TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איזה חוצפה!!!
איזה חוצפה!!!
קבלו את זה
אין גבול
מארגנים כנסים לעודד סרבנות
פשוט בושה למדינה
עושים שטיפת מוח לצעירים
די עם הפוליטיקה
| quote: |
| Originally posted by NyKoN די עם הפוליטיקה |
הגיעו שמועות מהקריה שאנחנו עומדים לפני מלחמה כוללת נגד מדינות ערב
עידכונים בהמשך
| Originally posted by Biondo הגיעו שמועות מהקריה שאנחנו עומדים לפני מלחמה כוללת נגד מדינות ערב עידכונים בהמשך |
הבני זונות האלה לא מבינים שאם לא מיתנהגים לערבים ביד קשה ..הם יהיה פה עוד יותר טרור ממה שיש !!!
אם הערבים מפחדים מצה"ל הם יפחדו גם לעשות משהוא נגד צה"ל...אם לא הם יראו שהם סתם פלצנים ושהם יכולים לעשות מה שבזיין שלהם וכתוצעה מכך יהיה פה עוד יותר מסריח !!!!!!
זה מה שאני חושב בכל אופן
בונא האנשים האלה דפוקים לגמרי!!!!
הם ממש הגזימו עכשיו!!!
לשטוף מוחות של בני נוער במטרה שהם יהיו סרבנים!?!?!? הם ירדו ממש נמוך הפעם!!!
גועל נפש

| Originally posted by Biondo הגיעו שמועות מהקריה שאנחנו עומדים לפני מלחמה כוללת נגד מדינות ערב עידכונים בהמשך |

| Originally posted by NyKoN מדינת ישראל זאת המדינה היחידה שלא נוקטת בתעמולה כלפי האויבים שלה וחבל כי זה מה שעושה את הקרע לדעתי |
| Originally posted by NyKoN חחחח מאיפה הקרצת את זה? |
| Originally posted by TinkerbeL בהחלט הקריץ היה אתמול בצה"ל תרגיל בסגנון הזה וזה היה בהרבה בסיסים אז כנראה היו דיבורים וזה סתם התגלגל |
טוב... ציפיתי שאלה יהיו התגובות פה פחות או יותר...
מי שלא מבין את הסרבנות פשוט שלא יגיב נקודה...
אני מרשה לעצמי להגיב כי אני כן מבין מאיפה זה בא ולמה...
ובכלל אנחנו היהודים לא יכולים להרשות לעצמנו להתעלל באזרחים תמימים ולתרץ את זה במוצאם - נקודה
מצד שני שגם הוא ברור מאוד יש לנו את כל הזכות לשמור על עצמנו...
אני הייתי אומר לכל סרבן שכשיר לשירות ואין הגבלה שהוא ישרת חוץ מזאת ה"מצפונית" שעדיף שהוא אם כל האמונה שלו יגיע וישרת במקום רגיש ויפגין מהאנושיות שלו עד כמה שהוא יכול מאשר שמישהו בעל דעות ימניות קיצוניות ישרת שם ויכה תושבים פלשתינים על ימין והשמאל...
אבל האנשים האלה לא נולדו לשנות
הם נולדו רק למחות
זה כמונו בקשר לאיך שאנחנו רואים את הסצינה רק בהבדל ענק אחד...
משעוצר בעדינו הוא בעיקר כסף (ולא רק) משעוצר בעדם זה כלום אחד גדול אבל אתם יודעים מלעמוד במחסום ולהתנהג באנושיות לא מתפרסמים
מלא לשרת ולמחות נגד צהל דווקא כן... דרך אגב בנקודה הזאת אני מאוד מעריך (כן תתפלאו) אנשים ששירתו ומשרתים ומוחים נגד זה...יש דרך למחות אבל כאן אני כבר יכנס לביקורת נגד הצבא...
שדרך אגב אם כבר מדברים על שטיפת מוח... לא רק תנועת יש גבול משתמשת בו
גם תנועת צה"ל
אני לא יודע איך אתה יכול להצדיק סרבנות?
זה ביזיון
אנשים שלא רוצים לשרת קרבי יוצאים על סעיף נפשי או שמבלים בתור ג'ובניקים
אבל לומר שהם לא רוצים לשרת בגלל שזה צבא "כיבוש"
זה ביזיון! לערב פולטיקה עם הצבא זה דבר פסול שעובר קוים אדומים
יש גבול לכל תעלול
צריך לתלות את ה"סרבנים"
וזה שהמדינה מרשה שהמכתבים המפגרים האלה של ההומאים האלה יצאו לתקשורת זה עוד יותר ביזיון! אנחנו צריכים את החרא הזה גם בשביל להעמיק את הקרע בעם?!
| Originally posted by NyKoN אנשים שלא רוצים לשרת קרבי יוצאים על סעיף נפשי או שמבלים בתור ג'ובניקים |