TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ברוך שפתרנו!!!!!!!
Pages (2): [1] 2 »
ברוך שפתרנו!!!!!!!
קוסטו סוף כול סוף
רישיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב אחי ותנהג בזהירות!!!!!

מזל טוב !
וואי זה כבר כ"כ רחוק בשבילי

מזל"ט..
אבל מי זה קוסטו ?
מזל"ט
בראסמי מי זה קוסטו?
:/
יש לי עוד שנה עד לרישיון
איזה עצבים
:/
קוסטו זה אורן הייפרסוניק
בכל אופן מזל טוב שיהיה לך אח שלי!!!
אני בכלל באתי לשאול ברוך שפתרנו מה... פתרנו תרגיל במתמטיקה או פתרנו חידת הגיון 
מזל טוב אחי
עוד שנתיים וחצי לרישיון :[
Re: ברוך שפתרנו!!!!!!!
| quote: |
| Originally posted by itamarsan קוסטו סוף כול סוף רישיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב אחי ותנהג בזהירות!!!!! |
| Originally posted by -CosmicFire- מזל טוב אחי עוד שנתיים וחצי לרישיון :[ |
| Originally posted by Scorchio והתמרור עצור שתשכח לעצור בטסט הראשון שיידפוק לך את העניינים... |
| Originally posted by Scorchio והתמרור עצור שתשכח לעצור בטסט הראשון שיידפוק לך את העניינים... |
דווקא טסט ראשון נכשלתי לא בגלל תמרור עצור אלא בגלל שאיזה אוטו בא מולי ב-100 קמ"ש והטסטר העיף לי את ההגה מהידיים בלי לתת לי אפילו צ'אנס
ואללה מזל טוב !!
גם אני קיבלתי רשיון לא מיזמן ב-28.10
תאוריה רישונה וטסט ראשון !חחחח
מזל טוב...
אבל...
ברוך שפטרנו...
להבא...
| Originally posted by KosmiK-G8 אבל... ברוך שפטרנו... להבא... |
| Originally posted by Hell_Copter אני בכלל באתי לשאול ברוך שפתרנו מה... פתרנו תרגיל במתמטיקה או פתרנו חידת הגיון |
חחחחחחחחחח לא שמתי לב לזה בכלל!!!
רק אני הוצאתי רישיון ליפני 3 שבועות ולא רשמתי כאן כלום
)
חח
| Originally posted by Djsamorai רק אני הוצאתי רישיון ליפני 3 שבועות ולא רשמתי כאן כלום ) חח |

כל הכבוד - לשניכם!
זו אחלה הרגשה לדעת שיש לך כבר את הרשיון
ו...תנהגו בזהירות 
| Originally posted by Djsamorai רק אני הוצאתי רישיון ליפני 3 שבועות ולא רשמתי כאן כלום ) חח |
| Originally posted by HyPeRSoNiC ואללה מזל טוב אחשלי תגיד, כמה זמן חיכית עד שקיבלת את הרישיון בדואר? |
מקבלים את הרישיון אצל המורה לנהיגה.....
עזרא בדרך כלל מביא אותו ביחד עם ברכה נחמדה שהוא ממציא במקום
וזה לוקח 3 ימים בממוצע כי לחוץ ברחובות.........
| Originally posted by Hell_Copter אתה לא מקבל את הרשיון בדואר... המורה לנהיגה שלך צריך להביא לך אותו... ככה זה היה אצלי לפחות... אלא אם כן אתה מדבר על הפלסטיק שזה הגיע לי בדיוק שבוע אחרי שנגמר המלווה |
| Originally posted by Flotser כן אחי אבל עכשיו בגלל העיצומים במשרד הרישוי הם התחילו להסכים לשלוח רשיונות בדואר |
| Originally posted by HyPeRSoNiC בדיוק באתי להגיד את זה הזונות האלה שובתים אז אני צריך להתקשר לבקש שישלחו לי את הרישיון בדואר.... זה לוקח בערך שבוע.... |
| Originally posted by Hell_Copter סתכל על הצד החיובי שבעניין... כבריורד לך שבוע מהמלווה... |