TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טרד פרידה
Pages (2): [1] 2 »
טרד פרידה
טוב אז ככה אנשים
בעוד פחות מ-12 שעות אני והמשלחת עולים על אוטובוס שיקח אותנו לשדה התעופה, ובסביבות 4 לפנות בוקר אנחנו עולים על מטוס לפולין
אני לא אהיה כאן שבוע, אז רציתי רק להגיד ביי ביי, למקרה שאני לא אדבר איתכם לפני שאני טס......
אז.....
ביייייייייייייייי
שיהיה בהצלחה אחי
!!
טרד פרידה? נבהלתי אחושרמוטה.
דרך צלחה!
מה בהצלחה? זה טיול לא?
תהנה 
לא הייתי קורא לזה "טיול" אבל שיהיה
זה דבר שנשאר לכל החיים
מחכים לשמוע חוויות
ביי אחי..
תהנה, תלמד, תחווה
ותחזור בשלום
וואי אחי אתה הולך להנות שם כל כך!!!
זה טיול כיפי מאוד!! למרות שזה גם כבד בצורה מטורפת!!
תעשה חיים וספר חוויות כשתחזור 
וואי אחי!!!
גם מישהי שאני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה
יוצאת מחר למישלחת בערב:]
קוראים לה שירן עמבר, ביצפר אלדד מנתניה
שמור לי עליה
חחחח:]
תהנה אחי וספר חוויות
ואיי אחי זהיה לך בכיף האמת שזה לא ממש טיול של כיף אז תהיה חזק ותחזור אלינו עם חוויות ושלם הכי חשוב..
| quote: |
| Originally posted by Segev ואיי אחי זהיה לך בכיף האמת שזה לא ממש טיול של כיף אז תהיה חזק ותחזור אלינו עם חוויות ושלם הכי חשוב.. |
אני בטוח שאתה יודע יותר טוב ממני כי אני עוד לא הייתי שם..
אני טס עבוע לפני יום הזכרון וחוזר בדיוק ליום הזיכרון
| Originally posted by Segev אני בטוח שאתה יודע יותר טוב ממני כי אני עוד לא הייתי שם.. אני טס עבוע לפני יום הזכרון וחוזר בדיוק ליום הזיכרון |
להפך כל הקטע שאני חוזר בדיוק ליום השואה ככה לפחות אני חושב
ואז אני באמת כמו שאתה אומר יעריך אותו בצורה שונה
| Originally posted by Segev להפך כל הקטע שאני חוזר בדיוק ליום השואה ככה לפחות אני חושב ואז אני באמת כמו שאתה אומר יעריך אותו בצורה שונה |
שלום לכולם!!!!!!! חזרתי!!!!!!!!
היה....... טוב..... חוויה שאני לא אשכח בחיים שלי
ומצטער אלעד לא מצאתי את הידידה שלך

| Originally posted by HyPeRSoNiC שלום לכולם!!!!!!! חזרתי!!!!!!!! היה....... טוב..... חוויה שאני לא אשכח בחיים שלי ומצטער אלעד לא מצאתי את הידידה שלך |
!
| Originally posted by Flotser ברוך השב איש !יאללה מה עם הסט שלך ברדיו כבר אני על טריפים פה!!!! תחי יבנה עיר האורות, וראש העיר הניצחי שלה!!!!! שנמצא , כפרה עליו , אצלי בחתימה!!! RESPECT!!! |
זה טוב לשמוע שנהנית אח
וזאת באמת חוויה
שתף במה שראית... אני בטוח זה היה מרגש מאוד 
ברוך השב אח שלו
חחחחחחחח
מיכאל, קודם כל, בקשר לסט, הוא כבר אצל המפיק. אני צריך להתקשר אליו כדי לראות מה הוא חושב.. שמעת אותו בכלל?
ובקשר למאיר שיטרית - אין מצב שהוא יבחר..... לא נראה לי שהוא מתמודד בכלל..... וכן, יש בקרוב בחירות פה ביבנה.....
ורועי, אין לי מושג מאיפה להתחיל..... אבל בוא נגיד שזה משהו שאני לא אשכח בחיים שלי, וזה משהו שאני מתכוון להעביר הלאה כמה שאני רק אוכל..... גמרתי 7 גלילים של פילם...
אתה יצאת לפולין, נכון? איפה הייתם? באילו מחנות?
וואללה ברוך השב, מתי רואים אותך ואת איתמר?
| Originally posted by HyPeRSoNiC אתה יצאת לפולין, נכון? איפה הייתם? באילו מחנות? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחח מיכאל, קודם כל, בקשר לסט, הוא כבר אצל המפיק. אני צריך להתקשר אליו כדי לראות מה הוא חושב.. שמעת אותו בכלל? ובקשר למאיר שיטרית - אין מצב שהוא יבחר..... לא נראה לי שהוא מתמודד בכלל..... וכן, יש בקרוב בחירות פה ביבנה..... ורועי, אין לי מושג מאיפה להתחיל..... אבל בוא נגיד שזה משהו שאני לא אשכח בחיים שלי, וזה משהו שאני מתכוון להעביר הלאה כמה שאני רק אוכל..... גמרתי 7 גלילים של פילם... אתה יצאת לפולין, נכון? איפה הייתם? באילו מחנות? |
וואלה אח ברוך השב..
| Originally posted by Hell_Copter טרבלינקה, מיידנק, אושוויץ 1 ואושוויץ 2 (בירקנאו)1 וגם בפלאשוב ועוד כל מיני מקומות... הכי קשה היה במיידנק... לראות את הקרמטוריום ממש עושה לך רע... והכי מרגש היה טקס קריאת שמות באושוויץ כאשר כל אחד קרא שמות של אנשים מהמשפחה שלו שנרצחו בשואה ישבנו בחדר קטן כזה באושוויץ וכל אחד בתורו קם וקרא את השמות ואנשים התחילו לבכות כמו מטורפים... אני חייב להגיד שבהתחלה לא הבנתי למה ככה... אבל שהגיע התור שלי אני קמתי, אמרתי את השמות והלב שלי דפק כל כך חזק... ממש הייתי בשוק זה היה אחד הדברים היותר מרגשים... |
| Originally posted by DJ_Yuval מה השם של המפיק? |
| Originally posted by Vortex_SA וואללה ברוך השב, מתי רואים אותך ואת איתמר? |