TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סגנונות מוזיקת מועדונים
Pages (2): [1] 2 »
סגנונות מוזיקת מועדונים
חברה אני יודע שמוש כבר לא בפורום וימי הויכוחים על סגנון של טראק מסוים קצת נעלמו אולי אבל חשבתי שיהיה נחמד לטובת כולם לעשות סטיקי עם כל הסגנונות המוכרים ופירוט קצר אבל ממצה על מאפייני הסגנון אמנים בולטים שמזוהים עם הסגנון וכו'
מצפה לתגובה מהמודים
ואנשים תתחילו לרשום כאן סגנונות שאתם חושבים שאתם יכולים לתאר ולאפיין אותם
אם אפשר אפילו תעשו את זה באנגלית
ככה שמבקרים משאר העולם יוכלו גם להנות מזה..

לדעתי מיותר
יש מספיק מקורות לקרוא עליהם
אומנם אולי לא בעברית אבל בכל זאת מקורות טובים
מצד שני
אם בא לך להכין עמוד אני בטוח שמתישהו אפשר יהיה להוסיף אותו לאתר שיהיה מתישהו חחח
ILTA 
| quote: |
| Originally posted by DjChook לדעתי מיותר יש מספיק מקורות לקרוא עליהם אומנם אולי לא בעברית אבל בכל זאת מקורות טובים מצד שני אם בא לך להכין עמוד אני בטוח שמתישהו אפשר יהיה להוסיף אותו לאתר שיהיה מתישהו חחח ILTA |
אז זהו
שלכל אוזן כל דבר בתכלס נשמע קצת אחרת
ולכן אף פעם זה לא יגמר
טוב אני יתחיל
יש ככה:
Trance:
Uplifting\Melodic\Epic Trance (Example: Mesh, Armin, Matt Darey, Transa, Steve Helstrip)
Hard Trance (Example: DJ Scot Project)
Progressive Trance (Example: Sasha, M.I.K.E., John 00 Flemming)
Psychedelic Trance (Example: GMS, Astrix, Simon P)
Tech Trance (Example: Katana, Marcel Woods, Junkie XL)
Hardstyle (Example: Technoboy, Isaac, Organ Donors)
House:
Progressive House (Example: Luke Chable, Deep Dish, John Creamer And Stephane K)
Tribal\New York House (Example: Chus And Ceballos, Danny Tenaglia, Saeed And Palash)
Tech House (Example: Greed, Echomen, Satoshi Tomiie)
Groove House (Shmuel Flash, Medway)
Breakbeat (Example: Hybrid, Grayarea)
Techno:
(Example: Marco V, Mauro Picotto, Adam Bayer, Andreas Krimer, Chris Liebing, Michel De Heij, Umek)
זה מה שעלה לי בראש עכשיו
| Originally posted by DjChook אז זהו שלכל אוזן כל דבר בתכלס נשמע קצת אחרת ולכן אף פעם זה לא יגמר |
| Originally posted by Scorchio טוב אני יתחיל יש ככה: Trance: Uplifting\Melodic\Epic Trance (Example: Mesh, Armin, Matt Darey, Transa, Steve Helstrip) Hard Trance (Example: DJ Scot Project) Progressive Trance (Example: Sasha, M.I.K.E., John 00 Flemming) Psychedelic Trance (Example: GMS, Astrix, Simon P) Tech Trance (Example: Katana, Marcel Woods, Junkie XL) Hardstyle (Example: Technoboy, Isaac, Organ Donors) House: Progressive House (Example: Luke Chable, Deep Dish, John Creamer And Stephane K) Tribal\New York House (Example: Chus And Ceballos, Danny Tenaglia, Saeed And Palash) Tech House (Example: Greed, Echomen, Satoshi Tomiie) Groove House (Shmuel Flash, Medway) Breakbeat (Example: Hybrid, Grayarea) Techno: (Example: Marco V, Mauro Picotto, Adam Bayer, Andreas Krimer, Chris Liebing, Michel De Heij, Umek) זה מה שעלה לי בראש עכשיו |
