TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צריבת סרטים- צריך עזרה
צריבת סרטים- צריך עזרה
מישהו יודע עם איזה תוכנה אני נגיד לוקח קובץ דיואיקס וצורב אותו על 2 דיסקים בתור ויסידי כדי שאני אוכל לראות אותו בדיוידי?
זתומרת תוכנה שתמיר ותפצל לי את הסרט לדיסקים...
תודה מראש...
אח שלי, קנה צורב DVD הכי טוב !
אני לא יודע אחי אבל יש לי הרבה חברים שמתעסקים עם השטויות האלה..
בכל מקרה תכנס ל-
WWW.TLMCS.COM
תרשום שאלה בפורום ומאה אחוז יענו לך...
תודה

יש תוכנה שקוראים לה...
TMPGEnc
היא..כל מה שאתה צריך כדי להפוך סרטים לויסידי....
אם אתה צריך אזרה בזה...
MY ICQ: 136-725-249
http://www.geocities.com/ayelet_shadow/INDEX.html
http://www.dvdrhelp.com/forum/userguides/94288.php#how
חפש באלה
אגב זה מאד מסובך צריך איזה 5 תוכנות
(לקחת סרט דייבאקס ולהדביק לו תרגום ואז להפוך לויסידי ולצרוב)
אני עשיתי את זה פעמיים הצלחתי ויצא בנזונה
אבל עוד כמה פעמים ניסיתי ופתאום באחת התוכנות זה לא עבד טוב
ממש מעצבן !!
| quote: |
| Originally posted by yahel222 http://www.geocities.com/ayelet_shadow/INDEX.html http://www.dvdrhelp.com/forum/userguides/94288.php#how חפש באלה אגב זה מאד מסובך צריך איזה 5 תוכנות (לקחת סרט דייבאקס ולהדביק לו תרגום ואז להפוך לויסידי ולצרוב) אני עשיתי את זה פעמיים הצלחתי ויצא בנזונה אבל עוד כמה פעמים ניסיתי ופתאום באחת התוכנות זה לא עבד טוב ממש מעצבן !! |
צורב דיוידי או נגן דייבאקס ??
טוב אז הנה שאלה שמתאימה לט'רד משלה אבל חבל לפתוח סתם אז
מה עדיף לדעתכם - צורב דיוידי
או נגן דיוידי שתומך בדייבאקס כמו שטלטול מתכוון לקנות
אם מישהו פה מבין הייתי רוצה לדעת
צורב דיוידי איך זה עובד בדיוק זתומרת אם יש לי סרט בדייבאקס אז אני סתם צורב אותו ואז זה יעני דיוידי או מה ??
ועדיין בשני המקרים צריך להוסיף את התרגום אז זה עדיין מבאס
לוקח שעות
אבל יותר פשוט כי תמיד הסתבכתי שהייתי צריך לחלק את הקובץ ל2 חלקים כלומר ל2 דיסקים
ובנגן דייבאקס - האם הוא יכול להוסיף לבד את התרגום או מה
כי ראיתי באיזשהו מקום נגן כזה ורשום היה שהוא תומך בתרגום בעברית ורוסית
למה הוא צריך לתמוך אם גם ככה אני מדביק את התרגום
תשובות אנשים תשובות
Re: צורב דיוידי או נגן דייבאקס ??
| Originally posted by yahel222 טוב אז הנה שאלה שמתאימה לט'רד משלה אבל חבל לפתוח סתם אז מה עדיף לדעתכם - צורב דיוידי או נגן דיוידי שתומך בדייבאקס כמו שטלטול מתכוון לקנות אם מישהו פה מבין הייתי רוצה לדעת צורב דיוידי איך זה עובד בדיוק זתומרת אם יש לי סרט בדייבאקס אז אני סתם צורב אותו ואז זה יעני דיוידי או מה ?? ועדיין בשני המקרים צריך להוסיף את התרגום אז זה עדיין מבאס לוקח שעות אבל יותר פשוט כי תמיד הסתבכתי שהייתי צריך לחלק את הקובץ ל2 חלקים כלומר ל2 דיסקים ובנגן דייבאקס - האם הוא יכול להוסיף לבד את התרגום או מה כי ראיתי באיזשהו מקום נגן כזה ורשום היה שהוא תומך בתרגום בעברית ורוסית למה הוא צריך לתמוך אם גם ככה אני מדביק את התרגום תשובות אנשים תשובות |
אתה מבין...עכשיו תחשוב הגיוני למה אתה צריך את הצורב הדי וי די כאשר אתה יכול להוריד סרט באיכות דיוידי ריפ שזה כמעט אותה איכות כמו של די וי די רגיל שאני בטוח במאה אחוז לא תסבול מההבדל המזערי שכמעט לא מרגישים אותו...
עוד שאלה לא כלכך קשורה.
נגיד ה דיוידי שלי הוא REGION2
יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לצרוב ואז אני יוכל לראות גם REGION1?
שכחתי להוסיף רק לגבי הצורב די וי די...איתו אתה יכול לצרוב די וי די מהדיסק שחבר שלך יביא לך...אבל גם יש תוכנות מיוחדות בישביל זה וזה לא כל כך פשוט...
כל זה מועיל במקר שאתה מת לראות את התוספות שסרט די וי די שבדרך כלל מוסיפים..או אוךי אתה רוצה לראות את התפריט הזה של כל דיסק די וי די שאתה לוקח מבלוקבסטר...
אני אישית לא צריך את כל השטויות הללו...העיקר הוא לראות את הסרט וזהו...בלי כל החארטות...

| Originally posted by DjNumShum עוד שאלה לא כלכך קשורה. נגיד ה דיוידי שלי הוא REGION2 יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לצרוב ואז אני יוכל לראות גם REGION1? |
...
אני לא יודע מה איתכם חבר'ה אבל אני קונה צורב DVD בשביל לגבות את כל השירים שיש לי...
אני חובב סרטים מושבע וכאחד כזה אני פשוט עושה מנוי בחנות איכותית ומקבל סרטים במחיר נמוך ומקוריים !!
וכן כן, כשצריך אז אני גם רוכש סרטים ששווים את זה !
| Originally posted by markfeldman אני לא יודע מה איתכם חבר'ה אבל אני קונה צורב DVD בשביל לגבות את כל השירים שיש לי... אני חובב סרטים מושבע וכאחד כזה אני פשוט עושה מנוי בחנות איכותית ומקבל סרטים במחיר נמוך ומקוריים !! וכן כן, כשצריך אז אני גם רוכש סרטים ששווים את זה ! |
| אבל בנתיים אין משאבים לכל זה |
| Originally posted by markfeldman מה הסיפור ? 8 שקל לסרט יקר עליך ? להזכירך ! סרט בקולנוע עולה פי 4 ! ! ! ! |
| על מה אתה מדבר חביבי? |
| Originally posted by markfeldman ב. מי הפראייר שקונה סרט ב-180 ש"ח ?!?!? |