TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מזלות
מזלות
מהמה ..... הפורום מתחיל להרדם
יאללה טרדים לא קשורים אבל מעניינים...
איזה מזל אתם?
איך הוא משפיע על התנהגותכם?
האם אתם מרוצים ממנו?
איזה מזל אחר הייתם רוצים להיות ולמה..... :>
וכן ההשארה באה מאחד הפוסטים פה שיתיחסו למזל קשת...
מזל טלה
אני לא מתפשר על בת אלה אם קודם היא נראת ממש טוב לטעמי
ולכן אין לי יותר מדי מערכות יחסים רציניות ממש מיעוט
חצי כן חצי לא..
מזל של אנשים שנפגעים מבפנים
והייתי רוצה להיות תאומים למה הם אחלה אנשים ויש בהם יכולת טובה מאד לתקשר עם אחרים

ואללה אני גם מזל טלה
זה לא משפיע עליי הרבה רק שאני מתגלח כמעט כול יום
הייתי רוצה להיות מזל שור כי יש לו קרניים והוא גם כשר לאכילה
ממממ גם אני מזל טלה
דוקא אני מרוצה מהמצב
מאזניים
טוב לי ויפה לי 
אני מזל קשת ואני צריך הרבה חופש והייתי קצת חסר בטחון בצעירותי עכשיו זה די חלף
אלה המאפיינים של המזל שלי
| quote: |
| Originally posted by Eitan E אני מזל קשת ואני צריך הרבה חופש והייתי קצת חסר בטחון בצעירותי עכשיו זה די חלף אלה המאפיינים של המזל שלי |
מזל דלי
רטוב לי
סתם סתם
דווקא בן זונה לי

| וכן ההשארה באה מאחד הפוסטים פה שיתיחסו למזל קשת... |

| והייתי רוצה להיות תאומים למה הם אחלה אנשים ויש בהם יכולת טובה מאד לתקשר עם אחרים |
| אני מזל קשת ואני צריך הרבה חופש והייתי קצת חסר בטחון בצעירותי עכשיו זה די חלף |
טלטול כפרה קודם כל אני שמעתי את מה שאני אומר על מזל תאומים מהשמנה מהתוכנית של אודטה..... שמתעסקת באסטרולוגיה
אחר כך כל אני אומר את זה ע"פ 3 דוגמאות של אנשים...
| Originally posted by YoraY טלטול כפרה קודם כל אני שמעתי את מה שאני אומר על מזל תאומים מהשמנה מהתוכנית של אודטה..... שמתעסקת באסטרולוגיה אחר כך כל אני אומר את זה ע"פ 3 דוגמאות של אנשים... |
אני מזל עקרב גאה...
הבעיה היחידה איתי....שאני נקמני
אם מישהו פוגע בי..אני ישר יחפש את הדרך לפגוע בו חזרה..ככה אנחנו העקרבים

אני סרטן, ולפי מה שאני זוכר יש בפורום עוד הרבה כמוני
חח
קיצר
מבחוץ אני נראה אדיש (שיריון קשיח) אבל מבפנים אני מוצף רגשות
חח
בעד מערכות יחסים ופוצי מוצי

