TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סגירת עונה של טי אל וי ו - אומן 17 באילת
Pages (2): [1] 2 »
סגירת עונה של טי אל וי ו - אומן 17 באילת
הייניקן סאנדאנס
הפקת ענק ב
3 - 4 יולי
מסיבת סגירת העונה של
TLV ו OMEN 17
בחוות היען
די ג'יז
Shlomi Zidan
Sahar Z.
ANTONY PEPPA
Nisimiani ???!!!
ASTRIX
Huan
YAHEL
ועוד אחד ,תן לה בהפתעה
יתכן מאד שזה יהיה טיאסטו, אולי לא
אני יודע שהרוב לא יכול לבוא לשם , אבל תנסו בכל זאת
ואל תגידו שלא אמרתי לכם
יווואווו
נראה מסיבה פצצההה
לאיזה גילאים??
21\22+
במקרה הטוב.....
(לדעתי.....)
אם זה הייניקן סאנדאנס אז נראה לי זה יהיה לבני 18 פלוס...
בכל אופן... לא חושב שזה יצא לפועל מבחינתי בגלל הבגרות בכימיה 
!!!! הלוואי
אם יש למישהו עד פרטים על זה
אז שיפרסם פה בבקשה
תודה
סעמק
בדיוק שאני שם אז זה לא לגיל
:/
| quote: |
| Originally posted by NyKoN סעמק בדיוק שאני שם אז זה לא לגיל :/ |
Re: סגירת עונה של טי אל וי ו - אומן 17 באילת
| Originally posted by cluBBer הייניקן סאנדאנס הפקת ענק ב 3 - 4 יולי מסיבת סגירת העונה של TLV ו OMEN 17 בחוות היען די ג'יז Shlomi Zidan Sahar Z. ANTONY PEPPA Nisimiani ???!!! ASTRIX Huan YAHEL ועוד אחד ,תן לה בהפתעה יתכן מאד שזה יהיה טיאסטו, אולי לא אני יודע שהרוב לא יכול לבוא לשם , אבל תנסו בכל זאת ואל תגידו שלא אמרתי לכם |
ליגה!!!
תגיד לי גיל אחי
לי כניראה שלא תיהיה בעיה להיות שם
סמממק
יש לי יוםהולדת ברביעי אבל עדיין אני לא בגיל :{}
רוב הסיכויים שזה לא יהיה טיאסטו כי הוא מגיע לכאן כבר חודש הבא
Tiesto & Circulation @ Nitzanim (Chapter 2)
| Originally posted by Gil Shwarts רוב הסיכויים שזה לא יהיה טיאסטו כי הוא מגיע לכאן כבר חודש הבא Tiesto & Circulation @ Nitzanim (Chapter 2) |
שמעתי שבניצנים במבצע הזה של קוקה קולה יבואו... שימו לב
יוהן גילן
אינפקטד משרום
רג'ה ראם
ועוד...
בסט או לא בסט!?
| Originally posted by Hell_Copter שמעתי שבניצנים במבצע הזה של קוקה קולה יבואו... שימו לב יוהן גילן אינפקטד משרום רג'ה ראם ועוד... בסט או לא בסט!? |
| Originally posted by Hell_Copter שמעתי שבניצנים במבצע הזה של קוקה קולה יבואו... שימו לב יוהן גילן אינפקטד משרום רג'ה ראם ועוד... בסט או לא בסט!? |
Re: Re: סגירת עונה של טי אל וי ו - אומן 17 באילת
| Originally posted by Rising צריך להיות פצצה... אה ורושמים Hamoan 17 |
אז ככה, בניצנים הולך להיות חודש מלא בהופעות יום אחרי יום..
וכדי לקבל כרטיס לכל הופעה צריך לאסוף 15 פקקים של קוקה קולה..
ב4.8 יש הפקה של פורום באר שבע בה יופיעו:
YAHEL
GMS
ועוד כמה דיג'יים של הפורום שאני לא מכיר!
ב11.8 יש הפקה של האומן 17 בה יופיעו:
DON DIABLO!!!
DJ שרוליק איינהורן
DJ סהר זנגילביץ'
ב18.8 יש עוד הפקה של הפורום באר שבע בה יופיעו
RAGA RAM
INFECTED MUSHROOM
ועוד פעם הדיג'יים של הפורום...
