TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Pages (2): [1] 2 »
הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
כתבה שניה בסדרה חחח
אחרי שכבר טחנו פה את כל הסיפור על זה שהישראלים לא מבינים מהחיים שלהם בכל מה שקשור בסצנה (יש דבר כזה בכלל??) עלה לי משהו אחר בראש
אין לי מושג מה קורה במקומות אחרים אבל נראה לי שרק פה הולך חזק כל הקטע של הדרבוקות מחיאות כפיים ותופים
יענו כל הגבי וגס רמיקס
caliente tobreros ושות
חחחחחחח שהייתי בגת רימון בסילבסטר זה היה השיא
היו שני אולמות
עכשיו בוא נגיד שלפחות 3 שירים אני זוכר אישית ששמו בשני האולמות
איך מקום שמכבד את עצמו גורם לדבר כזה לקרות ?
לא אמורה להיות חלוקה של אזורים ?
הכי באסה שלקראת שהלכנו כי היינו סחוטים באיזה 3
(מה לעשות ...זקנים)
אז הוא התחיל לשים קלאב טראנס
וגם, מה הוא שם ?
LIQUID SKIES
נאאאא
נ.ב. הפוסט הזה בתכלס היה כי אני מסכים איתך
ופעם בכמה שירים הוא שם את
CALIB
איך שקוראים לזה
שכולם ימחאו קצת כפיים.. והעיף לשיר אחר
| quote: |
| Originally posted by DjChook LIQUID SKIES |
| Originally posted by warpedd_ הולך חזק הדבר הזה אפרופו דברים נצחיים.. יום רביעי-סילבסטר מסיבה בשפיים השעה: 12 וחצי בלילה, הקהל באסטזה ואז פתאום טיטיטהטהטהטהדדידידטהדטדיהדה משהו מזהה?? רמז:SANDSTORM |
נקווה לימים טובים יותר..
פה הולך בעיקר דאנס, מה נקרא "האוס כוסיות" בפי העמחה.
כן, זה מרקיד בנות, אבל זה נורא נורא משעמם לשמוע את אותם דברים מתחילת התיכון ועד עכשיו (כשאני לפני גיוס))
אחרי זה כשרוצים להתקדם, עושים את זה במעבר חד ולא ברור ל-
Psy Trance
די ברור שהרחבה מתרוקנת...
מה עם
Club Trnace?
פה באזור לא שמעו על זה ולא יודעים מזה...
המצב עגום

יהיה טוב

אין מה לעשות
שיש מסיבה ב
TLV
של פלייבוי
והמוזיקה היא
80S
ואז דיג'י אחר ששם
RAP
מצבנו עגום בארץ..
מה לעשות ?
אבל כמה אפשר להתלונן ?
כמו זקנות אנחנו כל חודש
מעלים את אותו ת'רד שחרא בארץ בסצינה..
די, אולי ? :\
בואו אולי ננסה לעשות משהו עם זה?
נרים כבר את
ILTA
ונפיץ בארץ ?
נכניס לתודעה של כולם, שכל שיר שיש בו בום בום בום הוא לא טראנס
ושלאסגו זה לא מה שאנחנו רוצים לשמוע במועדונים..
אוי..אני עייף..
עדיין אני צודק 
זה לא ממש היתה הכוונה של הט'רד
התכוונתי לזה שנראה לי אנחנו המקום היחיד שמתלהב מהמקצבים האלה
(מה שהזכרתי קודם)
למה למה למה למה למה
תומר, זה לא בהכרח נכון
עד עכשיו, כל מי שהשמעתי לו טראקים מהמחשב שלי, במקרה הטוב התלהב מאוד, ובמקרה היותר טוב הביא לי דיסק וביקש שאני אמלא אותו
וזה קרה לי עם אפליפטינג, הארד, קלאב, פסיי...... אפילו האוס......
תאמינו לי שהקהל זה לא הבעיה..... הבעיה היא שאין את החשיפה לדברים האלה בארץ.......
אם נחשוף אותם למוסיקה הזאת - הם יאהבו אותה הרבה יותר מהחרא שמשמיעים עכשיו במועדונים......