| Originally posted by Scorchio Progressive Trance (Example: Sasha, M.I.K.E., John 00 Flemming) |
אם אתה מבקש הסברים אל תתווכח
סמוך עליי שאני מבין קצת יותר ממך
מייק זה פרוגרסיב טראנס
אין כאן אחד שלא יסכים איתי
פרוגרסיב טראנס הכוונה לטראק שיש בו את המלודיה שמאפיינת את האפליפטינג אבל הביט הוא בסגנון המתפתח
זה לקוח מההאוס
בעיקרון זה ביט של טראנס ב
BPM
איטי שמתפתח למלודיה מרכזית
זה פרוגרסיב טראנס
מייק = 100 אחוז פרוגרסיב טראנס
| Originally posted by Scorchio אם אתה מבקש הסברים אל תתווכח סמוך עליי שאני מבין קצת יותר ממך מייק זה פרוגרסיב טראנס אין כאן אחד שלא יסכים איתי פרוגרסיב טראנס הכוונה לטראק שיש בו את המלודיה שמאפיינת את האפליפטינג אבל הביט הוא בסגנון המתפתח זה לקוח מההאוס בעיקרון זה ביט של טראנס ב BPM איטי שמתפתח למלודיה מרכזית זה פרוגרסיב טראנס מייק = 100 אחוז פרוגרסיב טראנס |
| Originally posted by Scorchio אם אתה מבקש הסברים אל תתווכח סמוך עליי שאני מבין קצת יותר ממך מייק זה פרוגרסיב טראנס אין כאן אחד שלא יסכים איתי פרוגרסיב טראנס הכוונה לטראק שיש בו את המלודיה שמאפיינת את האפליפטינג אבל הביט הוא בסגנון המתפתח זה לקוח מההאוס בעיקרון זה ביט של טראנס ב BPM איטי שמתפתח למלודיה מרכזית זה פרוגרסיב טראנס מייק = 100 אחוז פרוגרסיב טראנס |
| Originally posted by Scorchio טוב אני יתחיל יש ככה: Trance: Uplifting\Melodic\Epic Trance (Example: Mesh, Armin, Matt Darey, Transa, Steve Helstrip) Hard Trance (Example: DJ Scot Project) Progressive Trance (Example: Sasha, M.I.K.E., John 00 Flemming) Psychedelic Trance (Example: GMS, Astrix, Simon P) Tech Trance (Example: Katana, Marcel Woods, Junkie XL) Hardstyle (Example: Technoboy, Isaac, Organ Donors) House: Progressive House (Example: Luke Chable, Deep Dish, John Creamer And Stephane K) Tribal\New York House (Example: Chus And Ceballos, Danny Tenaglia, Saeed And Palash) Tech House (Example: Greed, Echomen, Satoshi Tomiie) Groove House (Shmuel Flash, Medway) Breakbeat (Example: Hybrid, Grayarea) Techno: (Example: Marco V, Mauro Picotto, Adam Bayer, Andreas Krimer, Chris Liebing, Michel De Heij, Umek) זה מה שעלה לי בראש עכשיו |
אני מסכים ש
SASHA
זה האוס
טוב אני צריך להגיד שיש הבדל בין שמות של סגנונות מוזיקה והפירוש שלהם ברחבי העולם וזה עובדה אין טעם להיתווכח על זה נגיד במזרח אירופה הם יקראו לטראנס טכנו וכאלה זבל ולמי שזוכר לא מיזמן לפסיי טראנס קראו בארץ האוס ולהאוס זה מה שאנחנו יודעים שזה טראנס כמו טיאסטו ארמין וכאלה
בכול מיקרה:
PROG TRANCE:Ian_Ossia
מימה שהבנתי זה כמו פרוג האוס אבל יותר נישמע כמו טראנס בתבנית של פרוג האוס
DRUM AND BASE:Ltj Bukem : Dj Krust
| Originally posted by DJ_Yuval שכחת גם Vocal Trance שזה uplifting/melodic רק עם שיר (ווקאל) דוגמא: Jan Johanston |
רותם אל תתווכח איתי על זה
תאמין לי שמייק זה פרוגרסיב טראנס
איזה 2 טראקים?!
