TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סטריאו לרכב
Pages (2): [1] 2 »
סטריאו לרכב
טוב אז ככה:
מכיוון שאצלי ואצל ההורים שלי דברים כאלה הם תהליכים שנמשכים הרבה זמן, דיברתי עם ההורים שלי לפני כמה ימים על מערכת חדשה לרכב.... עכשיו יש לנו מערכת של רדיו טייפ ורמקולים והכל..... הכל פיליפס......
ואני רוצה להתעניין קצת ברדיו דיסק אמ פי 3..... דיברתי עם ההורים שלי והם אמרו לי שאני אחפש ואם אני אמצא משהו זול וטוב, הם יחשבו על זה....
עכשיו, אני לא ממש מבין בזה... אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת, ולהגיד לי אילו חברות מייצרות מכשירים טובים, מאילו חברות להתרחק, באיזה טווח מחירים לחפש, וכו'......
מצד אחד, אני רוצה משהו טוב, שתהיה לו איכות טובה ושיהיה לו בולם זעזועים טוב ושיהיה אמין.....
אבל מצד שני, אני קצת קצר בכסף, וההורים שלי לא רוצים כל כך להשקיע בזה כי אין להם צורך...........
מישהו יכול לעזור לי?
מה התקציב שלך ?
אני חושב שעד 1500 גג......
אבל כמה שפחות יותר טוב!!
ראיתי אחד בנט-אקשן..... רדיו דיסק אמ פי 3 של
prosound
ב-650 שקל
השאלה היא אם
prosound
שווים משהו......
חחחחחחח אין לו עדיין יומיים רשיון וכבר חושב על מערכת לאוטו 
אנחנו קנינו לא מזמן מערכת של סוני
ובנוסף יש לך מערכות טובות של פיוניר, של קנווד
ואני בטוח שצח יגיד לך את השם של החברה של המערכת אצלו בפוקוס
הוא חושב שזאת החברה הכי טובה... אנערף
אל תקנה את הפאנל של פרוסאונד הוא על הפנים ותוך כמה חודשים הוא כבר יפסיק לעבוד...
חברות טובות
pioneer,kenwood,jvc,jensen,boston,rockford,sony
אל תלך על זול בפאנל כי אח"כ סתם יהיו לך בעיות
אהה עוד משהו...
תברר טוב טוב שהפאנל קורא דיסקים צרובים
למה אם לא אז מה הטעם... 
זה משהוא איכותי ולא יקר
Link
עוד כמה דברים טובים ולא יקרים
Rockford Fosqate
PASSION
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחח אין לו עדיין יומיים רשיון וכבר חושב על מערכת לאוטו |
אני מבין אותך אחי... אצלי זה אותו הדבר בידיוק
עד שההורים מחליטים עדיף ללכת לעבוד וליקנות בכסף שלך

| Originally posted by Origin אני מבין אותך אחי... אצלי זה אותו הדבר בידיוק עד שההורים מחליטים עדיף ללכת לעבוד וליקנות בכסף שלך |
בואנה רועי יחתיכת אפס זיין שכל אני אמרתי שזאת החברה הכי טובה?
אמרתי שזאת חברה טובה
משהו גרמני
Blautpont
שאגב זה בנזונה
| Originally posted by Scorchio בואנה רועי יחתיכת אפס זיין שכל אני אמרתי שזאת החברה הכי טובה? אמרתי שזאת חברה טובה משהו גרמני Blautpont שאגב זה בנזונה |
| Originally posted by Origin אני מבין אותך אחי... אצלי זה אותו הדבר בידיוק עד שההורים מחליטים עדיף ללכת לעבוד וליקנות בכסף שלך |
לא עלה זה אוטו חברה...
תחבר את הדיסקמן-אם פי 3 לטייפ
פיתרון הכי זול
לך על הפיוניר
ואם אתה לא אוהב את העיצוב שלהם (כמוני... לא אוהב בצבע הירוק) אז יש לך ת
JVC
עם
MP3
שגם נכנס לתקציב
בפומפה נדמה לי המחירים הכי זולים
יש לך שמה ת
JVC890
ב1100 שקל
וה990 ב1300
הפיוניר מתחיל מ1500
קיצר אני ממליץ לך לבחור בין הפיוניר ל
JVC
הפיוניר יותר אמין ומגיע עם 3 שנים אחריות (בלינק שננתי זה רק שנה, אצל עוזי רדיו זה בטוח 3 שנים... כנראה פה זה לא מיובא דרך עוזי רדיו)
ה
JVC
יותר יפה וגם מכשיר אמין
מניסיון ...
אני לא שם ברכב שלי משהו יותר מידי יקר ....
יש יותר מידי גנבים !!!
חחח ...
לא שווה להשקיע על מערכת טובה ...
מה שאני עשיתי זה רדיו טייפ עם צינג'ר
ועכשיו אני מיתכוון לשים רמקולים חמודים ..
רדיו דיסק יותר מידי יקר לא שווה להשקיע ..
הם גניבים מאוד ..
לא שווה לבטח אותם ..
והם יקרים
אורן אחי אני אקח אותך למקום שקניתי את המערכת החדשה שלי באוטו וניראה מה אפשר לעשות למענך....
יש כזה דבר שנקרא פאנל נשלף
הגנבים לא צריך לעצור אותך מלהתקין ת'מערכת שאתה רוצה
והביטוח זה משהו כמו 15% מהשווי של המערכת לשנה...
תיתפלא ..
אבל היום גונבים גם בלי הפנל ..
| Originally posted by Djsamorai מניסיון ... אני לא שם ברכב שלי משהו יותר מידי יקר .... יש יותר מידי גנבים !!! חחח ... לא שווה להשקיע על מערכת טובה ... מה שאני עשיתי זה רדיו טייפ עם צינג'ר ועכשיו אני מיתכוון לשים רמקולים חמודים .. רדיו דיסק יותר מידי יקר לא שווה להשקיע .. הם גניבים מאוד .. לא שווה לבטח אותם .. והם יקרים |
| Originally posted by itamarsan אורן אחי אני אקח אותך למקום שקניתי את המערכת החדשה שלי באוטו וניראה מה אפשר לעשות למענך.... |
אני קניתי
JVC KD-S895
מרוצה ממנה עד השמיים... אני אישית חושב שכדאי לך ללכת על
JVC
המחירים שלהם לא בשמיים והמוצרים שלהם אמינים...
יש לך את ה-
KD-S890
שבחנות רגילה אני מאמין שתביא ב-900-1000 שקל
ואללה סבבה!!!
אם יש דברים טובים ב-900 עד 1000 ככה אז אני מאמין שלא תהיה להורים שלי בעיה להשקיע בזה......
נראה לי ששבוע הבא אני אלך עם איתמר למקום הזה שהוא רוצה להראות לי, ונראה איך הוא מסדר אותי שם.....
מקסימום - אני אלך על המכשיר של
Passion
שראיתי בנט-אקשן...... שאמרתם שהוא גם טוב.... כי גם הוא עולה איזה 1000 כולל משלוח.......
ומקסימום, אם ההורים שלי בסוף לא ירצו להשקיע בזה, אז עד שיהיה לי כסף, אני פשוט אחבר את הדיסקמן שלי.........
קיצר, תודה רבה!!!