ה, נראה לי שצלם זה כיף גם נהנים וגם חינם SNIPER איך אתה מסדר באקסיט? |
| Originally posted by Hell_Copter אתה יכול לפנות לאקזיט... ולהגיד להם שאתה רוצה לצלם בשבילם... |
ואאלה? מגניב,
יש לי 256 אז זה לא אמור להיות בעיה
ואחלה מצלמה ......
CANON S45
| Originally posted by DJentlman ואאלה? מגניב, יש לי 256 אז זה לא אמור להיות בעיה ואחלה מצלמה ...... CANON S45 |
חשבתי על ללכת להיות צלם
הבעיה זה לסחוב מצלמה של 2000 שקל
לדיסקוטק
| Originally posted by warpedd_ חשבתי על ללכת להיות צלם הבעיה זה לסחוב מצלמה של 2000 שקל לדיסקוטק |
| Originally posted by Sniper צודק אחי אם יקרה משו למצלמה שלי אני ימות היא עלתה לי איזה 3500 שקל וממש לא מתאים לי שיקרה לה משו |
| Originally posted by Dj-2TaLL כנ"ל... אבל בכללי זה אחלה עבודה! אתה נכנס חינם למסיבות והתפקיד שלך זה לצלם כוסיות מה רע?! |
אם תהנה להסתובב ולצלם, סבבה אחי...
Gil, I say "Go For It"
שלא לדבר על זה שבחלק מהמסיבות תוכל לצלםפ מהעמדה

אחי.. לפי דעתי ..
דבר בנזונההההההה
אם יש לך את הזמן והכח... זאת עבודה חבל"ז אחי.. חינמים חופשי
בלגנים
ואתה גם לא מצלם כל המסיבה!!!
אז ככה שאתה מצלם בהתחלה וזה והכל ואחרי זה רוקד בכיף נכנס לעמדה של הדיי גיי' אולי מעיף אותו אפילו ומתחיל לתקלט קצת..

| Originally posted by YuVaL אחי.. לפי דעתי .. דבר בנזונההההההה אם יש לך את הזמן והכח... זאת עבודה חבל"ז אחי.. חינמים חופשי בלגנים ואתה גם לא מצלם כל המסיבה!!! אז ככה שאתה מצלם בהתחלה וזה והכל ואחרי זה רוקד בכיף נכנס לעמדה של הדיי גיי' אולי מעיף אותו אפילו ומתחיל לתקלט קצת.. |
אתם באמת חושבים שלכל מסיבה מקבלים חינם??
אתם אשכרה חיים בסרט
האתר משבץ אותך במסיבות ולמסיבות שהוא משבץ אותך יש לך סיכוי לקבל חינם
את חבר שלי פעם שיבצו בסוהו ובאותו יום נסענו לאומן 17...
הוא שילם כניסה כמו כולם באומן...
אז אל תחשבו שזה שיש לך מצלמה זה ישר חינם לכל מקום
| Originally posted by Hell_Copter אתם באמת חושבים שלכל מסיבה מקבלים חינם?? אתם אשכרה חיים בסרט האתר משבץ אותך במסיבות ולמסיבות שהוא משבץ אותך יש לך סיכוי לקבל חינם את חבר שלי פעם שיבצו בסוהו ובאותו יום נסענו לאומן 17... הוא שילם כניסה כמו כולם באומן... אז אל תחשבו שזה שיש לך מצלמה זה ישר חינם לכל מקום |
רגע
אתה מביא את המצלמה או שהם דורשים רק שיהיה לך כרטיס מעל 64?
| Originally posted by NyKoN רגע אתה מביא את המצלמה או שהם דורשים רק שיהיה לך כרטיס מעל 64? |
| Originally posted by Hell_Copter אתם באמת חושבים שלכל מסיבה מקבלים חינם?? אתם אשכרה חיים בסרט האתר משבץ אותך במסיבות ולמסיבות שהוא משבץ אותך יש לך סיכוי לקבל חינם את חבר שלי פעם שיבצו בסוהו ובאותו יום נסענו לאומן 17... הוא שילם כניסה כמו כולם באומן... אז אל תחשבו שזה שיש לך מצלמה זה ישר חינם לכל מקום |
| Originally posted by Gil Shwarts יש צדק חלקי בדברייך כי אם אחראי הצלמים משבץ אותך איפשהו זה אומר שהוא כבר יארגן לך ת'חינם אבל אם אתה מחליט על דעת עצמך לאן ללכת זו כבר בעיה שלך ואתה כמובן צריך לשלם |
אל תדאג אחי אני יודע מה אני עושה
אני גם מכיר את המנהלים של האתר
ואני יודע שהם מספיק מקומבנים
חוץ מזה גם הבהרתי להם שאף אחד מהם לא יגיד לי לאיזו מסיבה ללכת... ושיכול להיות שיהיו מסיבות ענקיות מחוץ לעיר שאני כנראה אלך אליהן וזה בסדר גמור מבחינתם אבל תודה שוב על הדאגה אחי