טוב, כמו שאני רואה אני עד עכשיו המיעוט כאן בהכל..
אני מזל בתולה (אבל זקן)
כמו בכל מזל יש טוב ורע
בבתולה.. הרע הוא הפרפקציוניסטיות, הנסיון שכל דבר שאתם עושים יהיה מושלם ואתם לא עוזבים אותו עד שאתם מתייאשם או מצליחים בגדול
והטוב.. הפרפקציוניסטיות... כי ברוב המקרים אתהם לא מתייאשים..
זה בכלל מזל מאוד הומאני ומתקשר, אוהב להבין בכמה שיותר דברים ולהכיר כמה שיותר אנשים..
תמיד במצב רוח טוב גם שרע (או בסרטים קשים
)
האמת, אחלה מזל אני מאוד נהנה ממנו, וגם בגלל שאני מתחילת החודש אז האופק שלי לא ממש משפיע, ככה שאני נטו בתולה.
אגב אם אתם לא יודעים, המזל מתחלק ל3, תחילה אמצע וסוף החודש, כמה שיותר לסוף החודש ככה הבן אדם מושפע יותר מהאופק שלו ולא מהמזל שלו...
| Originally posted by taltul הבעיה בתאומים שהמצב רוח שלהם ואפילו אישיות כולה יכולה להתהפך תוד שנייה! |
אני עקרב... ואני לא מת על השטויות האלה, אנשים מרוויחים כסף רק מלרשום דברים הכי כלליים בעולם ולשייך אותם לכל מיני תאריכים... "השבוע תתעורר בעיה כספית אולם בסוף השבוע יתחדש המחזור הכספי" כאילו מה נסגר?? אז אתה מתחיל לחשוב, וואללה באמת לא עבדתי בתחילת השבוע והנה יוסי מחזיר לי 20 שקל... מה זה השטויות האלה??! או הבלבולי מוח על מזלות, אני יכול להגיד תכונות שהם רושמים במזלות על כל בן אדם לא משנה איזה מזל הוא...
Vortex
תמזה צודק
לפעמים אני גם חושב ככה אבל בכללי עניין המזלות הוא ברור ונכון
ויש אסטרולוגים שמזיינים בשכל ויש שאומרים דברים נכונים...
אני הכי שונא תאסטרולוגים שמנתחים תדברים שהם אומרים ע"פ סדר הכוכבים ומסבירים לך את זה... כאילו
WTF
למה הם חופשים שזה שהכוכב זז זה מזיז לי?..:\
שיזוז.....
| Originally posted by YoraY Vortex תמזה צודק לפעמים אני גם חושב ככה אבל בכללי עניין המזלות הוא ברור ונכון ויש אסטרולוגים שמזיינים בשכל ויש שאומרים דברים נכונים... אני הכי שונא תאסטרולוגים שמנתחים תדברים שהם אומרים ע"פ סדר הכוכבים ומסבירים לך את זה... כאילו WTF למה הם חופשים שזה שהכוכב זז זה מזיז לי?..:\ שיזוז..... |
| Originally posted by Vortex_SA אני עקרב... ואני לא מת על השטויות האלה, אנשים מרוויחים כסף רק מלרשום דברים הכי כלליים בעולם ולשייך אותם לכל מיני תאריכים... "השבוע תתעורר בעיה כספית אולם בסוף השבוע יתחדש המחזור הכספי" כאילו מה נסגר?? אז אתה מתחיל לחשוב, וואללה באמת לא עבדתי בתחילת השבוע והנה יוסי מחזיר לי 20 שקל... מה זה השטויות האלה??! או הבלבולי מוח על מזלות, אני יכול להגיד תכונות שהם רושמים במזלות על כל בן אדם לא משנה איזה מזל הוא... |
| Originally posted by Vortex_SA אני עקרב... ואני לא מת על השטויות האלה, אנשים מרוויחים כסף רק מלרשום דברים הכי כלליים בעולם ולשייך אותם לכל מיני תאריכים... "השבוע תתעורר בעיה כספית אולם בסוף השבוע יתחדש המחזור הכספי" כאילו מה נסגר?? אז אתה מתחיל לחשוב, וואללה באמת לא עבדתי בתחילת השבוע והנה יוסי מחזיר לי 20 שקל... מה זה השטויות האלה??! או הבלבולי מוח על מזלות, אני יכול להגיד תכונות שהם רושמים במזלות על כל בן אדם לא משנה איזה מזל הוא... |
| מה הקטע באסטרולוגיה... זאת תורת הכוכבים.... על פי מחקרים קדומים שעו על הכוכבים בתזוזוה שלה ואיך בכל תאריך הייתה השפשעה כלשהי בתכונות של האדם.. על סמך הסטטיסטיקות האלה בונים את העתיד.. יעני... על סמך פעולת הכוכבים שהייתה בעבר ..זה מושלך על העתיד.. כי התנועה היא מעגלית ומה שהיה והשפיע יקרה וישפיע כמעט באותה מידה. |
תראו אין לי בעיה עם זה ממש, יש לי בעיה עם האנשים שעושים כסף מכלום כמו החבר'ה שכותבים שטויות לעיתונים... הכל טוב ויפה שכוכבים משפיעים ובלה בלה... אבל כשזה מגיע לרמה שמזיינים תשכל בעיתון זה מעצבן... וגם... אתם רוצים להגיד לי שכל כך הרבה מחשבה הוקדשה ל"תיזהרו בתחום הרומנטי ביום שני"?? אני לא ממש חושב ככה...
עבודת אלילים