TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ט'רד הערסים הגדול
Pages (2): [1] 2 »

Posted by yaman on May-20-2004 11:33:

ט'רד הערסים הגדול

טוב חבר'ה נושא שנוגע לכולנו
:
הרבה אנשים אומרים לי שמוזיקה מזרחית ורטאנסים הם יושבים יפה על תדמית של הערס וגם כיפה של נחמן ושרשראות וגורמטים מזהב

עכשיו שמתי לב בתקופה האחרונה שאת כול אלו יש לי
האם אני מתערס?
ומה זה בשבילכם ערס?

תגובות ייתקבלו בברכה

נ נח נחמ נחמן מאומן

Posted by Elior on May-20-2004 12:00:

ערס...

פוזאי..
מישהו שנושם בשביל לריב מכות..
מישהו שעושה פוזות בלי סוף..
לרוב שומע מזרחית, וכבדה..
אבל אני מכיר אחלה אנשים שהם לא ערסים והם שומעים מזרחית...אז זה לא העניין..

כן הם גם אלו שבגיל 14-15 משחקים אותה מבינים במכוניות..

הם אלו שיחמצנו כל יום את השיער..
בכיתה ד' יעשו פירסינג
ובכיתה ז' 5 קעקועים בגב...

אני לא מכליל פה..
פשוט אלו דוגמאות מהחיים

Posted by Rising on May-20-2004 12:08:

Re: ט'רד הערסים הגדול

quote:
Originally posted by yaman
טוב חבר'ה נושא שנוגע לכולנו
:
הרבה אנשים אומרים לי שמוזיקה מזרחית ורטאנסים הם יושבים יפה על תדמית של הערס וגם כיפה של נחמן ושרשראות וגורמטים מזהב

עכשיו שמתי לב בתקופה האחרונה שאת כול אלו יש לי
האם אני מתערס?
ומה זה בשבילכם ערס?

תגובות ייתקבלו בברכה

נ נח נחמ נחמן מאומן

תגיד אחי אתה גם מכוער? כי אם כן אני חושב שאני יודע מי אתה...

סתם... אבל הבאת אותה בתיאור של מישהו ערס שאני מכיר

Posted by -CosmicFire- on May-20-2004 19:10:

Re: Re: ט'רד הערסים הגדול

quote:
Originally posted by Rising
תגיד אחי אתה גם מכוער? כי אם כן אני חושב שאני יודע מי אתה...

סתם... אבל הבאת אותה בתיאור של מישהו ערס שאני מכיר

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

"על הברזלים על הברזלים
אני יושב קבוע
כל מי שבא עובר ליד עושה כבוד
על הברזלים על הברזלים
מחכה לסוף שבוע
ואז יוצא קצת לבלות"

זה ערס

*מיתוך פרחח צעיר של חיילי הנקמה ויוסי עדן

Posted by Shahar on May-20-2004 19:55:

quote:
Originally posted by KrazyDJs
ערס...

פוזאי..
מישהו שעושה פוזות בלי סוף..
לרוב שומע מזרחית, וכבדה..
כן הם גם אלו שבגיל 14-15 משחקים אותה מבינים במכוניות..

פוזות מי לא אוהב

מזרחית אין מה לעשות אני מתמכר בגלל ידידות....
ואני מתעניין במכוניות וידידה שלי בת 16 מבינה יותר מכל מי שפה...

ואנחנו לא ערסים...

Posted by taltul on May-20-2004 20:53:

quote:
פוזות מי לא אוהב

רסמי..
אבל ערסים הם אלה שבפוזה תמידית...
quote:

חלשששש..לחץ חברתי עובד עלייך...והידידות זה לא תירוץ מקובל..
quote:
וידידה שלי בת 16 מבינה יותר מכל מי שפה

איך אני שונא ת'משפטים כאלה...כאילו "מה קטע? נו באמממתת!" טוב נאמין לך בנתיים...
אם אבא שלה עובד באיזה מוסך שיפורים או משהו כזה אז זה לא אומר שהיא זאת שמבינה...
או שהתכוונת להבנת הסמלים של המכוניות...?

עכשיו קצת לגבי הנושא...
ערסים..מממ...נראה הסבר מיותר...פשוט רואים עלייהם ישר...
אני אישית לא סובל אותם למרות שיש לי חבר שגר בשכונת הפשע אז אין לו ברירה - הרבה מהחברים שלו הם ערסים...למרות שהוא בעצמו ההפך מהם...

