TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מילא לגנוב, אבל לתת קרדיט לפחות
מילא לגנוב, אבל לתת קרדיט לפחות
הביאו לצומת ליבי שרדיו
BU99FM
משמיע רמיקס של
Roni - Superstar
שהוא שילוב של שני השירים, העברי והאנגלי ביחד...מסתבר שזה הרמיקס שאני וחברשלי עשינו, לא רמיקס יותר כמו בוטלג
לטראק קוראים
Roni vs. Jamelia - Superstar (Tomer Maizner Bootleg Mix - Barak Edit)
ועשינו אותו אצלי בדירה...חבל שלא נותנים קרדיט
טוב זה מה שרציתי להגיד, לילה טוב
מזתומרת?
איך הוא הגיע לבי יו?
שלחת למישהו?
תתחיל לעקוב אחרי זה.. יש מצב שאתה יכול להוציא מהם כסף על זה

| quote: |
| Originally posted by NyKoN מזתומרת? איך הוא הגיע לבי יו? שלחת למישהו? תתחיל לעקוב אחרי זה.. יש מצב שאתה יכול להוציא מהם כסף על זה |
| Originally posted by NyKoN תתחיל לעקוב אחרי זה.. יש מצב שאתה יכול להוציא מהם כסף על זה |
שחר ביו יכולים למצוץ לי.. 
מי הם בכלל שיגנבו וינגנו מוזיקה של אמנים ללא רשותם?
תחנת רדיו של אבאשלהם?
חומר למחשבה..
חוצמזה
מותר להם לעשות מה שהם רוצים
והם לא צריכים להסתתר שהם עשו את הרימיקס או משהו
| Originally posted by skelz שחר ביו יכולים למצוץ לי.. ![]() מי הם בכלל שיגנבו וינגנו מוזיקה של אמנים ללא רשותם? תחנת רדיו של אבאשלהם? חומר למחשבה.. חוצמזה מותר להם לעשות מה שהם רוצים והם לא צריכים להסתתר שהם עשו את הרימיקס או משהו |
בוטלג חזק
שמעתי אותו היום באחד המועדונים בב"ש
אהבתי
ובקשר לקרדיט
קח את זה באיזי אחי כי ת'כלס זה לא משהו מקורי שלך ככה שאין לך ממש מה לעשות חוץ מלשמוח שהקטע יצא כל כך טוב שמשמיעים אותו ברדיו..
קבל ח"ח על הקטע הזה
אהבתי
(מצד שני, הייתי מסטול טילים כששמעתי אותו חחח)
וואלה לא ידעתי שאתה ותומר יוצרים ביחד
יפה לכם...
וואלה מבואס בשבילך שזה ככה יצא כגניבה אבל ראסמי טוב שלפחות משמיעים את זה... 
תודה על העידוד חבר'ה
זה גם הגיע לגלגל"צ...כי הבנתי שחבר שלי מחפש את הבוטלג הזה..
או בוטלג דומה..
יש למישהו במקרה גם לשלוח לי בוטלג של שני השירים ?
תודה 
ממה שהבנתי היתה תחרות לרמיקס לשיר של רוני
עכשיו אני לא יודע מה היה התקנון
אבל יכול להיות שהיתה להם רשות להשתמש ברמיקסים ששלחו להם בצורה חופשית
צריך לבדוק את זה
| Originally posted by skelz שחר ביו יכולים למצוץ לי.. ![]() מי הם בכלל שיגנבו וינגנו מוזיקה של אמנים ללא רשותם? תחנת רדיו של אבאשלהם? חומר למחשבה.. חוצמזה מותר להם לעשות מה שהם רוצים והם לא צריכים להסתתר שהם עשו את הרימיקס או משהו |
לפי מה שאני זוכר ..
רדיו בי יו פרסמו שהם עורכים תחרות...
והם אפילו נתנו להוריד את האקפלה של רוני...
