TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פוגרום
Pages (2): [1] 2 »
פוגרום
עשינו לפני כמה דקות את הפוגרום בבית ספר
אתם יודעים... שבאים עם כל הביצים והקמח והמים ומזיינים את יא ואת י...
קיצר כמה משטרות היו שם... וכמה המוקד העירוני
לא נתנו לנו לחיות!!!
בקושי פוצצנו אנשים!!!
ובהתחלה עצרו כל מיני ילדים וכאלה על ביצים ועל קמח...
ואז אחרי איזה שעה ומשהו אני כזה לקחתי ממישהו רובה מים ואחד עושה לי תשפריץ עליי מים... אני לא רוצה ביצים וקמח... אז תשפריץ עליי מים ותסגרו עניין איתי...
אז זרמתי איתו...
קיצר בא אליי אחד מהמוקד עושה לי צילמתי אותך בוא איתי...
סעמק עצרו גם אותי אז 
קיצר... עשו לנו איזה שיחה והכל... ואמרו שימשיכו לראות מה עושים עם זה...
בראסמי... קשה לי להאמין שיפתחו תיק על השפרצת מים... 
חחחחחחחחחחחחח
אחי אם אתה צריך אח שלי עובד במוקד וכל החבר'ה שם באים אלינו
הבייתה הרבה - תמיד מבטלים לנו דוחות וכאלה ככה שאין בעיה
אם באמת יעשו לך בעיות אני יגיד לו שיסדר את זה ...
איזה כייף זה הפוגרום הזה אה !
תמיד דופקים את מטרו - באוסטרובסקי אף פעם אין משטרות וכאלה
ואפשר לעשות מה שבא! גם את הרונדו תמיד דופקים לכם - לנו היה רונדו
אגדי ! כתבו עלינו בכל העיתונים חסמנו יותר מ150 מכוניות צירי תנועה ...
ככה היה כתוב לפחות 
וואי נזכרתי - בכיתה ט' עשינו וואחד פוגרום - אבל לא לאנשים לציוד בית ספר - תלשנו לוחות קישקשנו על הקירות, שברנו כיסאות ושמפכנו שמן בכל הכיתה ...
יא אללה איזה תקופה ...
מה אחי אני לא מאמין!!!
הבית ספר שלכם הזמין את המשטרה או שהם פשוט יודעים על זה?
לנו היה רונדו ביום ראשון
היה בן זונה!!!!
רק איזה 1 קיבל כנס 400 שקל
בהתחלה נסענו כזה בסיבובת נתניה היה פנאן
ואז יצאנו לכיוון מיכמורת
חבר שלי אירגן לנו שם מסיבה היה לא משו אבל חפיף
קיצר ניסענו בכביש החוף על 20
תפסנו את כל הנתיבים באמצע כמה יצאו לירקוד על הכביש וזה
היה הכי מצחיק בארץ!!
וזהו
חחחחח
אנחנו עשינו קוע כזה שאירגנו לכולם חולצות של ה"גאנג" שלנו, באנו ככה עם כל מיני דגלים (לי היה ג'מאיקה) ותכננו להכנס עם האוטו ככה עם פיפטי סנט בפול ווליום ולהשתלט ככה על האזור... אבל לא ננתנו לנו להכנס עם האוטו

חחחחחחחחחחחחח
רצחת אותי רועי
מה אתה דואג אחי? אני חותם לך כאן ועכשיו שלא יעשו ולא יכולים לעשות לך כלום
כזה דבר גם לא נכנס לתיק אישי
| quote: |
| Originally posted by NyKoN חחחחחחחחחחחחח רצחת אותי רועי מה אתה דואג אחי? אני חותם לך כאן ועכשיו שלא יעשו ולא יכולים לעשות לך כלום כזה דבר גם לא נכנס לתיק אישי |
אצלי בבית ספר עושים פוגרומים כמו שלא היו בקישינב
ולא מזמינים אף משטרה ואף מורה לא אומר כלום למעשה זה עם הסכם של בית ספר
אייי
אני זוכר בכיתה ו' נכנסתי לאיזה שטח שאסור להיכנס אליו
בא אלי שוטר תפס אותי ביד חזק וגרר אותי הצידה ליד איזה בית של מישהו וביקש את הפרטים שלי
כולי רעדתי מפחד- סעמק להתעסק עם משטרה זה זין
אבל אין להם כלום עליך
הם סתם יצעקו עליך שלא תעשה שטויות יותר או שהם בכלל לא יתקשרו
אני בטוח שלמשטרה יש דברים יותר טובים לעשות...