חשוב גם לציין על אילו ערסים אתם מדסרים כי ערס רוסי וערס ישראלי זה שני דברים שונים לחלוטין..ערסים-רסוים הם עוד יותר חמורים מאשר ישראלים ישראלים לפחות הולכים לשתות ליד איזו מכולת או באיזור תעשיה והרוסים יושבים בפארקים כל הלילה וצועקים כמו איזה בני זונות והולכים מכות עם עצמם...כאילו מה יש? מה אתם צועקים?...
את הערסים הרוסים אני לא סובל עוד יותר מהישראלים...גועל נפש...

Posted by -CosmicFire- on May-21-2004 10:59:

quote:
Originally posted by taltul
חשוב גם לציין על אילו ערסים אתם מדסרים כי ערס רוסי וערס ישראלי זה שני דברים שונים לחלוטין..ערסים-רסוים הם עוד יותר חמורים מאשר ישראלים ישראלים לפחות הולכים לשתות ליד איזו מכולת או באיזור תעשיה והרוסים יושבים בפארקים כל הלילה וצועקים כמו איזה בני זונות והולכים מכות עם עצמם...כאילו מה יש? מה אתם צועקים?...

אתה מבין מה אתה אומר פה??!?!?!
ערס רוסי = ערס אשכנזי = אין כזה דבר!!!!!!!! :}

חחח אבל הרוסים האלה באמת יותר גרועים אסור להתעסק איתם...
(מזל שאני מכיר הרבה מהם )

Posted by Elior on May-21-2004 11:04:

quote:
Originally posted by Shahar
פוזות מי לא אוהב

ואני מתעניין במכוניות וידידה שלי בת 16 מבינה יותר מכל מי שפה...

ואנחנו לא ערסים...

מי לא אוהב פוזות ? אני לא סובל שעושים עלי פוזות..
במיוחד לא פלצנים בכיתה ז' שבדיוק בגובה ללקק לי תביצה...

סבבה, גם אני פעם שמעתי מזרחית..
וכמו שאמרתי, אני מכיר הרבה אנשים שהם לא ערסים והם שומעים מזחרית
וגם בכיף שלך בנוגע למכוניות...
אני מתכוון לאלו שמשחקים אותה מבינים על מה מדברים שהם רואים מכונית יפה הם ישר קופצים מתלהבים כמו איזה לא'דע מה...

ואתם לא ערסים? שיבושם לכם..לא אמרתי שאתם כן

Posted by Rising on May-21-2004 11:12:

quote:
Originally posted by KrazyDJs
מי לא אוהב פוזות ? אני לא סובל שעושים עלי פוזות..
במיוחד לא פלצנים בכיתה ז' שבדיוק בגובה ללקק לי תביצה...

לא הבנת...
כל אחד אוהב לעשות פוזה...

גם אתה וגם אני..
כולם עושות פוזות וטיפה דאווין אפילו מי שאומר שלא הוא כן..
זה בטבע שלנו... זה אינסטינקט

Posted by taltul on May-21-2004 13:47:

quote:
Originally posted by -CosmicFire-
ערס אשכנזי = אין כזה דבר!!!!!!!! :}

נכון מאוד...
אבל
quote:
ערס רוסי = ערס אשכנזי

ממש לא

Posted by -CosmicFire- on May-21-2004 15:32:

quote:
נכון מאוד...
אבל

ממש לא

רוסי = אשכנזי או שגם זה ממש לא?

Posted by YoraY on May-21-2004 17:22:

בואו אני אגיד לכם מה זה ערס ואני אתמקד בעניין של ההומור

אוקי אז בכללי יש להם הומור של יהודה ברקן בסרטי בורקס....

יענו לראות ילדה חוטפת צלחת מעופפת לעין ובוכה זה מבדר אותם..

יש להם תצחוק הכי מכוער ושוק שיש... והשמן בחבורה חייב להיות עם קצת דיסלקציה - זה כמו גולום והטבעת... אחרי כל כך הרבה שנים שאתה מסתובב עם ערסים ורוצה להיות כזה אתה מתפגר מזה

עוד כמה דוגמאות קלאסיות:
זריקת שקיות מים (שגם לא בשבועות...)ד

כשכל השכבה חוזרת מהגדנע כולם עם התיקים מוכנים לעלות לאוטובוס שיחזיר אותם מהבסיס הם ינצלו את גודש הילדים ויזרקו אל האוויר ביצים כדי שיהרוס למישו תטיול

יושבים בחצר בית הספר בחבורה לוקחים קרחוניות וזורקים קרח על העוברים בדרך..... עכשיו מגיע כבר הקטע שככככככוווווולללללללםםםםםםםם קלטו אותם, הבידור שלהם יהיה כבר לזרוק על אנשים שעוברים שכבר יודעים שיש להם קרחוניות ביד...