אתה יודע כמה אליאסים יש למייק ?
אתה יודע כמה טראקים הוא הפיק?
מאות!
הוא מפיק פרוגרסיב טראנס בימים המוקדמים שלו הוא היה מפיק אסיד אלקטרוני
שאל כל מי שאתה רוצה ויגידו לך
ואורן
סאשה זה פרוגרסיב טראנס
תשמע את
GU - 013
תשמע את
Communicate
את הרמיקסים שלו
כולם פרוגרסיב טראנס...
הרבה טועים ומכלילים אותו בסצינה של ההאוס בגלל שהוא מתקלט עם דיגוויד אבל זה למה הם מתקלטים בנפרד
כל אחד נותן סט בסגנון שלו
שורה תחתונה
סאשה = פרוגרסיב טראנס
גם בדיסק האחרון שלו
יש המון סינטים וסטרינגים שמאפיינים טראנס
Sasha - Golden Arm
Sasha - Bloodlock
קח דוגמה מאלה
כל הדיסק
Airdrawndagger
הוא ככה
אממ
שכחתי תשם שך (זה שפתח תטרד) אבל איך תמיד אתה מוצא תנושאים האלה לפתוח עליהם טרד? 
בראיון שהיה בעיתון עם
atb
הוא אמר שבדיסק הקודם שלו הוא השתמש בהרבה סגנונות
ואני זוכר שהוא אמר גם סגנון שנקרא
2 steps
מישהו יכול לתת דוגמא של שיר
בסגנון הזה?
| Originally posted by Eitan E בראיון שהיה בעיתון עם atb הוא אמר שבדיסק הקודם שלו הוא השתמש בהרבה סגנונות ואני זוכר שהוא אמר גם סגנון שנקרא 2 steps מישהו יכול לתת דוגמא של שיר בסגנון הזה? |
נחמד ביותר
יש לכם עוד כמה לרשום לי?
לפי דעתי צריך לעשות סגנון מיוחד להרכב כמו
flutlicht...
כל טראק שלהם הוא יצירה ולפי דעתי אין אף סגנון שיכלול אותו
צריך להיות
flutlichtstyle..
מה אתם אומרים ?
| Originally posted by Scorchio מייק זה פרוגרסיב טראנס אין כאן אחד שלא יסכים איתי פרוגרסיב טראנס הכוונה לטראק שיש בו את המלודיה שמאפיינת את האפליפטינג אבל הביט הוא בסגנון המתפתח זה לקוח מההאוס בעיקרון זה ביט של טראנס ב BPM איטי שמתפתח למלודיה מרכזית זה פרוגרסיב טראנס מייק = 100 אחוז פרוגרסיב טראנס |

| Originally posted by KrazyDJs אמ..אל בטוח שזה נכון אבל אפשר להגיד שעל אותו עיקרון גם lasgo, sylver, ian van dahl [ dee dee ] וכו' ? |

| Originally posted by Scorchio גם בדיסק האחרון שלו יש המון סינטים וסטרינגים שמאפיינים טראנס Sasha - Golden Arm Sasha - Bloodlock קח דוגמה מאלה כל הדיסק Airdrawndagger הוא ככה |
| Originally posted by Shahar אממ שכחתי תשם שך (זה שפתח תטרד) אבל איך תמיד אתה מוצא תנושאים האלה לפתוח עליהם טרד? |
| Originally posted by Hell_Copter מייק הוא באמת פגרורסיב טראנס... אבל פוש הוא אפליפטינג אל תבלבלו בין האליאסים שלו... קחו לדוגמה את הטראק של מייק וג'וף אייס קרים... אפשר שיהיה יותר פרגורסיב מזה? ![]() וזה למה גם לא אהבתי אותו מי יודע מה כנראה ![]() |
| Originally posted by Rising פוש גם נכלל תחת פרוגרסיב טראנס |