TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שבתי :))))))))))))))))))))))))))))
שבתי :))))))))))))))))))))))))))))
אהלן חבר'ה - העסק סודר
אני חוזר לכאן באופן סדיר
מה המצב עם כולם?
לכל החדשים (האמת שבזמן שלא הייתי פה כבר הספיקו לצבור ותק) לפני שלושה חודש בערך הפסיק לתפקד אצלי העסק ברשת... אקיצר, אני עודד נעים להכיר
אני אשמח אם כל מי שאין לו מושג מי אני לעזאזל יציג את עצמו, אפשר גם ללכת לקרוא את הט'רד של הקרו אבל זה יותר נחמד 
ברוך שובך
חולה עלייך אח שלייייי
יאללה לעבודה

למה שלא תחזור לניק הקודם שלך, עכשיו כשיש לך את האימייל זאת לא אמורה להיות בעיה, לא ??
בכל מקרה
ברוך השב עודד!!!!

אני לא מבין למה לא מביאים לו באן
פעם בחודש בא הקיבוצניק הזה, פותח טרד', אומר שהוא חוזר
ונעלם
חחחחחחחחחח...
ברוך השב עודד השודד...
כולנו התגעגענו...
תמות חן
הפעם זה לתמיד 
נראה אולי ננסה להחזיר ת'ניק הקודם...
| quote: |
| Originally posted by oDrori2 תמות חן הפעם זה לתמיד ![]() נראה אולי ננסה להחזיר ת'ניק הקודם... |
כן, בהחלט יש מקרים שהאמת יותר קשה מהמציאות...
או משהו ... כזה...
| Originally posted by oDrori2 כן, בהחלט יש מקרים שהאמת יותר קשה מהמציאות... או משהו ... כזה... |
| Originally posted by KrazyDJs חחחחחחחחחח... ברוך השב עודד השודד... כולנו התגעגענו... |
Profile For oDrori2 Search for all posts by this user.
Date Registered: Nov-20-2003
Status: tranceaddict in training
Total Posts: 10 (0.25 posts per day)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל הזין!!!
עודד הבוגד!
ככה עוזב אותנו אה?!
סתם אחי... אני יודע מה זה בעיות עם המחשב, כל הזין
העיקר שחזרת... 
| Originally posted by KosmiK-G8 Profile For oDrori2 Search for all posts by this user. Date Registered: Nov-20-2003 Status: tranceaddict in training Total Posts: 10 (0.25 posts per day) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הזין!!! |
| Originally posted by eXeTik עודד הבוגד! ככה עוזב אותנו אה?! סתם אחי... אני יודע מה זה בעיות עם המחשב, כל הזין העיקר שחזרת... |
ברוך השב בן אדם
ברוך שובך
טוב לדעת שאתה חי 
| Originally posted by KosmiK-G8 גם לך מורן ממשיך לא לענות בעקביות ופעם בחודשיים הוא פתאום מתקשר אומר שהוא לא יכול לדבר הוא יחזור אליך ואז שוב עוברות חודשיים..?? |
| Originally posted by KosmiK-G8 גם לך מורן ממשיך לא לענות בעקביות ופעם בחודשיים הוא פתאום מתקשר אומר שהוא לא יכול לדבר הוא יחזור אליך ואז שוב עוברות חודשיים..?? |
ברוך שובך גיבור גדול 
מה קרה כולם חוזרים נזכרתם בזכות השיבה?

| Originally posted by Tarantula וכל זה קורה למה.... בגלל הדסילה החברה הניצחית זה כבר כמה חודשים |
| Originally posted by Black-Dragon ברוך שובך גיבור גדול ![]() מה קרה כולם חוזרים נזכרתם בזכות השיבה? |
רק להבהיר משהו...
אני פתחתי לעודד את היוזר הזה לפני חודש וחצי ואת האי מייל הזה שיש לו עכשיו
זה לא אותו אי מייל שהיה לו מהיוזר הקודם...
וברוך השב עודד...
דרך אגב... העופר הזה שדיברת איתו... השמועה אומרת שיש לו חברה סופנית...
תאשר לי את המידע הזה
| Originally posted by Hell_Copter רק להבהיר משהו... אני פתחתי לעודד את היוזר הזה לפני חודש וחצי ואת האי מייל הזה שיש לו עכשיו זה לא אותו אי מייל שהיה לו מהיוזר הקודם... וברוך השב עודד... דרך אגב... העופר הזה שדיברת איתו... השמועה אומרת שיש לו חברה סופנית... תאשר לי את המידע הזה |
| Originally posted by oDrori2 ] לא ראיתי את חברה שלו... אבל אם ייצא לי שוב אני אגשש ... ותודה שוב על המייל, עכשיו גם חזר האימייל המקורי גאד בלס איט |