זאת דעתי לפחות
אני אגיד לכם למה ערסים מתלהבים מהאוס עם כפיים
כי זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב (למחוא כפיים)... ולגבי מי שדיבר פה על "המצב" של הסצינה בארץ... קודם כל תהיו ספציפים. הבעיה היא בגילאים צעירים (נוער - 20). המועדונים תופסים את הקהל הזה כקהל כבוש שיבוא בכל מקרה וגם ככה זה ילדים אז שמים להם להיטים... מה אתם חושבים... שבמסיבות בלמון, למשל או בליינים של מבוגרים יותר יש את אותה מוסיקה? שמה משמיעים דברים אחרים מדיג'אים אחרים. הבעיה היא שהתעשייה הקטנה פה לא קוראת נכון את הנוער. וככה גדל פה נוער שצמא כל הזמן למסיבות טובות אבל מקבל זובור.
| Originally posted by HyPeRSoNiC תאמינו לי שהקהל זה לא הבעיה..... הבעיה היא שאין את החשיפה לדברי האלה בארץ....... אם נחשוף אותם למוסיקה הזאת - הם יאהבו אותה הרבה יותר מהחרא שמשמיעים עכשיו במועדונים...... זאת דעתי לפחות |
תאמינו לי לארגן מסיבות לנוער זה הדבר ,אין לי ספק אפילו שאם תשים להם איזה דיסק של לאסגו לא ממוקסס תרוויח אותו כסף מהמסיבה,אין פשוט לא צריך להשקיע כלום הם באים בשביל ללכת מכות להגיד שהם היו באומן 17 וזהו.
לארגן מסיבות לנוער זה כמו להיות שר בלי תיק.
יש לי עוד שאלה
למה אין חברת הפקות נורמלית ניקח לדוגמה כמו נקסט שיוכלו להביא אומנים מהשורה ה 1 כמו פרי קורסטן ארמין וחבריו.. למסיבה של +18
[/QUOTE]
+חחחח יצא לי 118
למרות שאני חושב על זה עכשיו זה יכול להיות משעשע לראות מבוגרים שעושים תחרות מי יגיע ראשון למועדון על כסא גלגלים
או מי שימלא ראשון את השק שתן...
סתם עזבו אני קצת שיכור אחרי ג'וני ווקר אדום
| Originally posted by Origin אחי אני חושב אחרת....הקהל בארץ רגיל לחרה שמריצים להם....לכן אם תיתן להם משהוא אחר שהם לא רגילים אלוו הם פשוט לא יבינו מה זה ויתלוננו רוב המועדונים בארץ לא יכולים ולא רוצים להסתכן בשינוי המוזיקה מי מיין סטרים למשהוא שלא מקובל פה...ביגלל ההפסדים הכספיים ....רק מועדונים גדולים כמו דום ,האומן יכולים להרשות לעצמם להיתקדם.... |
יש אחי יש ....הבעיה היא שאנחנו רק מזיינים פה בשכל ואין לנו דרך לשנות כלום ..............................................................
חכה חכה
אנחנו עוד קטנים מדי כדי לעשות שינויים....... אבל לאט לאט אנחנו עולים למעלה, ואנחנו נעלה בסצנה, ונחנך את הדור הזה.....
הנה יש לנו כבר אנשים שעושים את זה.... כמו גיל, אלי, די ג'יי גוש.....
לאט לאט אחי
רומא לא נבנתה ביום.....
| Originally posted by HyPeRSoNiC חכה חכה אנחנו עוד קטנים מדי כדי לעשות שינויים....... אבל לאט לאט אנחנו עולים למעלה, ואנחנו נעלה בסצנה, ונחנך את הדור הזה..... הנה יש לנו כבר אנשים שעושים את זה.... כמו גיל, אלי, די ג'יי גוש..... לאט לאט אחי רומא לא נבנתה ביום..... |
אכן צעירים אנחנו..
בנוגע למיינסטרים, זה רק אשמת הרדיו והטלויזיה 
שמשיעים הרבה מידי מהחרא הזה..
וכל הנוער - 20 מקשיבים רק לזה..
ומצפים לשמוע תחרא הזה במעודונים גם..
כי כמובן זה מצליח ברדיו..
אני יתן לך דוגמא
לפני שבועים הייתי בפראנויה
ושמים שמה דברים כמו
carrera 2
catre blanche
שהם איכותים בלי כל ספק
אבל אחרי זה ממשיכים עם הזבל כאילו אין מחר
אז מה עשינו בזה?
נו, ת'צודק בקטע הזה..
אז עכשיו שאני חושב על זה..
זה הדי ג'איים כנראה שהדפוקים מבינינו..
