TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סטארט אפ ישראלי...
סטארט אפ ישראלי...
יש לי רעיון בן זונה לפרוץ קובץ
זיפ..ראר מוגנים בסיסמא..
יש את כל התוכנות
brute force
המעפנות האלה .. אבל אם הסיסמא ארוכה אז ייקחו חודשים עד שזה ימצא.
רעיון:
הרי אי אפשר לפתוח תקבצים באופן רגיל אם לא נותנים תסיסמא..
אבל אפשר לבצע על הקבצים סריקת וירוסים... ובמקרה שנמצא וירוס אז האנטי וירוס שולח תקובץ ל"מכלאה"..
(quarentine)
בקיצור התוכנה שחשבתי עליה... תבצע סריקה.. ו"כיביכול".. תמצא וירוס בקבצים עם הסיסמא... ואז תעביר אותם לתיקייה מיוחדת.. ששם יהיה אפשר להפעיל את הקבצים המוגנים בסיסמא..
אם היה לי ידע בשפת תוכנה הייתי כבר מתחיל לעבוד על זה.

נגיד יש לך קובץ ראר שבתוכו יש קובץ כלשהו שהאנטי וירוס מאתר עליו וירוס... השאלה היא האם הוא שולח את הקובץ הספציפי הזה לקוורנטין או את כל הקובץ ראר.

אחי... מצטער לבאס אותך אבל אתה טועה...
לקבצי זיפ/ראר אין איזשהן הרשאות מיוחדות שהם נותנים לתוכנות האנטי וירוס...
האנטי וירוס כנראה בודק אם יש וירוס בקובץ ראר בעזרת השם שלו, גודל וכו... אבל לא בעזרת התוכן האמיתי של הקובץ...
| quote: |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ נגיד יש לך קובץ ראר שבתוכו יש קובץ כלשהו שהאנטי וירוס מאתר עליו וירוס... השאלה היא האם הוא שולח את הקובץ הספציפי הזה לקוורנטין או את כל הקובץ ראר. |
| Originally posted by Q-PiXeL אחי... מצטער לבאס אותך אבל אתה טועה... לקבצי זיפ/ראר אין איזשהן הרשאות מיוחדות שהם נותנים לתוכנות האנטי וירוס... האנטי וירוס כנראה בודק אם יש וירוס בקובץ ראר בעזרת השם שלו, גודל וכו... אבל לא בעזרת התוכן האמיתי של הקובץ... |
לא נראה לי...
הקטע היחידי זה שתוכנות האנטי וירוס יודעות את הקידוד או מה שזה לא יהיה כדי ללקרוא מקובץ...
מה שלא נשמע הגיוני כי אם זה היה ככה רוב הסיכויים שהיינו רואים כבר תוכנה שפורצת קבצים כאלו...
אני לא חושב שזה אפשרי
כל המריצי סיסמאות סתם רצים ורוב הסיכויים שלא יפרצו
באמת אם היה אפשרי לעשות את זה היו עושים כבר....
מה שמעניין פה זה איך יכול להיות שכל הגנה אפשרית של תוכנות/משחקים כבר פרצו אבל אף אחד לא פרץ את הגנת הסיסמא של קבצי זיפ וראר?
| Originally posted by Q-PiXeL מה שמעניין פה זה איך יכול להיות שכל הגנה אפשרית של תוכנות/משחקים כבר פרצו אבל אף אחד לא פרץ את הגנת הסיסמא של קבצי זיפ וראר? |
מעניין אבל אם החברה שפיתחה את
rar
יש לה איזה
Master Key
שמאפשר להם לפתוח גם קבצים מוגנים בסיסמא

| Originally posted by Flotser מעניין אבל אם החברה שפיתחה את rar יש לה איזה Master Key שמאפשר להם לפתוח גם קבצים מוגנים בסיסמא |
| Originally posted by Vortex_SA כי הססמאות במשחקים וכאלה זה ססמאות שנקבעות ע"י נוסחא מסוימת אותה קובע המתכנת או מי שלא יהיה, וקבצי ראר וזיפ זה ססמא שבן אדם נותן, ולבן אדם אין נוסחא שאפשר לפרוץ אליה |