ב25.8 יש עוד הפקה של האומן בה יופיעו:
DJ ASTRID!!!
DJ סהר זנגילביץ'
DJ נדב ברידג'
DJ LUCKY LOU
בקיצר מסיבות מטורפות!!!!
ויש לי רגילה בדיוק בזמן של המסיבות האלו אז יצא לי טוב!

ואגב לא רשום שום דבר על יוהן חילן...!
Re: Re: Re: סגירת עונה של טי אל וי ו - אומן 17 באילת
| Originally posted by Vortex_SA המואן 17?? אתה בטוח? |
| Originally posted by Sm0keMachine אז ככה, בניצנים הולך להיות חודש מלא בהופעות יום אחרי יום.. וכדי לקבל כרטיס לכל הופעה צריך לאסוף 15 פקקים של קוקה קולה.. ב4.8 יש הפקה של פורום באר שבע בה יופיעו: YAHEL GMS ועוד כמה דיג'יים של הפורום שאני לא מכיר! ב11.8 יש הפקה של האומן 17 בה יופיעו: DON DIABLO!!! DJ שרוליק איינהורן DJ סהר זנגילביץ' ב18.8 יש עוד הפקה של הפורום באר שבע בה יופיעו RAGA RAM INFECTED MUSHROOM ועוד פעם הדיג'יים של הפורום... ב25.8 יש עוד הפקה של האומן בה יופיעו: DJ ASTRID!!! DJ סהר זנגילביץ' DJ נדב ברידג' DJ LUCKY LOU בקיצר מסיבות מטורפות!!!! ויש לי רגילה בדיוק בזמן של המסיבות האלו אז יצא לי טוב! ![]() ואגב לא רשום שום דבר על יוהן חילן...! |
| Originally posted by Sm0keMachine אז ככה, בניצנים הולך להיות חודש מלא בהופעות יום אחרי יום.. וכדי לקבל כרטיס לכל הופעה צריך לאסוף 15 פקקים של קוקה קולה.. ב4.8 יש הפקה של פורום באר שבע בה יופיעו: YAHEL GMS ועוד כמה דיג'יים של הפורום שאני לא מכיר! ב11.8 יש הפקה של האומן 17 בה יופיעו: DON DIABLO!!! DJ שרוליק איינהורן DJ סהר זנגילביץ' ב18.8 יש עוד הפקה של הפורום באר שבע בה יופיעו RAGA RAM INFECTED MUSHROOM ועוד פעם הדיג'יים של הפורום... ב25.8 יש עוד הפקה של האומן בה יופיעו: DJ ASTRID!!! DJ סהר זנגילביץ' DJ נדב ברידג' DJ LUCKY LOU בקיצר מסיבות מטורפות!!!! ויש לי רגילה בדיוק בזמן של המסיבות האלו אז יצא לי טוב! ![]() ואגב לא רשום שום דבר על יוהן חילן...! |
| Originally posted by Gil Shwarts רוב הסיכויים שזה לא יהיה טיאסטו כי הוא מגיע לכאן כבר חודש הבא Tiesto & Circulation @ Nitzanim (Chapter 2) |
ראיתי את הזה של הקולה
אבל לא הכי מענין
חוץ מדיאבלו השאר די משעממים
| Originally posted by warpedd_ ראיתי את הזה של הקולה אבל לא הכי מענין חוץ מדיאבלו השאר די משעממים |
עידכון קטן
עוד שבועיים
3-5/07
הייניקן סאנדאנס
Circulation
Anthony Pappa
Juan (4 hours set)
Shlomi Zidan
Sahar Z.
Dede
Nisimyany
אין
YAHEL
ASTRIX
גם אין
תודה לאל
מישהו מתכוון לנסוע לאילת ?
חבילות 480 שח בקרלטון
חדר לזוג כולל כניסה לשני מסיבות
פצצה לא?
| Originally posted by cluBBer עידכון קטן עוד שבועיים 3-5/07 הייניקן סאנדאנס Circulation Anthony Pappa Juan (4 hours set) Shlomi Zidan Sahar Z. Dede Nisimyany אין YAHEL ASTRIX גם אין תודה לאל מישהו מתכוון לנסוע לאילת ? חבילות 480 שח בקרלטון חדר לזוג כולל כניסה לשני מסיבות פצצה לא? |