TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קניית ציוד מחו"ל
קניית ציוד מחו"ל
אממ ...
יש לי מצב ליקנות מחו"ל ציוד ..
יש לי משהו באמריקה ...
עכשיו אני צריך אתרים כדי ליראות מחירים וכל מיני פרטים ...
אם יש למישהו אני אשמח לקבל
עכשיו יש מישהו שהיתנסה בלהביא ציוד לארץ ??
איך זה עובד ?
איך אני נגיד יכול לא לעבור אם זה במכס ??
תודה מראש
אני גם מביא ציוד מחול..
אחי להעביר במכס זה לא בעיה
כי הם לא עושים בדיקה לכל המזוודות שמגיעות מחול
למשל פעם שעברה שהייתי בחול הבאתי
JOYSTICK
והגה למחשב וכל מני דברים ולא בדקו אותי..
הם בודקים רק אנשים שנראים להם חשודים...
עכשיו בקטע של חנויות מחול
יש את
DJMART.com
יש אחד בפורום
DJ TRANZ
שעובד שם או משהו כזה דבר איתו הוא יכול להשיג מחיר יותר טוב...
עכשיו יש גם את
PLANETDJ.COM
musiciansfriend.com
אלה החנויות שאני ממליץ..
תודה רבה אחשלי !!
עזרת לי הרבה !!!!
אבל אם אני רוצה נגיד לישלוח את זה בדואר או משהו כזה מישם לפה ...
בלי שזה יעבור במכס ..
זה אפשרי ???
בעיקרון המצב שלי הוא כזה ...
יש לי שם בת דודה ..
שהיא שם כבר הרבה זמן ..
היא באה לארץ פעם בהרבה זמן !
אז יש מצב שיהיה אפשר לישלוח לי את זה לכאן בלי מכס ??
לא מומלץ להביא את זה מחו"ל
זה עולה אותו מחיר אם לא יקר יותר וגם אם קורה משהו אין לך אחריות...
אני עם צח
להביא מארה"ב הברית לא שווה
אם יש לך מישהו במזרח אסיה
[שעוד לא מת מסארס]
זה טוב אבל ארה"ב הברית יוצא אותו דבר כמו
בארץ אם לא יקר יותר
בדואר זה עוד יותר מטומטם כי כל מה ששולחים בדואר עובר דרך המכס ומכוניות השקפה כדי שלא ישלחו לכם פצצות מחו"ל
קפיש?
אם היא באה לארץ אז זה אפשרי
וקוסמיק.. די להיות אהבל
גם אם היו בודקים אותך... ההגה והג'ויסטיק באמת שווים יותר ממאתיים דולר?!
באותו זמן הגויסטיק עלה לי 50דולר ובארץ הוא עלה 600
וההגה עלה לי 60 ובארץ 700 אם אני לא טועה
עכשיו אין בעיה של אחריות יענו אם יש לך שם מישהו אז כשהוא בא הוא מביא
אם יש בעיה כשהוא בא עוד פעם נותנים לו מקסימום שולחים את זה לשם
או שיש אחריות יצרן ואז הולכים ליבואן בארץ...
לשלוח בדואר לארץ בלי מכס?! אין מצב.
ומחול זה לא יותר יקר...
אני זוכר שהתקשרתי לפיוניר ואמרו לי 3600-4000 על סידי 100 אחד..
ובחול זה 300דולר
כלומר 1320 +-
אז לא משתלם?
