TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קבלו איזה חלווווום
קבלו איזה חלווווום
http://events.q-dance.nl/2003-11_22...er_qlimax/after
לינק שווה יותר מאלף מילים!!!!!!!!
(מקווה שלא ראיתם את זה כבר... או שאסור לשים?!? וואטאבר.. חח)

יאאאאאא.... חמוד...
מישהו מכיר תטראק שיש ברקע?
אהבתי
Re: קבלו איזה חלווווום
| quote: |
| Originally posted by S-A http://events.q-dance.nl/2003-11_22...er_qlimax/after לינק שווה יותר מאלף מילים!!!!!!!! (מקווה שלא ראיתם את זה כבר... או שאסור לשים?!? וואטאבר.. חח) |
איזה יופי!!!!!
איפה זה בדיוק????
ההולנדים האלה...
כל מסיבה רגילה שם זה תפאורה שאצלנו רק אפשר לחלום עליה..
אחחחח
איזה יופי
http://www.mike.be/pics-vid/vids/clips.asp#
M.I.K.E. IN DENMARK
זה חלום!

אחרי שבועים שחיכיתי שזה יעלה
זה נראה פשוט מדהיםםםםםםםםם
איזה תפאורה איזה מוזיקה איזה אנשים
ד"א עוד משהו ראה שמה את גיא פינס חחחח
ההולנדים האלה יודעים לחגוג
אני מציע מדינה אחת לשני עמים
| Originally posted by warpedd_ ד"א עוד משהו ראה שמה את גיא פינס חחחח ההולנדים האלה יודעים לחגוג אני מציע מדינה אחת לשני עמים |
חחחחחחחחח
טוב לדעת שאני לא היחיד ששם לב 
טוב תאמת אני לא ראיתי גיא פינס כי יש לי יס כוס עמק!!!
אבל ואו זה ניראה חלומי לאללללה
omg?@$#@
בעעעע
אני גם רוצה

ודרך אגב רואים את גיא פינס

| Originally posted by itamarsan טוב תאמת אני לא ראיתי גיא פינס כי יש לי יס כוס עמק!!! אבל ואו זה ניראה חלומי לאללללה |
נכון....
אם אנלא טועה הוא מסתכל כזה למעלה...
אבל רואים כזה מישהו עם שיער קצר ועיניים כחולות ובמת דומה לו...אבל רואים אותו לשניה אז לא ברור
אבל אם צביקה פיק היה בדום......מי יודע לאן גיא פינס הגיע
בקרוב בארץ

| Originally posted by Flotser בקרוב בארץ |
לא כולם יכולים להיות כמו ההולנדים
אל תשכחו גם שיש בעיה של ערסים בארץ שישתלטו על הדיג'יי וידקרו אנשים
זה בעיה
:P
פאק שווה
בואו נעשה אתזה פוסט של קטעים של מסיבות..
אתזה אהבתי 
רק הפתיחה .. כל השאר סתם סרט על איביזה
Altitude - altitude ( S.H.O.K.K mix)
חייב להגיב שקליימקס זה אירוע אחד הגדולים כמובן ומשמיעים שם נטו הרדסטייל מה שממש לא הולך בארץ שלנו... רק רוסים יודעים לקבל את הסיגנון הזה וחבל... שובבבבבב לפני שאנשים עולים עלי פה... אני לא יודע מה הולך בפורום - אני רק אומר לגבי מה שלא הולך בארץ...
יוצרי הרדסטייל מובילים:
technoboy
dj_isaac
hardheadz
the_beholder
dj_yoeri
ואפילו
brooklyn_bounce
קצת ממוסחרים אבל גם נחשבים...
הממממ רוסים אתה אומר
טוב
פעם עידן גוטמן היה שם הארדסטייל
היום הוא כבר יותר נרגע והוא מתקלט יותר אפליפטינג וכאלה
זה פשוט סגנון מוזיקה חזק מאוד שצריך לאהוב (ולהכיר)..
פעם אחת יצא לי להיות באיזה מסיבה מוזרה שהיה שמה רק הארד
משהו מטורף

Re: קבלו איזה חלווווום
| Originally posted by S-A http://events.q-dance.nl/2003-11_22...er_qlimax/after לינק שווה יותר מאלף מילים!!!!!!!! (מקווה שלא ראיתם את זה כבר... או שאסור לשים?!? וואטאבר.. חח) |
| Originally posted by YYoraYY חייב להגיב שקליימקס זה אירוע אחד הגדולים כמובן ומשמיעים שם נטו הרדסטייל מה שממש לא הולך בארץ שלנו... רק רוסים יודעים לקבל את הסיגנון הזה וחבל... שובבבבבב לפני שאנשים עולים עלי פה... אני לא יודע מה הולך בפורום - אני רק אומר לגבי מה שלא הולך בארץ... יוצרי הרדסטייל מובילים: technoboy dj_isaac hardheadz the_beholder dj_yoeri ואפילו brooklyn_bounce קצת ממוסחרים אבל גם נחשבים... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אחי שכחת את |
| Originally posted by YYoraYY ממ כה ... גם Trance Generators נחשבים כמובילים כמובן אבל רשמתי מובילים+אני ממליץ מחום ועליהם לא כל כך... אני לא אוהד מושבע של זה (מבחינת טראקים - בסט אני זורם עם מה שבא) בגלל זה אני אוסף רק אלה שאני ממש ממש ממש אוהב ולא כל דבר שנשמע ברמה גבוהה... |
| Originally posted by YYoraYY חייב להגיב שקליימקס זה אירוע אחד הגדולים כמובן ומשמיעים שם נטו הרדסטייל מה שממש לא הולך בארץ שלנו... רק רוסים יודעים לקבל את הסיגנון הזה וחבל... שובבבבבב לפני שאנשים עולים עלי פה... אני לא יודע מה הולך בפורום - אני רק אומר לגבי מה שלא הולך בארץ... יוצרי הרדסטייל מובילים: technoboy dj_isaac hardheadz the_beholder dj_yoeri ואפילו brooklyn_bounce קצת ממוסחרים אבל גם נחשבים... |
| Originally posted by DJ_Yuval YOJI BIOMEHANIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |