TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמא שלי חוזרת היום מחו"ל אחרי שבועיים!!!
אמא שלי חוזרת היום מחו"ל אחרי שבועיים!!!
המטוס שלה אמור לנחות בשעה 5
השאלה המרכזית היא כמובן
האם להשאר שם עוד שעה וחצי לחכות לרביבו ולמסיבת עיתונאים שלו..??
מה אתם אומרים..?
אני אומר שלא
אין לך מה לעשות שם
כל מה שהוא יגיד היה רשום בעיתון גם ככה
חוץ מזה הוא סתם הומו אין לך מה לראות אותו...
פאק קוסמיק
השתלטת על הפורום נשבע לך
| quote: |
| Originally posted by DjChook פאק קוסמיק השתלטת על הפורום נשבע לך |
חחחחח...
טוב ויתרתי על רביבו
בכל מקרה אמא שלי באה אלי ביציאה שכשהיא ירדה מהמטוס וחיכתה לא זוכר למה הקיצר מאחוריה ישבו שחקנים של איזה קבוצת כדורגל שיוצאת לחו"ל אז היא הביאה לי תחתימות של כל השחקנים
הקיצר היא הביאה לי תדף...
אני כבר חשבתי איזה קבוצה עוד לא יצאה לחו"ל
בסוף חתימות של איזה קבוצה היא הביאה לי..??
הכח רמת גן...
חחחחחח....
לאא היה נעים לבאס אותה...
חחחח
אמא שלי הפדחנית הזאת עוד הייתה מצטמת את כולם...
| Originally posted by Segev חחחח אמא שלי הפדחנית הזאת עוד הייתה מצטמת את כולם... |
| Originally posted by KosmiK-G8 דרך אגב מתי שרון אביטן עבר להכח רמת גן..????? |
מה להכח ולחול???
ושרון הזה לפי מה שאני זוכר תמיד היה בהפועל כמו אבא שלו..
| Originally posted by -CosmicFire- מה להכח ולחול??? ושרון הזה לפי מה שאני זוכר תמיד היה בהפועל כמו אבא שלו.. |
| Originally posted by Hell_Copter לא תמיד... אם אני לא טועה הוא היה הרבה שנים בבאר שבע והיה במכבי פתח תקווה גם אבל חפיף... קיצר אילן... אלה היו הפועל רמת גן ולא הכח... אותו חרא רק עם תואר של גביע |
| Originally posted by KosmiK-G8 גם ניר ברקוביץ האח של חתום על הדף |
| Originally posted by NyKoN נו סבבה עכשיו יש לך סיבה לשרוף את הדף אביטן היה מללללללללא בב"ש עד שלכולם נמאס ממנו והוא הלך להפועל רמת גן- גבעתיים שגם שם הוא לא כזה משהו |
טפשים טפשים שלום אביטן אבא של שרון תמיד שיחק בהפועל באר שבע !!!
ושרון שיחק בבא"ש, פ"ת ועוד
ועבר העונה להכח ר"ג !!!
| Originally posted by yahel222 טפשים טפשים שלום אביטן אבא של שרון תמיד שיחק בהפועל באר שבע !!! ושרון שיחק בבא"ש, פ"ת ועוד ועבר העונה להכח ר"ג !!! |
| Originally posted by Hell_Copter לא תמיד... אם אני לא טועה הוא היה הרבה שנים בבאר שבע והיה במכבי פתח תקווה גם אבל חפיף... |
| Originally posted by Hell_Copter לא תמיד... אם אני לא טועה הוא היה הרבה שנים בבאר שבע והיה במכבי פתח תקווה גם אבל חפיף... קיצר אילן... אלה היו הפועל רמת גן ולא הכח... אותו חרא רק עם תואר של גביע |