| quote: |
| Originally posted by Scorchio לא מומלץ להביא את זה מחו"ל זה עולה אותו מחיר אם לא יקר יותר וגם אם קורה משהו אין לך אחריות... |
| Originally posted by -CosmicFire- בחול זה 300דולר כלומר 1320 +- אז לא משתלם? |
| Originally posted by KosmiK-G8 רק בן 14 הנער וכבר יודע להמיר דולרים לשקלים לפי השער העדכני!! אני מופתע!!!! רוצה להיות יועץ ההשקעות שלי..? אני מתלבט אם להשקיע השבוע במניות טבע או שצפויה ירידה ולהתחיל להשקיע בהם רק מעוד כמה שבועות מה אתה אומר?? שלום אני מר שפיגלמן.. |
| Originally posted by -CosmicFire- הערך המדויק הוא 1318.8 אחי תחכה עוד יומיים הדולר עכשיו בירידה אבל הוא יעלה.. אחרי הירידה הראשונה שלו לאחר העליה הקרובה תשקיע... ביום שהדולר היה על 4.2 המרתי את כל החסכונות שלי לדולרים :] |
| Originally posted by KosmiK-G8 עזוב אותך דולרים דבר איתי במניות שם הכסף האמיתי מי מספר אחת.?????? |
| Originally posted by -CosmicFire- כל ההייט הישראלי בירידה כולל את מיקרוסופט שאין לך הרבה מה לחשוב על להשיק בה כי כל מניה שם זה בוכטה.. אני צריך לעבור על השוק ואני יגיד לך אם אינטרסרף יכנסו לבורסה אני הראשון שיקנה 30אחוז מהמניות שלהם.. |
| Originally posted by KosmiK-G8 שמישהו ירכוש אותו... הגאון הכלכלי של הפורום !!! והוא רק בן 14!!! לא יאומן מתי שאני ישתחרר הוא יעשה בגרות ראשונה!!! גוד דמיט זה נשמע טוב ממממממ טעם יטבתה |
| Originally posted by -CosmicFire- באותו זמן הגויסטיק עלה לי 50דולר ובארץ הוא עלה 600 וההגה עלה לי 60 ובארץ 700 אם אני לא טועה עכשיו אין בעיה של אחריות יענו אם יש לך שם מישהו אז כשהוא בא הוא מביא אם יש בעיה כשהוא בא עוד פעם נותנים לו מקסימום שולחים את זה לשם או שיש אחריות יצרן ואז הולכים ליבואן בארץ... לשלוח בדואר לארץ בלי מכס?! אין מצב. ומחול זה לא יותר יקר... אני זוכר שהתקשרתי לפיוניר ואמרו לי 3600-4000 על סידי 100 אחד.. ובחול זה 300דולר כלומר 1320 +- אז לא משתלם? |
| Originally posted by Ariels זה כי עכשיו מייצרים אותם במלזיה אז הם יותר זולים מיקסרים זה מחיר כמעט דומה והחישוב שעשיתי זה כולל מכס |
תמיד אפשר לארגן קבלה ל199 דולר למכשיר ולהביא מכשיר ללכ בן אדם שעובר
ככה זה לא חייב במס
| Originally posted by Ariels תמיד אפשר לארגן קבלה ל199 דולר למכשיר ולהביא מכשיר ללכ בן אדם שעובר ככה זה לא חייב במס |
| Originally posted by NyKoN בכל מקרה, גם אם אתה קונה חולצה בחו"ל אתה צריך לשלם עליה 17 אחוז מס על מוצרי חשמל הפסיקו כבר את המכס וילד בן 14 מכפ"ס- מה אתה מבלבל את השכל?! טבע תמיד היו בעליה... כל שנה יש להם רווחים של כמה מיליארדים וכשהמניות שלהם בירידה זה הזמן לקנות כי המניה לא יקרה... ואז כשהמניה מתחזקת- מוכרים וככה עושים כסף |
| Originally posted by -CosmicFire- מאיפה יודעים שקניתה את החולצה מחול?!?! שים אותה במזוודה ואף אחד לא ידע.. |
אני יכול להגיד לך שחברשלי קונה די הרבה מהאתר
www.htfr.com
Hard to Find Recordes
הטמבל הזה מכור לגאג'טים שהם מוכרים שם, ובנוסף הוא טחון בכסף
ממממממממ לפי מה שהבנתי הם אמינים נורא, ודי מהירים
בחירה שלך, אני את שלי אמרתי
Peace
| Originally posted by NyKoN אויש נו אל תהיה טמבל זאת הייתה דוגמה בכל מקרה הוא יכול להביא בדואר מה שהוא רוצה רק צריך להתחשב בעובדה שהוא יצטרך לשלם 17 אחוז מס |