ככה ש..יש סיכוי שבאמת יש להם אישור להשתמש ברמיקסים כמה שבא להם
קודם כל זה לא אקפללה
זה השיר רק שהם הורידו חלק מהקצב.. זה לא ממש אקפללה יש שם מנגינות ברקע וכו
ככה שאנלא יודע אם יש אישור..למרות שאמרו שהרמיקס המנצח יכנס לסינגל שלה..אנערף
אבל עדיין אם הכניסו חלק מהשיר האנגלי אז צריך אישור שם משם..
| Originally posted by Shahar קודם כל זה לא אקפללה זה השיר רק שהם הורידו חלק מהקצב.. זה לא ממש אקפללה יש שם מנגינות ברקע וכו ככה שאנלא יודע אם יש אישור..למרות שאמרו שהרמיקס המנצח יכנס לסינגל שלה..אנערף אבל עדיין אם הכניסו חלק מהשיר האנגלי אז צריך אישור שם משם.. |
מה על הזין שך מה אכפת לך...
אם זה סתם רימיקס בשביל הכיף ולא משו רציני..
אבל בכל מקרה תמיד תעשה זכויות יוצרים על הטראקים שך שלא יגנבו
ושתוכל לתבוע 
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK שחר מה נסגר איתך? יש פה בפורום הזה יותר מ-90 אחוז שעשו רמיקס והשתמשו בחלקים מטראק אחר, ונחש מה? הם לא ביקשו אישור...הרמיקס הזה או איך שתיקרא לזה, זה היה סתם בשביל הכייף...אבל בכל זאת זה לקח קצת זמן .ותאמין לי שלא רצינו שזה ילך לתחרות רמיקסים, חברשלי הביא לי את האקפלה אין לי מושג איך זה הגיע לרדיו, אבל גם אם לא ביקשתי רשות מהאומן, אם הרדיו מנגן משהו שאני עשיתי לפחות שיהיה לו את הכבוד להגיד מי אחראי על זה ובכלל רדיו בי-יו משמיע הרבה רמיקסים של יוצרים ישראלים כמו DJ BAGO DJ TAYZAX 'וכו וגם הם לא ביקשו רשות להכין רמיקסים |

| Originally posted by Shahar וביו משמיעיםפ באמת דברים שאסור... אני יודע שעידן גוטמן וארתור גורדון מקבלים קטעים שלא שוחררו על אמפי3 והם משמיעים לא יודע למה אסור להם לדעתי |
| Originally posted by Hell_Copter אתה רוצה להגיד לי שמי שמקבל פרומואים אסור לו לנגן אותם!? אני מסכים איתך... בואו עכשיו ונלך נעצור את טייסטו, ארמין, פול ואן דייק ועוד מאות די ג'יים!! |
| Originally posted by Shahar לא.. טייסטו מקבל את זה מהדיג'יים עם אישור שלהם לנגן הוא לא מוריד את זה מהאינטרנט... המקרה שאני דברתי עליו זה על אלה שמקבלים מכאלה שמורידים ומביאים להם ותכלס אסור להם לנגן את זה... הזכרתי שזה פרומו רק כי זה בעצם מוכיח שהם הורידו מהאינטרנט...כי מה הסיכוי שטייסטו באמת נתן לעידן גוטמן את הפרומו של טראפיק?! פחחח.... ואני יודע על בטוח שאנשים מביאים להם חומר מהאינטרנט ואסור להם לנגן לדעתי... |
| Originally posted by Hell_Copter מי אמר לך שזה הפרומו של טראפיק? למיטב ידיעתי שוחרר כבר התקליט ממזמן... ולא חסרים אנשים שיכולים להביא להם את התקליט עצמו שאחד מהם הוא רוברט גיטלמן שמקבל עכשיו חומר בגלל שהוא חתום באיי די אנ טי וכל זה... ולמקרה שלא ידעת אם יש למישהו ב99 אף אם תקליט אז כולם חורשים עליו |