פוגרום ????
פשוט תקרא לזה יום שמיניות..
ואז מה שהזמינו משטרה... זה קורה רק בבתי ספר שהמנהלת חושבת שהיא לא תוכל להשתלט על המצב..
מקסימום יעכבו לחקירה .. אבל זה נורמלי כל שנה יב עושים את זה ... ואני בטוח שלא עשיתם משהו חריג ששנה אחרת לא עשו אז אל תכנס ללחץ
| Originally posted by Rising פוגרום ???? פשוט תקרא לזה יום שמיניות.. ואז מה שהזמינו משטרה... זה קורה רק בבתי ספר שהמנהלת חושבת שהיא לא תוכל להשתלט על המצב.. מקסימום יעכבו לחקירה .. אבל זה נורמלי כל שנה יב עושים את זה ... ואני בטוח שלא עשיתם משהו חריג ששנה אחרת לא עשו אז אל תכנס ללחץ |

| Originally posted by Hell_Copter זה לא המשמעות של מה שעושים... זה הפואנטה שיענו מזיינים את כל הילדים הקטנים יותר ![]() |
| Originally posted by Rising אולי אצלכם... משעמם אולי?? ביום כזה מזיינים את המורים ואת כל מי שבגללו אתם סובלים במשך כל השנים האלה בבית ספר... אחד המאבטחים אכל ביצים כל הגוף... לא ריחמו על הבחור |
| Originally posted by Hell_Copter באוסטרובסקי דפקו וואחד פוגרום בתוך בית ספר... חבל על הזמן מורן... מישהו שפך קולה או משהו כזה על אבי שושני... איזה צחוקים זה היה בטח!! |
| Originally posted by luckystrike פחחחחחחחחחחחחחחחח !!!! זזזזזזזזזזיןןןןןןןןןןןן !!! אלק אני לא מאמין !!! על שושני ? איזה מלך ! שושני הזה כזה יצור ... אתה יודע שהוא היה בשייטת ? קיצר מה הוא עשה בתגובה ? לבן אדם יש חוט התאפקות יותר קטן מלקלינגטון ... הוא הגיב ? |
יו מורן הרגת אותי עם המספרים
חחחח איזה שרוט בנאדם כזה
בקיצור כוס אימא של אבינועם המנהל שלנו שהוא גם המנהל של מטרו
מה שהוא עשה בבית ספר בשבוע האחרון שמעתי שכל יום היו מוקד אז לא היה מצב לעשות פוגרום.
עכשיו יום ראשון יש רונדו שמאיים לגמור על הרונדו שלכם מורן
אנחנו כנראה נתאחד עם מטרו ונתחרב לכיוון גהה וכביש החוף
אם הכל יילך כשורה נשבש את דרכי התנועה בכבישי המרכז לגמרי.
| Originally posted by Scorchio יו מורן הרגת אותי עם המספרים חחחח איזה שרוט בנאדם כזה בקיצור כוס אימא של אבינועם המנהל שלנו שהוא גם המנהל של מטרו מה שהוא עשה בבית ספר בשבוע האחרון שמעתי שכל יום היו מוקד אז לא היה מצב לעשות פוגרום. עכשיו יום ראשון יש רונדו שמאיים לגמור על הרונדו שלכם מורן אנחנו כנראה נתאחד עם מטרו ונתחרב לכיוון גהה וכביש החוף אם הכל יילך כשורה נשבש את דרכי התנועה בכבישי המרכז לגמרי. |
...איזה השקעה
לנו בשפירא בחיים אין פוגרום כי כולם עבריינים תשפוך על מישהו קמח ויש דקירות ככה זה, בית ספר טכנולוגי עאלק
?!!? מה זה טכנולוגי ?!!? יענו איך קופצת הסכין באולר הקפיצי
חח תהיה בריא
איזה אחד טמבל הביא לחבר שלי ביצה בראש בטעות כי הוא לא ראה מיזה
פוצצו אותו מכות גמרו עליו אחר כך הביאו עוד 3ביצים אין לי מושג מאיפה
2בשיער
ואחד בפרצוף
תחנו אותו
אצלנו ביצים וקמח זה כמעט כל יום שישי..
