TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אין גבול לחוצפה
אין גבול לחוצפה
http://www.news-israel.net/news.asp?id=3593
החוצפנים בעניין המרכזי מברכים על כך שמשרד הביטחון יפסיק לסבסד את הנסיעות של החיילים ברכבת, למה?
כי נמאס להם מהתיקים הגדולים והמסריחים של החיילים
ונמאס להם מהקני "f" 16
מעניין אם החברים שכתבו את הכתבה חשבו כמה נמאס לחיילים לנסוע ברכבת בשביל לשרת מדינה שלא מוכנה לספק להם תחבורה מהירה ונוחה בתמורה לחיים שלהם
אין גבול לחוצפה
אני לא חייל
אבל אני חושב שזהו באמת חוצפה (אני נוסע באוטובוסים כל יום וזה חרא חח

Re: אין גבול לחוצפה
| quote: |
| Originally posted by NyKoN http://www.news-israel.net/news.asp?id=3593 החוצפנים בעניין המרכזי מברכים על כך שמשרד הביטחון יפסיק לסבסד את הנסיעות של החיילים ברכבת, למה? כי נמאס להם מהתיקים הגדולים והמסריחים של החיילים ונמאס להם מהקני "f" 16 מעניין אם החברים שכתבו את הכתבה חשבו כמה נמאס לחיילים לנסוע ברכבת בשביל לשרת מדינה שלא מוכנה לספק להם תחבורה מהירה ונוחה בתמורה לחיים שלהם אין גבול לחוצפה |
ראב ראבקום עמק ערס!
עוד שניה אני מתהפך עליו.... די די- חייב לשמוע קצת יוסי עדן להרגע
מה זה האתר הזה כאילו?
| Originally posted by cluBBer מה זה האתר הזה כאילו? |
פשוט גועל נפש!!
הנושא בכלל מעצבן אותי .. שלא נדבר על הכתבה...
"עכשיו צריך רק לסלק ממנה את החיילים הגודשים אותה בתרמילים תפוחי גרביים מצחינות "
לסלק?!? בושה וחרפה...
אני למזלי ישרת בבסיס שעה נסיעה מהבית..ככה שרכבת תחסוך לי רק חצי שעה שזה הרבה אבל לא משמעותי...
לעומת זאת...ידידה טובה שלי ועוד הרבה מהחברים שלי
משרתים במרכז וחלק בדרום
אז למה שהם יסבלו לסוע 7 שעות באוטובוס??!?? מה הם עשו רע?
אני חושב שביום שזה יכנס צריך שכל החיילים ידפקו עריקות..
כולל משטרה צבאית...רק ככה..יבינו מה זה..
ותסמכו עלי שלא יכניסו את כולם לכלא...

| Originally posted by ronsh פשוט גועל נפש!! הנושא בכלל מעצבן אותי .. שלא נדבר על הכתבה... "עכשיו צריך רק לסלק ממנה את החיילים הגודשים אותה בתרמילים תפוחי גרביים מצחינות " לסלק?!? בושה וחרפה... אני למזלי ישרת בבסיס שעה נסיעה מהבית..ככה שרכבת תחסוך לי רק חצי שעה שזה הרבה אבל לא משמעותי... לעומת זאת...ידידה טובה שלי ועוד הרבה מהחברים שלי משרתים במרכז וחלק בדרום אז למה שהם יסבלו לסוע 7 שעות באוטובוס??!?? מה הם עשו רע? אני חושב שביום שזה יכנס צריך שכל החיילים ידפקו עריקות.. כולל משטרה צבאית...רק ככה..יבינו מה זה.. ותסמכו עלי שלא יכניסו את כולם לכלא... |
ובוא אני יגיד לך למה זה לא יצא לפועל
כי כל חייל יעשה את החשבון נפש שלו
ויבין שלא שווה לו לסכן תתחת שלו
כי הצבא ישתין עליו..
אז זה או שכולם לא יבואו או כלום
וכרגע לא ידוע לי על גוף שאחראי לזכויות החיילים
כי אין דבר כזה
| Originally posted by ronsh ובוא אני יגיד לך למה זה לא יצא לפועל כי כל חייל יעשה את החשבון נפש שלו ויבין שלא שווה לו לסכן תתחת שלו כי הצבא ישתין עליו.. אז זה או שכולם לא יבואו או כלום וכרגע לא ידוע לי על גוף שאחראי לזכויות החיילים כי אין דבר כזה |
ראיתי את זה רק עכשיו...
