TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אלוהים ישמור!!!! כנסו!!!!!
Pages (2): [1] 2 »
אלוהים ישמור!!!! כנסו!!!!!
http://games2.bezeqint.net/~arnonl/...-_Drum_Solo.avi
תורידו את זה
איזה מתופף חבל לכם על הזמן
אני בשוק
איזה כישרון
אתם חייבים לראות
הוא ילד כולה
ואיזה קורדינציה
כדאי להוריד את הסרט או משהו למה לי זה לא עבד שהוא ניסה לנגן את זה במדיה פלייר דרך האינטרנט
תגיבו!
בונא איזה כישרון ענקי אני מת , הילד מסודר
יש לזה קצת דילי בסוף אז הרהרתי לעצמי אבל זה אמיתי
safri due - the next generation 
איזה תותח הילדון הזה יאללה
המממ
:\
יודעים מה עזבו את הגיל אני אתייחס לתיפוף
אני לא יודע כמה אתם קשורים לתופים או לא
אבל הוא לא עושה שם דברים מסובכים בכלל
וסתם שמו לו המון תופים ומצילות כאילו אין סיבה משמעותית...
ת'אמת מקסימום הוא פשוט התחיל לנגן בגיל צעיר וזהו...
הוא לא עושה שם דברים באמת יפים
אבל זה מההסתכלות שלי
| quote: |
| Originally posted by DjChook המממ :\ יודעים מה עזבו את הגיל אני אתייחס לתיפוף אני לא יודע כמה אתם קשורים לתופים או לא אבל הוא לא עושה שם דברים מסובכים בכלל וסתם שמו לו המון תופים ומצילות כאילו אין סיבה משמעותית... ת'אמת מקסימום הוא פשוט התחיל לנגן בגיל צעיר וזהו... הוא לא עושה שם דברים באמת יפים אבל זה מההסתכלות שלי |
הלווי עלי והיה לי קצב כמוהו...
יש לו כישרון מלידה
חח השבוע ראיתי ילד בן 3 מתופף אבל לא ממש במקצועיות אבל אני בטוח שכשהו יגדל הו יהיה מהמובילים בעולם
אני לא יודע
אבל מצד שני אולי החבר שלי שאני משווה אליו זה לא נחשב
כי החבר שלי מנגן כמעט 5 שנים
והוא מחונן מוזיקלית בצורה מטורפת
אז הוא עושה דברים הרבה הרבה יותר מגניבים
וממה שישבתי קצת על מערכת
לשמור על מקצבים ולשחק עם מצילות זה לא כזה סיפור
פשוט צריך להתאמן
ענק!
פשוט ענק!
מה התלהבתם?
ביג דיל... מרביץ לתופים עם 2 מקלות
גם אני יכול... לא משנה איך הוא היה מרביץ להם זה היה נשמע אותו הדבר
EDIT
| חח השבוע ראיתי ילד בן 3 מתופף אבל לא ממש במקצועיות אבל אני בטוח שכשהו יגדל הו יהיה מהמובילים בעולם |
| Originally posted by NyKoN אתה צוחק או שאתה רציני בקשר למשפט הזה? |
| Originally posted by -CosmicFire- סופר רציני הוא מנגן לא הכי מקצועי בעולם אבל הוא יודע לתת מקצבים.... הוא יהיה בספר-השיאים של גינס הבא... |
| Originally posted by -CosmicFire- סופר רציני הוא מנגן לא הכי מקצועי בעולם אבל הוא יודע לתת מקצבים.... הוא יהיה בספר-השיאים של גינס הבא... |
| Originally posted by NyKoN אתה בטח דפוק... ילד בן 3 בקושי מבין מה מדברים איתו... אולי שמעת את האורגן המוזיקלי שלו מנגן על תופים? יש מצב שהוא לחץ על כפתור וזה ניגן משהו.. פחחח הגזמת... ילד בן 3.. חחח אתה יודע מה? גם אם הוא היה בן 6 זה היה בולשיט בן 3?! בטח שזה בולשיט אתה מדמיין ילד |
אם אתמול הייתם רואים טלויזיה אין לי מושג איזה ערוץ זה היה הייתם רואים
ולא יודע על איזה תואר הוא יהיה בספר השיאים של גינס פשוט אמרו שהוא יהיה...
הוא מתופף שמלווה את התזמורת בכנסיה בתיאלנד או פיליפינים משהו כזה ...
| Originally posted by -CosmicFire- אם אתמול הייתם רואים טלויזיה אין לי מושג איזה ערוץ זה היה הייתם רואים ולא יודע על איזה תואר הוא יהיה בספר השיאים של גינס פשוט אמרו שהוא יהיה... הוא מתופף שמלווה את התזמורת בכנסיה בתיאלנד או פיליפינים משהו כזה ... |
| Originally posted by -CosmicFire- אם אתמול הייתם רואים טלויזיה אין לי מושג איזה ערוץ זה היה הייתם רואים ולא יודע על איזה תואר הוא יהיה בספר השיאים של גינס פשוט אמרו שהוא יהיה... הוא מתופף שמלווה את התזמורת בכנסיה בתיאלנד או פיליפינים משהו כזה ... |
אני מתופף
והילד הזה מדהים (הוא כבר בן 18 עכשיו..)
הייתי מת לנגן כמוהו
| Originally posted by ADiSH אני מתופף והילד הזה מדהים (הוא כבר בן 18 עכשיו..) הייתי מת לנגן כמוהו |
| Originally posted by KosmiK-G8 תעשה הפרדה בין לתופף ללנגן זה שתי דברים שונים לחלוטין או שאתה רוצה שגם נביא לו מחברת תווים ולנגן לנו יונתן הקטן..? |
מה לא ברור.?
אם אתה לא יודע
תופים זה כלי נגינה > אפשר לנגן בתופים
| Originally posted by ADiSH אם אתה לא יודע תופים זה כלי נגינה > אפשר לנגן בתופים |
| Originally posted by KosmiK-G8 תעשה הפרדה בין לתופף ללנגן זה שתי דברים שונים לחלוטין או שאתה רוצה שגם נביא לו מחברת תווים וניתן לו לנגן לנו יונתן הקטן..? |
| Originally posted by -CosmicFire- איך הוא נתפס לשטויות הקטנות אחי תחזור לצבא :] |
תאמת שגם אני תופפתי פעם אבל הפסקתי עם זה
למרות שאהבתי את זה והכול אבל עדיין
בקיצור מה שאני חושב על הילד הזה הוא מדהים לפי דעתי
הלואי עליי בגיל כזה לתופף ככה