TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפש שירים דחוף
מחפש שירים דחוף
היי חברה מה המצב אני חדש בכל הדבר הזה אבל תעזרו לי בבקשה למצוא שירים חזקים יש עכשיו במעדונים
1. יש שיר כזה בהודית שהולך במעדונים עכשיו חזק והוא בשילוב של ראפ כזה אם מישהו מכיר תטראק דחוף אליי! זה הולך משהו ככה:
uni uni uni ze delpka delai ze dlpeka deleaiiiii.....
מישהו מכיר?
2. יש דאנס במעדונים עכשיו שיר מזה חמוד זה הולך ככה
it's int the groove....nobody move it's butiful yaaaa....
מישהו מכיר?
בקיצור חברה שמחתי להצטרף ומישהו שיצריך עזרה אני ינסה לעזור לו בכיף זה האי-מייל שלי
[email protected]
וביי בינתיים

אחי קודם כל ברוך הבא לפורום
רציתי להסב את צומת לבך ל2 דברים
1) יש ט'רד (שרשור בעברית) בנוגע לזיהוי שירים
2) אני ממליץ לך לקרוא את הט'רד בנוגע לחוקי הפורום
הכל ברוח טובה פשוט לא אוהבים פה חבר'ה שבאים ושואלים שאלות כאלה כמו בפורומים שכונתיים של תכנות רדיו אזורי

Re: מחפש שירים דחוף
| quote: |
| Originally posted by dj-eyali 1. יש שיר כזה בהודית שהולך במעדונים עכשיו חזק והוא בשילוב של ראפ כזה אם מישהו מכיר תטראק דחוף אליי! זה הולך משהו ככה: uni uni uni ze delpka delai ze dlpeka deleaiiiii..... מישהו מכיר? |
| Originally posted by warpedd_ אחי קודם כל ברוך הבא לפורום רציתי להסב את צומת לבך ל2 דברים 1) יש ט'רד (שרשור בעברית) בנוגע לזיהוי שירים 2) אני ממליץ לך לקרוא את הט'רד בנוגע לחוקי הפורום הכל ברוח טובה פשוט לא אוהבים פה חבר'ה שבאים ושואלים שאלות כאלה כמו בפורומים שכונתיים של תכנות רדיו אזורי |
| Originally posted by Origin אהבתי את הדרך שנסחתה הכול...סוף סוף מישהוא שלא תוקף את החדשים |

Re: Re: מחפש שירים דחוף
| Originally posted by AnthemFreak חחח מזה ראפ ברומנית?? לאיזה מועדונים תהולך חח סתם אחי נראה לישאני יודע למה אתה מתכוון אבל יש מצב אני טועה Panjabi MC - Jogi תגיד לי אם זה זה |
| Originally posted by -CosmicFire- מזל שלא שחר תפס אותו ראשון.. ![]() סתם גבר גבר אתה יודע שאני אוהב אותך :} |
| Originally posted by warpedd_ כמו בפורומים שכונתיים של תכנות רדיו אזורי |
Re: מחפש שירים דחוף
| Originally posted by dj-eyali היי חברה מה המצב אני חדש בכל הדבר הזה אבל תעזרו לי בבקשה למצוא שירים חזקים יש עכשיו במעדונים 1. יש שיר כזה בהודית שהולך במעדונים עכשיו חזק והוא בשילוב של ראפ כזה אם מישהו מכיר תטראק דחוף אליי! זה הולך משהו ככה: uni uni uni ze delpka delai ze dlpeka deleaiiiii..... מישהו מכיר? 2. יש דאנס במעדונים עכשיו שיר מזה חמוד זה הולך ככה it's int the groove....nobody move it's butiful yaaaa.... מישהו מכיר? בקיצור חברה שמחתי להצטרף ומישהו שיצריך עזרה אני ינסה לעזור לו בכיף זה האי-מייל שלי [email protected] וביי בינתיים |
קיצר הסבירו לך הכל