TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עברתי חזרתי
עברתי חזרתי
אחרי שבוע ויומיים של חוסר פעילות (אולי טיפה יותר) חזרתי ובגדול
עברתי לקרית אונו ביום חמישי שעבר וניתקו אותי מהאינטרנט כבר ביום רביעי שעבר אז לא יכולתי לפרסם הודעת פרידה...
רק היום באו סוף סוף האנשים להתקין את השקעים של הטלפון בבית אחרי שבוע שאנחנו גרים פה כבר ורק עכשיו יכולתי להתחבר לאינטרנט (1.5 מגה)
בקיצור... חזרתי וטוב לחזור וכו'

עברת דירה ? תתחדש
שמחים לראות שחזרת בריא ושלם...

ברוך השב המכור להצלפות בישבנים/עכוזיים/אחוריים/תחתיים/אבסנט/70%/אלכוהול/אתמול/בשלוק/היום/אני/עדיין/מסטול/מזה...
עברת לקרית אונו?
אני גר ביהוד 
5 דקות נסיעה
תתחדש על האינטרנט המהיר והדירה
ודרך אגב -אהבתי את האבאטר שלך
כן ירבו כאלה
| quote: |
| Originally posted by Eitan E תתחדש על האינטרנט המהיר והדירה ודרך אגב -אהבתי את האבאטר שלך כן ירבו כאלה |
| Originally posted by NyKoN שניייייים שאני מחכה שאנשים יגידו שהם אוהבים את האווטר.... זה חובה לאהוב אווטר כזה... אני מתפלא שאף אחד לא הגיב קודם תודה איתן! |
| Originally posted by NyKoN שניייייים שאני מחכה שאנשים יגידו שהם אוהבים את האווטר.... זה חובה לאהוב אווטר כזה... אני מתפלא שאף אחד לא הגיב קודם תודה איתן! |
תחדש

וולקאם באק
| Originally posted by Eitan E מה אתה מודה לי אני צריך להודות לך איזה כיף לראות תחת בלי שומן ובלי צלוליטיס |
תתחדש אחיייי ובהצלחה בביצ החדש!!!!!!!
ברוכים השבים#$
ווופפפיי אנשים מתחילים לחזור
ודרך אגב אלי, בלאק דרגון גר בקריית אונו אם אני לא טועה...
אני יודע שהוא בקרית אונו

ושפיצר... אי אפשר להכניס את הגרסא המוגדלת לאווטר :/
...לצערנו
מה המצב אחיייי 
מזל טוב ותתחדש על הדירה החדשה
עכשיו תוכל לקפוץ מדיי פעם לבקר 
| Originally posted by Eitan E מה אתה מודה לי אני צריך להודות לך איזה כיף לראות תחת בלי שומן ובלי צלוליטיס |