TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שני דברים נחמדים על מכוניות...
שני דברים נחמדים על מכוניות...
סיפור מאוד נחמד על הונדה
http://www.acsu.buffalo.edu/~attse/honduh.htm
איך בונים מרצדס
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531
חחחחח אהבתי תסיפור על ההונדה
זה מה שנקרא
Rice Car
עצוב שיש מלא אנשים שבאמת משקיעים במכוניות כל כך הרבה כסף ובסוף זה יוצא סתם מוגזם
חוץ מזה שבקטע המכני האוטו בכלל לא שווה....
המרצדס פשוט קטלנית
מעניין כמה השקיעו בזה
איזה רצחני!!!!!!!!
FUCK!!!
קיבלתם את המרסדס?!
איזה אוטו מ-ד-ה-י-ם!!!
האמת שאני חושב שהקדימה של השילדה נראה מזה מכוער
אגב אני מקווה שברור לכם שזה לא מרצדס מקורית...
הבחור פשוט שיפר אותה שתיראה כמו האמיתית
תרדו בעמוד למטה תראו השוואה ביניהם
הוא עשה עבודה מצויינת
| quote: |
| Originally posted by Q-PiXeL עצוב שיש מלא אנשים שבאמת משקיעים במכוניות כל כך הרבה כסף ובסוף זה יוצא סתם מוגזם חוץ מזה שבקטע המכני האוטו בכלל לא שווה.... |

| Originally posted by Hell_Copter הייתי יום חמישי ברדינג... היה שם אחד עם פג'ו 306 ששם טורבו!! אתה קולט אגזוז עצום!!! עכשיו זאת 306 משפחתית עם חמש דלתות... שלא תגיד שזה ג'י טי איי או משהו... קיצר... לפי מה שנאמר שם היא פותחת אימפרזה טורבו... והאוטו עצמו הוא כמובן עדיין מכוער ![]() איזה מכוניות היו ברדינג יא רבאק... ואחר כך נסענו לקניון הזהב בראשון לציון שם היו גם ים מכוניות משופרות והכל... ושם גם היה רייסים... אתם קולטים אונו אחת שם נצמדה לאימפרזה טורבו!!!! משהו מדהים!! שמו לאונו מנוע 1.9 טורבו... והאוטו הרי קל כמו נוצה... משהו אדיר!! |
חחחחחחחח
הסיפור על ההונדה נחמד....
ופאק...איזה מכונתי המרצדס..
| Originally posted by HyPeRSoNiC כן גם אני זוכר שפעם הייתי בקניון הזהב והיו שם אנשים שבאו עם מכוניות משופרות משהו מדהים הם רצו להתחיל לעשות שם פתיחות אבל בדיוק המשטרה הגיעה ופיזרה..... איזה בעסה!!!! היה שם אחד שבא עם פיאט טיפו איזה אוטו יפה!!!!!! |
| Originally posted by Hell_Copter הייתי יום חמישי ברדינג... היה שם אחד עם פג'ו 306 ששם טורבו!! אתה קולט אגזוז עצום!!! עכשיו זאת 306 משפחתית עם חמש דלתות... שלא תגיד שזה ג'י טי איי או משהו... קיצר... לפי מה שנאמר שם היא פותחת אימפרזה טורבו... והאוטו עצמו הוא כמובן עדיין מכוער ![]() איזה מכוניות היו ברדינג יא רבאק... ואחר כך נסענו לקניון הזהב בראשון לציון שם היו גם ים מכוניות משופרות והכל... ושם גם היה רייסים... אתם קולטים אונו אחת שם נצמדה לאימפרזה טורבו!!!! משהו מדהים!! שמו לאונו מנוע 1.9 טורבו... והאוטו הרי קל כמו נוצה... משהו אדיר!! |
| Originally posted by eXeTik זה לא היה פעם על נמיר? איפה כל זה קורה עכשיו? |
חחחחחח אהבתי תקטע של ההונדה:]
חמוד ביותר
ואמאלה!!@$_)@_!#$)!_)#%$_@!#)$
מה זהההההההההה
איזה מרצדססס אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
פיי איזה חלום
מה חלום אוטו די מכוער האמת
| Originally posted by Scorchio מה חלום אוטו די מכוער האמת |
יומי חמישי יש מפגש ברידינג - אבל שמה זה בית זונות
יום שישי אחרי הצהריים יש בקניון איילון, ששמה יש תמכוניות הכי יפות!
וגם מפגש של מועדון ה5 שזה מכוניות אספנות
ואחרי זה ב7-8 יש מפגש בזהב בראשון - שזה גם בערך בית זונות...
רועי,
מה קשור האגזוז העצום לטורבו ב306?
היא לא הייתה בצבע זהב או כסף במקרה?
| Originally posted by Q-PiXeL רועי, מה קשור האגזוז העצום לטורבו ב306? היא לא הייתה בצבע זהב או כסף במקרה? |
אבל אגזוז כמעט ולא נותן כוח
יותר רק לרעש
מאיפה אתה יודע שיש לו טורבו?
| Originally posted by Q-PiXeL אבל אגזוז כמעט ולא נותן כוח יותר רק לרעש מאיפה אתה יודע שיש לו טורבו? |