TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פיגוע
פיגוע
היה פיגוע בת"א...
עכשיו אני חוזר מת"א היה פיגוע בטיילת
מחבל פוצץ את עצמו בכניסה למסעדה
:-(((
טוב אני חוזר מהאזור שם
בחיים שלי לא ראיתי כ"כ הרבה אמבולנסים...
אוווי ועוד ביום השואה הזונות הערבים האלה עושים פיגוע!!!!
כן שמעתי לפני כמה דקות על הפיגוע הזה
מכה מה שהולך פה!!!!
אבו מאזן שווה לתחת!!
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter כן שמעתי לפני כמה דקות על הפיגוע הזה מכה מה שהולך פה!!!! אבו מאזן שווה לתחת!! |
| Originally posted by AnthemFreak דווקא בגלל שלא היה פיגוע רציני כבר די הרבה זמן אז השגרה היא לא שגרה של פיגועים אז כשיש עכשיו פיגוע זה ממש קשה |
| Originally posted by Hell_Copter מה זה לא היה פיגוע רציני?! כל פיגוע עם הרוגים זה רציני!!!! גם בכפר סבא זה היה פיגוע רציני!!! זאת גישה ממש מעפנה מה שאתה אומר כדאי לפי דעתי שתסתכל על זה בפרספקטיבה קצת אחרת... |
נרדמתי אתמול ככה כשראיתי טלויזיה ואז קמתי באיזה 4 ורבע ואני הולך לכבות את המחשב ואני קולט שהיה פיגוע ו3 אנשים נהרגו
הייתי בהלם
זוועה מה שקורה פה
:[
אני מכיר אחד שהיה שם אתמול ורק נשרט 
| Originally posted by Flotser צודק אחי אבל כל מקרה זה קשה לפעמים לראות את זה ככה כי גם הטלויזיה מחדירה לך לראש את זה בצורה של אם יש יותר הרוגים זה הרבה יותר נורא |
יימח שמם של הערבים האלו...
דווקא ביום שכ"כ חשוב ליהודים הם עושים את זה
אמן יקבלו שיתוק כל הערבים
ד"א
לדעתי כל פיגוע, אפילו שיש בו פצוע קל..
זה משו קשה..
זה עדיין פיגוע...
ולדעתי כל מי שחושב שרק פיגוע עם הרבה אנשים הרוגים זה רציני
שיתחיל לחשוב טוב טוב מה היה קורה אילו היה פיגוע ורק מישהו אחד מהמשפחה שלו היה נהרג
מה הוא היה חושב ? שזה לא רציני ?
| Originally posted by Hell_Copter מה זה לא היה פיגוע רציני?! כל פיגוע עם הרוגים זה רציני!!!! גם בכפר סבא זה היה פיגוע רציני!!! זאת גישה ממש מעפנה מה שאתה אומר כדאי לפי דעתי שתסתכל על זה בפרספקטיבה קצת אחרת... |
זה היה הפיגוע הראשון מהסוג הזה בישראל ...
המר"פ שלנו עשה לנו מעיין הרצאה דיי משעממת על זה היום ...
זה בעצם פיגוע בינלאומי - אזרחים בריטים שטסו במיוחד
בארץ כדי להתפוצץ פה ... יענו בלי חדירה וכאלה והם אפילו
לא מהשטחים בכלל - אשכרה טסו במיוחד והשתמשו בדרכון שלהם כדי
לעשות פה פיגוע ...
וברור שכל פיגוע רציני מה השטויות האלה ... אי אפשר
שזה יהיה שיגרה גם אם זה כן נראה ככה ...