או אולי המפיקים של הכל..
:\
לדעתי יש גם את הקטע שכל בן אדם שני שרוצה לעשות פוזות על החברים שלו, קונה ציוד ומחליט שהוא די ג'יי..... ואז, מכיוון שאין לו מקור אחר למוסיקה, ואין לו מקור אחר לשמות, הוא מוריד מהקאזה את כל הדברים המוכרים מהאמ טי וי וכאלה דברים מסריחים שאנחנו מדברים עליהם פה.....
ושלא נדבר על זה שהם לא יודעים למקסס בשיט..... אבל מה - הם ממזרים והם מכירים את כל האנשים הנכונים ויודעים להגיד את כל הדברים הנכונים כדי לעשות רושם, וככה נותנים להם לתקלט במועדון.......
עכשיו הקהל, ששומע את מה שהוא אוהב לשמוע ברדיו, באמ טי וי, וכו' - מרוצה! כי זה מה שהוא מכיר וזה מה שהוא אוהב!!!
אז המפיקים רואים שהקהל אוהב את זה, וככה הם גם מקבלים את האשליה שהדי ג'יי הוא טוב..... ומביאים אותו עוד פעם לתקלט.... וככה הוא שם כל פעם את אותו חרא ואוהבים אותו על זה........
ככה שלכל אחד יש צד ואשמה בעניין.....
מבינים?
אבל אני אומר לכם, הסיבה היחידה שזה קורה, זה שהקהל לא נחשף מספיק למוסיקה הזאת!!!! בדיוק כמו מה שתומר אמר! עושים טובה ומשמיעים 2-3 טראקים איכותיים וממשיכים עם הזבל!!!!
אם תהיה יותר חשיפה, תהיה יותר איכות בסצנה! אני בטוח בזה!!!!
עד עכשיו, כל מי שיש לו ראש טיפה פתוח למוסיקה (סתומרת, לא אנשים אטומים שאוהבים אך ורק רוק או משהו כזה), והשמעתי לו טראקים טובים שיש לי על המחשב, ממש אהב את מה שהוא שמע!!!! וזה רק מוכיח שהקהל מוכן לשמוע דברים חדשים, אבל הוא לא נחשף לזה מספיק......
לא יודע איך זה במרכז
אבל בצפון... כל פעם שיש איזה מישהו שכן מנגן מוזיקה איכותית הרחבה ריקה..
אני יסביר את עצמי...
בהתחלה יש מוזיקה שחורה ברחבה הראשית...ואז יש פיצוץ אוכלוסין..
אי אפשר לזוז..בנות הכל...
אחר כך...שמעלים טיפה את הקצב המקום מתרוקן....ודווקא פה שמים קצת זבל בטוח שלא אקפולקו..אבל דברים יותר בכיוון הדאנס..
אבל
שמים גם מוזיקה איכותית..כמו גבריאל ודרזדן ברמיקסהם השונים.
אבל כמובן שהרחבה המרכזית ריקה למדי
כל הבנות הולכות לשחורה והבנים אחריהם
ואז זה מבאס
צריך לארגן מסיבה בארץ שתנוגן בה רק מוזיקה איכותית
uplifing/epic trance, hard trance , tech trance
בקיצור מה שנקרא היום בארץ קלאב טראנס
בשביל הפרסום ננסה להביא את רוברט גיטלמן,ארתור גורדון ועידן גוטמן
אני בטוח שיכולים לשכנע אותם אנשים שמכירים אותם אם נגיד להם מה המטרה
עכשיו במסיבה הזאת יתקלטו כל הדיג'ים מהפורום שלנו (אהעם)
יעני משהו כמו
mysteryland / dance valley
נראה כמה קהל בארץ באמת יהנה מהמוזיקה שלנו במסיבות ואם יצליח נגייס כסף לעוד מסיבות
בינתיים זה רק חלום שלי השאלה אם אנחנו מסוגלים לארגן משהו כזה
אל תתנפלו עלי!!

רעיון נהדר
השאלה היא, זה ריאלי בכלל?
אני מאד בעד, ואם זה יצא לפועל אני מוכן לתרום כמה שאני רק יוכל (פרסום, יחצ"נות וכו')
אני מהצפון הלא כ"כ רחוק לא יכול להשפיע הרבה - ברמה שתגרום לאירוע שכזה לרקום עור ויגידים, כך שזה תלוי עד כמה אתם תרצו להתרם...