TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לשריין את יום שישי ה20/07 בבקשה
Pages (2): [1] 2 »
לשריין את יום שישי ה20/07 בבקשה
המלך מגיע לישראל
בנתיים אין עוד פרטים חוץ מזה ששוב הפקה של
TLV
עם האומן
כנראה לטיאסטו נמאס להופיע בירולשים?
http://www.xtra.co.il/ts.exe?tsurl=0.38.3618.0.0
אני יכול להמשיך לחלום
לא הבנתי איפה זה יוצא אבל....
בכל אופן... שוב נקווה שזה לגיל של רובנו פה ואז אלוהים גדול 
זה חוף ניצנים אז סביר להניח שזה לא לגיל של רובנו...
אבל תמיד אפשר לקוות
אולי יעשו מסיבת נוער

(או שלא)
אבל זה תמיד טוב לקוות
עכשיו שמתי לב שסירקוליישן באים...
לא נראה לי שיביאו את סירקוליישן למסיבת נוער
באסה לנו
| quote: |
| Originally posted by nimrod levi עכשיו שמתי לב שסירקוליישן באים... לא נראה לי שיביאו את סירקוליישן למסיבת נוער באסה לנו |

סעמק נו אנחנו מדבירם בטרד של פרי שנמאס לפתוח טרדים על מסיבות שגם ככה אנחנו לא נכנסים לשם אז אתה בא פותח עוד אחד..
פשוט באסה ללנוווווווווווו
למה הם לא מארגנים איזה משו למיני נוער ??
| Originally posted by Shahar סעמק נו אנחנו מדבירם בטרד של פרי שנמאס לפתוח טרדים על מסיבות שגם ככה אנחנו לא נכנסים לשם אז אתה בא פותח עוד אחד.. |
וואיייייייי
איזה ליגההההההההההה
אני חייב להיות שם...
ומזל שזה ב20.7
למה ב 28.7 יש לי מילואים
איזה באסההההההה
אבל בקטנה, הצחוקים של החיים
איכס אני שונא את טיאסטו
אגבבבבבבב
ה 20.7 זה בכלל יום ראשון, לא יום שישי
בטח התכוונת ל 20.6, כי זה יוצא יום שישי
| Originally posted by -CosmicFire- איכס אני שונא את טיאסטו |
| Originally posted by TTman וואיייייייי איזה ליגההההההההההה אני חייב להיות שם... ומזל שזה ב20.7 למה ב 28.7 יש לי מילואים איזה באסההההההה אבל בקטנה, הצחוקים של החיים |
| Originally posted by luckystrike שחר כל עוד אני ורועי לא אמרנו על זה כלום זה בסדר גמור אז מה אם אנחנו לא יכולים להיכנס דבר ראשון זה לא תמיד בטוח דבר שני פעם בכמה זמן כבר בא מישהוא כזה לארץ ??? רק בזמן האחרון זה התחיל וטוב מאוד שיש על זה ט'רדים אז חאלאס עם ההערות הלא קשורות האלה ... קיצר אשכרה המלך מגיע - בחוף ניצנים אמור להיות מטורף אם באמת זה יהיה שם ...וזה עוד לא רחוק כל כך משהוא בסט אני ידבר עם החבר'ה שאני מכיר בטיאלוי נראה מה יוכלו לחארגן ... |
Too bad I'm not going to be here for that......
I'm in Toronto, Canada...
At least on July 21 I get to see PVD!!!
BUT I'm sure Tiesto is going to be wicked!

| Originally posted by Shahar כל פעם זה ל22 פלוס ועובדה שלא נכנסת לא לארמין ולא תיכנס לפרי וגם לא לטייסטו אז חלאס זה מתחיל להמאס שפותחים ובהתחלה כל אחד "אני הולך בטוח" ואז שיודעים שזה מוגבל אז כולם מתבאסים.. חלאס אותו סרט פעם אלף זה יצא מהתחת ד"א תאמין לי שאני מת ללכת לשם עוד יותר ממך פשוט אני מספיק חכם כדי לא לכתובפה שאני 100% שם כי אני יודע מראש שזה לא לגילנו |
איזה שרוטים
אני מסתכל על ההזמנה ורואה שמשהו מוכר לי בה ואז הבנתי
שהמסיבה הזאת הייתה כבר לפני 3 או 2 שנים
ליתר הדיוק ב 2001
הייתי אז בה
הכניסה עלת 180 שח
הייתי בגיל 18
ההזמנות האלה הן ישנות באתר
עכשיו גם נשמע הגיוני שזה לא יוצא ביום שישי
נראה לי גם -גיל- היה בה
| Originally posted by cluBBer איזה שרוטים ![]() אני מסתכל על ההזמנה ורואה שמשהו מוכר לי בה ואז הבנתי שהמסיבה הזאת הייתה כבר לפני 3 או 2 שנים הייתי אז בה הכניסה עלת 180 שח הייתי בגיל 19 נראה לי ההזמנות האלה הן ישנות באתר עכשיו גם נשמע הגיוני שזה לא יוצא ביום שישי נראה לי גם -גיל- היה בה |
| Originally posted by Shahar כל פעם זה ל22 פלוס ועובדה שלא נכנסת לא לארמין ולא תיכנס לפרי וגם לא לטייסטו אז חלאס זה מתחיל להמאס שפותחים ובהתחלה כל אחד "אני הולך בטוח" ואז שיודעים שזה מוגבל אז כולם מתבאסים.. חלאס אותו סרט פעם אלף זה יצא מהתחת ד"א תאמין לי שאני מת ללכת לשם עוד יותר ממך פשוט אני מספיק חכם כדי לא לכתובפה שאני 100% שם כי אני יודע מראש שזה לא לגילנו |
גם ככה זאת הזמנה ישנה אז זה לא משנה..
וחוץ מזה אני
כן
הולך למסיבות האלה
אז התרדים בהחלט עוזרים
ואאאאאאללללה בשבוע הזה בדיוק יש לי יום הולדתתת
אולי נארגן משהווווו
הלווווואיי
| Originally posted by itamarsan ואאאאאאללללה בשבוע הזה בדיוק יש לי יום הולדתתת אולי נארגן משהווווו הלווווואיי |
תישמעו עכשיו תסיבה האמיתית למה טיאסטו לא מופיע יותר באומן-17
הוא הגיע למסקנה עם בעלי המקום שהם היחידים שמסוגלים להביא אותו לארץ
שהוא לא יכול להופיע במקום אחד בארץ ישראל זה לא נאה ולא יאה לדי גיי מקום ראשון בעולם
אז האומן עושה הפקה עם הטי אל וי ומקבל 60% רווח
!!!
וזהו