TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- משהו שמטריד אותי
משהו שמטריד אותי
טוב אז ככה...
תמיד עולה המנגינה-האחיות פיק
תשמעו את הפאקינג חרא הזה עכשיו ב
00:27
שומעים את המלודיה של
Marco V - C Del MP3
WTF?!$()!@#)!@#)!
מי בעד לשלוח אי מייל למרקו?

מוריד את השיר

לא חדש יובל...
כבר בת'רד של מ.ק22 מישהו עלה על זה
זה דווקא מגניב...
חחחחח נחמד

Re: משהו שמטריד אותי
| quote: |
| Originally posted by YuVaL טוב אז ככה... תמיד עולה המנגינה-האחיות פיק תשמעו את הפאקינג חרא הזה עכשיו ב 00:27 שומעים את המלודיה של Marco V - C Del MP3 WTF?!$()!@#)!@#)! מי בעד לשלוח אי מייל למרקו? |
| Originally posted by KrazyDJs לא חדש יובל... כבר בת'רד של מ.ק22 מישהו עלה על זה זה דווקא מגניב... |
Re: Re: משהו שמטריד אותי
| Originally posted by Shahar למה מה נראה לך שהוא יעשה |
Re: Re: Re: משהו שמטריד אותי
| Originally posted by YuVaL אנערף שיתבע אותם או משו אנערף גם גונבות מלודיה טובה גם שרות כמו זוג פוסטמות גם נראות כמו קופות..... בעעעע, זה הכל מתאסף לבומבה אחת גדולה |
Re: משהו שמטריד אותי
| Originally posted by YuVaL טוב אז ככה... תמיד עולה המנגינה-האחיות פיק תשמעו את הפאקינג חרא הזה עכשיו ב 00:27 שומעים את המלודיה של Marco V - C Del MP3 WTF?!$()!@#)!@#)! מי בעד לשלוח אי מייל למרקו? |

| Originally posted by YoraY אמרו ניקח מלודיה מגניבה מפורסמת ונתקע אותה באמצע השיר כקטע מעבר וזה יהיה" "מסחרי וטוב ... |

| תאמת אני כבר שכחתי תמלודיה דשל זה... |
DJ PM
שמשרת איתי כבר אמר את זה לרוברט
ורוברט העביר את זה לבנג'מין בייטס שהעביר את זה למרקו וי
הולכים לתבוע להם את התחת...
| Originally posted by Scorchio DJ PM שמשרת איתי כבר אמר את זה לרוברט ורוברט העביר את זה לבנג'מין בייטס שהעביר את זה למרקו וי הולכים לתבוע להם את התחת... |
| Originally posted by Scorchio DJ PM שמשרת איתי כבר אמר את זה לרוברט ורוברט העביר את זה לבנג'מין בייטס שהעביר את זה למרקו וי הולכים לתבוע להם את התחת... |