TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עזרה זריזה בשביל חבר...
עזרה זריזה בשביל חבר...
חבר שלי קיבל באן מהצ'אט של נענע... הוא צריך תוכנה שתשנה לו את האייפי...
יש מצב לסיוע מכאן?
Re: עזרה זריזה בשביל חבר...
| quote: |
| Originally posted by oDrori חבר שלי קיבל באן מהצ'אט של נענע... הוא צריך תוכנה שתשנה לו את האייפי... יש מצב לסיוע מכאן? |
אני לא רוצה להטעות אותך אבל אני חושב שיש איזה תוכנה בנענע שם בתוכנות תעשה חיפוש קטן
אני מקווה שאני לא מדבר שטויות..
אבל אין מצב נראה לי שיש תוכנה שמשנה איי פי..
הרי איי פי מורכב מ4 ספרות
בכל התחברות והתנתקות שתי הספרות האחרונות משתנות..
והשתיים הראשונות תמיד נשארות
ולא יכולות להתחלף
וזה עושה הספקית אינטרנט
ככה היא יכולה לזהות את המשתמשים שלה..
אולי הוא יכול להתקשר לספק אינטרנט ולשאול אם הם יכולים לשנות לו אולי את הכתובת איי פי
Re: Re: עזרה זריזה בשביל חבר...
| Originally posted by MASTERsplinter יש לו איי פי קבוע? הוא יכול לנסות להתנתק ולהתחבר מחדש. |
ניתן לשנות את האייפי על ידי התקנת פיירוול.

Re: Re: Re: עזרה זריזה בשביל חבר...
| Originally posted by AnthemFreak אחי זה לא נכון מה שאתה אומר.. למה כל הקטע בבאן זה שזה עוקב אחרי השני המספרים הראשונים שנשארים קבועים אז זה לא משנה אם התנתקת והתחברת שוב |
Re: Re: Re: עזרה זריזה בשביל חבר...
| Originally posted by AnthemFreak אחי זה לא נכון מה שאתה אומר.. למה כל הקטע בבאן זה שזה עוקב אחרי השני המספרים הראשונים שנשארים קבועים אז זה לא משנה אם התנתקת והתחברת שוב |
Re: עזרה זריזה בשביל חבר...
| Originally posted by oDrori חבר שלי קיבל באן מהצ'אט של נענע... |
...
אוף למה אתם סתם זורקים שטויות?
הבאן שלו זה על המספר שהיה לו באותו רגע ואין סיכוי שזה על כל הריינג' כי אז כל הריינג' לא יוכל להיכנס לצ'ט של נענע ונענע, בניגוד למקומות אחרים בעולם (מירק), לא יכולים להרשות לעצמם לאבד ריינג' שלם ששייך לאיזה חברת אינטרנט
בכל מקרה
אם אין לו אייפי קבוע אז שיתנתק ויתחבר שוב אחרי 10 דקות
או שפשוט ימצא פרוקסי כמו שמישהו אמר וישים אותו בהגדרות של האקספלורר
איך אני זוכר שבתקופה שהייתי חורש על המירק לפני איזה 4 שנים ככה דאלנט עשו
kline
לריינג' של כל הישראלים, כי היו עושים שם בעיות עם כל התוכנות קלונים.
חחחח
זה הרס לי את כל המוניטין שהיה לי שם אז...
עדיין הייתי נכנס לשם עם פיירוול אבל היו נורא מעט אנשים, ובסרברים הישראלים זה כבר לא היה כיף...

| Originally posted by DJ-Kreing^^ איך אני זוכר שבתקופה שהייתי חורש על המירק לפני איזה 4 שנים ככה דאלנט עשו kline לריינג' של כל הישראלים, כי היו עושים שם בעיות עם כל התוכנות קלונים. חחחח זה הרס לי את כל המוניטין שהיה לי שם אז... עדיין הייתי נכנס לשם עם פיירוול אבל היו נורא מעט אנשים, ובסרברים הישראלים זה כבר לא היה כיף... |
| Originally posted by Sniper אני זוכר תימים האלה של דאלנט חפיף וכמו שמישו פה אמר אין מצב שיתנו באן על השני ספרות הראשונות כי אז זה יחסום את כל משתמשי הספק/ |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ איך אני זוכר שבתקופה שהייתי חורש על המירק לפני איזה 4 שנים ככה דאלנט עשו kline לריינג' של כל הישראלים, כי היו עושים שם בעיות עם כל התוכנות קלונים. חחחח זה הרס לי את כל המוניטין שהיה לי שם אז... עדיין הייתי נכנס לשם עם פיירוול אבל היו נורא מעט אנשים, ובסרברים הישראלים זה כבר לא היה כיף... |

| Originally posted by AnthemFreak איזה שטויוווותתת אינ מקווה שאני לא טועה כן אבל.. מזה השטויות האלה.. לכל משתמש יש שתי ספרות ייחודיות משל עצמו זה לא של כל המשתמשים באזור מסויים .. כי אז אין הרבה אופציות להרבה מספרים.. וחוץ מזה כל הקטע.. הוא שנגיד פורצים לך לאיי סי קיו.. אז איך אתה יכול לדעת מי פרץ לך.. אתה מגלה לו תאיי פי .. ואז אתה מתקשר לספק אינטרנט.. והם חייבים להגיד לך תפרטים על השם משתמש... אז איך אתה חושב הם יכולים להגיד לו אם לכולם זה אותו מספר.? זה כל הקטע.. לכל משתמש יש שני מספרים ראשונים קבועים משלו.. והשניים האחרים כל פעם מתחלפים.. |
בכבלים לדוגמא אתה חייב מספר ראשון של 170-179 בהתחלה כדי לגלוש
לאיידיאסאל יש IP קבוע שקובעים לך בחברה
והכבלים זה איזה 2-3 כתובות שעושות רוטציה כל פעם שתנתק ותחבר את האינטרנט
אממ עודד אני אתן לך תהסבר הכי טוב..
אין תוכנה שמשנה אי פי.. כי אי פי זה לא דבר שתוכנה תשנה
יש שני סוגים
static ip
dynamic ip
סטטי - לא משתנה (כבלים
דינאמי - משתנה (אדסל
עכשיו.. אם יש לו אי פי קבוע הוא לא יכול לשנות אותו ולא תעזור שום תוכנה.. אבל יש דבר שנקרא פיירוול.. (לא התוכנה שמגנה עליך... - להתקין פיירוול על המחשב ממש לא יעזור@#$#@$) הפירוול שאני מתכוון זה כמו שרת שאתה מתחבר אליו וממנו אתה מחתבר לשרת שאתה רוצה (נענע) יש עוד משהו שנקרא באונסר ודרכו אפשר להתחבר..
תלוי אבל איך הוא רוצה להתחבר.....אם הוא מתחבר דרך איארסי אז זה יעזור
אם הוא מתחבר דרך האתר זה לא יעזור כי הוא לא יכול להתחבר דרכו אבל דרך האיארסי כן....
סבבה אנשים עזרתם מאוד 
רק עוד דבר אחד
חוץ מהאייפי אפשר לשים
BAN
גם על כתובות מסוימות לא ?
כאילו, DOMAINS
שתמיד נשארים קבועים, לא ?
יש תוכנה שמשנה את האיי פי לחבר שלי יש את זה הוא הצביע ככה לאיזה אתר 200 פעמים