TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- !!!! כבוד לסצנה הישראלית
!!!! כבוד לסצנה הישראלית
| quote: |
| QbIx Feeling The Music Vibes: 8.36 Joined: 16 Jul 2003 Member #: 4,122 Posts: 158 Location: Birmingham UK ------------------------------------------------------------------ Some of my fav tracks this year not in any particular order: Rank 1 - Symsonic - Dumonde Remix AvB feat. Justine Suissa - Burned With Desire Lost Tribe - Gamemaster 2003 - Micheal Woods Mix Gil Shwartz - Closer To Heaven - Icone Remix <<------ WTF !?!?!?!?!!?!? William Orbit - Barber Adagio For Strings - DJ Tiesto Mix Darren Tate - Prayer For A God - Original Mix Flowerchild feat. Wray - Captivated - Original Mix Insigma - Avalon - Midway Remix Warrior - X - Club Mix Andain - Beautiful Things - Photon Project Mix Carlo Resort - Remover Rusche & Murray - Epic Delerium - After All Paul Van Dyk - Nothing But You Y-Traxx Mysteryland - Fred Baker & Mr Sam Instrumental Mix M.I.D.O.R. & Six4Eight feat. DJ Precision - Far East |
ממממ?
אבל סתם מישהו כתב את זה ...
לא ממש כבוד כי זה רמיקס לקטע שלי 
אם זה היה האורגינל אז מילא
וגם אם סתם מישהו כתב את זה, עצם העובדה שהקטע מופיע ב10 הקטעים הטובים של השנה מבחינתו, זה כבר משהו 
| Originally posted by Gil Shwarts לא ממש כבוד כי זה רמיקס לקטע שלי ![]() אם זה היה האורגינל אז מילא וגם אם סתם מישהו כתב את זה, עצם העובדה שהקטע מופיע ב10 הקטעים הטובים של השנה מבחינתו, זה כבר משהו |
הוא משוודיה אני חושב
תגיד אחי כבר החתמתה כמה טראקים לא ?
עוד לא...
עובד על זה כרגע
יותר מדי בדילמות....
זה משגע לי ת'צורה
לא הוצאת איזה וייט לייבל פעם?
| Originally posted by Gil Shwarts עוד לא... עובד על זה כרגע יותר מדי בדילמות.... זה משגע לי ת'צורה |
אני מעדיף לא לדבר על זה כרגע אחי..
| Originally posted by Gil Shwarts הוא משוודיה אני חושב |
| Originally posted by Gil Shwarts אני מעדיף לא לדבר על זה כרגע אחי.. |
אז הציבור, על הברבון שלי כרגע 
בהנחה שהתעלמת לחלוטין ואתה לא רוצה לענות על השאלה שלי... אני ישאל עוד פעם 
לא היית אמור להוציא איזה וייט לייבל או משהו?!
| Originally posted by Gil Shwarts אז הציבור, על הברבון שלי כרגע |
| Originally posted by Hell_Copter בהנחה שהתעלמת לחלוטין ואתה לא רוצה לענות על השאלה שלי... אני ישאל עוד פעם ![]() לא היית אמור להוציא איזה וייט לייבל או משהו?! |
| Originally posted by Gil Shwarts זה לא נחשב... כי הוויטלייבל זה רק בשבילי.. הוצאתי 5 עותקים כולה |
יצאו 20
מתוכם קיבלתי 5..
את ה15 הנותרים חילקו...
| Originally posted by Gil Shwarts יצאו 20 מתוכם קיבלתי 5.. את ה15 הנותרים חילקו... |
גידו אנשים לאיזה ליבל כדי לשלוך את השירים שלי ?
שלכתי לבלקחול אמרו אין להם שימוש לטראק שלי ....תנו כמה שמות