כל פעם שלמישהו יש יומולדת...
ביום שישי של השבוע הזה...
חבל לו על הזמן...
טוב שלא חצי בצפר בא עם ביצים וקמח לעשות ממנו עוגה...
לי היה מזל כי שלי יצא בסוכות...
| Originally posted by -CosmicFire- חח תהיה בריא איזה אחד טמבל הביא לחבר שלי ביצה בראש בטעות כי הוא לא ראה מיזה פוצצו אותו מכות גמרו עליו אחר כך הביאו עוד 3ביצים אין לי מושג מאיפה 2בשיער ואחד בפרצוף תחנו אותו |
טרור בית ספרי.. אהבתי 
ואללה אני חשבתי על משהו חמוד יותר.. לסתום למורה שלי את האגזוז
אבל זה לא יצא לפועל בסוף.. חבל, דווקא היה מגיע לה לפי דעתי 
ומריומה? חחח נשמע כמו שם של איזה קרנף מצוי
| Originally posted by Hell_Copter זה כל הקטע לא משנה במי דפקנו... אף אחד לא היה מגיב בוא נגיד ככה... היה איזה אחד לא יודע אם הוא ערס... קיצר חבר שלו הסיע אותו על האופניים... ופתאום מישהו דפק בו ביצה על הג'ינס הוא ירד מהאופניים והתעצבן ואז ילדה מהשכבה שלי עם רובה מים ענקי באה אליו והתחילה לרסס אותו לגמרי... הוא התעצבן עוד יותר ואז כולם באו אליו כזה למה מי אתה וזה.... קיצר הוא התחיל לברוח כזה וכולם אחריו... והילדה המשיכה להשפריץ עליו אז הוא עשה כאילו הוא מרים אבן וכמה משוגעים מהשכבה שלי כמעט קפצו עליו קיצר... תעשה לי טובה... כמה ערסים שהם לא יהיו... הם לא מסוגלים על כל כך הרבה ילדים אבל... על מריומה אף אחד לא זרק אין מצב שמישהו אחד ינסה אפילו להתמודד עם כזה יצור!! |
| Originally posted by Hell_Copter זה כל הקטע לא משנה במי דפקנו... אף אחד לא היה מגיב בוא נגיד ככה... היה איזה אחד לא יודע אם הוא ערס... קיצר חבר שלו הסיע אותו על האופניים... ופתאום מישהו דפק בו ביצה על הג'ינס הוא ירד מהאופניים והתעצבן ואז ילדה מהשכבה שלי עם רובה מים ענקי באה אליו והתחילה לרסס אותו לגמרי... הוא התעצבן עוד יותר ואז כולם באו אליו כזה למה מי אתה וזה.... קיצר הוא התחיל לברוח כזה וכולם אחריו... והילדה המשיכה להשפריץ עליו אז הוא עשה כאילו הוא מרים אבן וכמה משוגעים מהשכבה שלי כמעט קפצו עליו קיצר... תעשה לי טובה... כמה ערסים שהם לא יהיו... הם לא מסוגלים על כל כך הרבה ילדים אבל... על מריומה אף אחד לא זרק אין מצב שמישהו אחד ינסה אפילו להתמודד עם כזה יצור!! |
| Originally posted by nargila-man אחי אתה גר ברעננה נכון? אם יש לך באלאגן במשטרה שם תגיד לי אבא שלי אחראי שם על הביטחון אלה שמסתובבים עם הג'יפים האדומים.... אבא שלי אבל אחלה גבר לא כמו כל המניאק הבני זונות הוציא אותי מלא פעמים על מכות ושטויות שהסתבכתי בכפר סבא... |