ואט דה פאק?
שאנחנו לא ניסע ברכבת?
למה לא שלא ניסע גם באוטובוסים הרי זה מפריע לאנשים גם שם.
ברור הרי אנחנו כולה אחראים לכך שאתה חי עכשיו ולא בא איזה ערבוש להתפוצץ עליך אבל בקטנה.
אתה יודע מה? אנחנו נלך מהבסיס בדרום הביתה ברגל רק כדי שלך יהיה נעים ברכבת, ואפשר גם באוטובוס. עזוב שטחנו את השבוע או שבועיים או חלילה וחס שלושה שבועות בצבא ואנחנו יוצאים רק בסופי שבוע.
זה בקטנה. העיקר שלך יהיה נעים.
אין צורך להוסיף יותר לפי דעתי. אני לא רואה מקום בארץ בשביל אנשים שחושבים ככה
Originally posted by MasterP ראיתי את זה רק עכשיו... ואט דה פאק? שאנחנו לא ניסע ברכבת? למה לא שלא ניסע גם באוטובוסים הרי זה מפריע לאנשים גם שם. ברור הרי אנחנו כולה אחראים לכך שאתה חי עכשיו ולא בא איזה ערבוש להתפוצץ עליך אבל בקטנה. אתה יודע מה? אנחנו נלך מהבסיס בדרום הביתה ברגל רק כדי שלך יהיה נעים ברכבת, ואפשר גם באוטובוס. עזוב שטחנו את השבוע או שבועיים או חלילה וחס שלושה שבועות בצבא ואנחנו יוצאים רק בסופי שבוע. זה בקטנה. העיקר שלך יהיה נעים. אין צורך להוסיף יותר לפי דעתי. אני לא רואה מקום בארץ בשביל אנשים שחושבים ככה |
המדינה הזאת נדפקה לגמרי!!!!!!!
אין לי יותר מה להגיד או להוסיף...... הכל כבר נאמר......
בהזדמנות הזאת אני רוצה לציין שיש היום רק תוכנית אחת שמרגיעה אותי וגם משגעת אותי...
זהבי עצבני
פשוט תענוג לשמוע תתכונית הזאת
לפעמים עולים גם מפגרים לשידור ואז זה הופך בכלל למצחיק
בדרך כלל זה נע בין מרגיע למרתיח
הוא מלך 
| Originally posted by KosmiK-G8 בהזדמנות הזאת אני רוצה לציין שיש היום רק תוכנית אחת שמרגיעה אותי וגם משגעת אותי... זהבי עצבני פשוט תענוג לשמוע תתכונית הזאת לפעמים עולים גם מפגרים לשידור ואז זה הופך בכלל למצחיק בדרך כלל זה נע בין מרגיע למרתיח |
סג"ל מחליף את זהבי כשזהבי לא בא
וזהבי הזה מצחיק רצח
רק מזוכיסטים מתקשרים אליו- הוא משפיל את כולם חחחח
איש גדול
קראתי את הכתבה הזאת בעיתון לא מיזמן
בכל אופן אני באמת חושב שזה גועל נפש וחוצפה, אחרי שכל החיילים מסכנים ת'חיים שלהם וגם ככה מחייבים אותנו לעשות צבא עוד עכשיו מבטלים ת'נסיעות הללו ברכבת באמת גועל נפש..
בושה וחרפה.. לי זה לא כ"כ משנה כי אני גר 10 דקות מהבסיס
אבל עדיין... ממש זוועה
וואי הכתבה הזאת ממש הרתיחה אותי!!!
איזה חוסר כבוד לחיילים!
בחיים לא ראיתי כזה דבר...
בא לי לדפוק לזה שכתב את הכתבה הזאת את הסתרשפ של האמ16 בעין שלו...
מעניין אם באמת יפסיקו את הנסיעות של החיילים ברכבות..זה יהיה עצוב מאוד שחיילים יצטרכו לצאת שעתיים-שלוש יותר מוקדם כדי להגיע ליחידה שלהם..תכלס זה שוה 120 מיליון שקל - תאמינו לי שבתקציב הביטחון מבזבזים כ"כ הרבה כסף על דברים הרבה הרבה פחות חשובים..זה כסף קטן בשביל הצבא!