קיצר עם מטומטם שאמן לא היה

ובא נגיד ש... 1 מ30-20 ערסים הוא גם בן אדם שאפשר לדבר איתו או משו
אבל בכללי גם הוא בסופו של דבר מוגדר כערס

Posted by Rising on May-21-2004 18:50:

quote:
Originally posted by YoraY

ובא נגיד ש... 1 מ30-20 ערסים הוא גם בן אדם שאפשר לדבר איתו או משו
אבל בכללי גם הוא בסופו של דבר מוגדר כערס

חחח אחי?..
לפי מה שאמרת ..אחד מתוך 20 עד 30 ערסים הוא בן אדם שאפשר לדבר איתו אבל בסופו של דבר גם הוא ערס?..

---
לא בשביל משהו יותר מציק לי לראות תילדים הפריקים האלה שלא מסתפרים כל החיים שלהם... והם גם לא מסדרים אותו...הילדים המרדנים האלה... מזניחים תצמם והולכים זרוק כזה.. שמנגנים בגיטרות שלהם באמצע החיים.. זה יהיה בתחנות אוטובוס...זה יהיה באמצע השכבה... זה יהיה בתוך החדר מורים.. זה לא משנה להם!.. והם מתרבים!

Posted by -CosmicFire- on May-21-2004 19:00:

quote:
לא בשביל משהו יותר מציק לי לראות תילדים הפריקים האלה שלא מסתפרים כל החיים שלהם... והם גם לא מסדרים אותו...הילדים המרדנים האלה... מזניחים תצמם והולכים זרוק כזה.. שמנגנים בגיטרות שלהם באמצע החיים.. זה יהיה בתחנות אוטובוס...זה יהיה באמצע השכבה... זה יהיה בתוך החדר מורים.. זה לא משנה להם!.. והם מתרבים!

ראסמי אלה הכי מעצבנים
אני רואה אותם אני מתעצבן...
על הסקטבורד שלהם בכל מקום נופלים בלי חשבון
עם מכנס רחב שאפשר לשחות בו
אוכלים כל היום שמנים
עם שיער כמו של בחורה
ועגיל איפהשהו
אלה הפריקים הכי גרועים

Posted by YoraY on May-21-2004 20:32:

quote:
חחח אחי?..
לפי מה שאמרת ..אחד מתוך 20 עד 30 ערסים הוא בן אדם שאפשר לדבר איתו אבל בסופו של דבר גם הוא ערס?..

אחי קראתי את זה שוב זה כתוב ברור בלי שגיאות..
ואם לא אז נסביר קצת עם דוגמא..:>

נגיד יש ערס.. אבל הוא עושה טובה ומוציא 70-60 ולפעמים אפילו 80 במבחנים
אותו ערס תיכול לדבר איתו, לצחוק איתו, אמנם יש לו את הקול של הערס וחריטות לא מוגדרות על הפנים אבל עדיין עם אחד כזה תכלס אפשר להתחבר..
עכשיו... עם כל הכבוד לבן אדם מה שאני אומר זה שבסופו של דבר הוא מסתובב הרבה עם חבורה של ערסים, צוחק מההומור הירוד שלהם... ובקיצור יש לו את כל המאפיינים שהוזכרו פה

מקווה שעכשיו אני מובן יותר

Posted by Eitan E on May-22-2004 02:59:

quote:
Originally posted by YoraY
אחי קראתי את זה שוב זה כתוב ברור בלי שגיאות..
ואם לא אז נסביר קצת עם דוגמא..:>

נגיד יש ערס.. אבל הוא עושה טובה ומוציא 70-60 ולפעמים אפילו 80 במבחנים
אותו ערס תיכול לדבר איתו, לצחוק איתו, אמנם יש לו את הקול של הערס וחריטות לא מוגדרות על הפנים אבל עדיין עם אחד כזה תכלס אפשר להתחבר..
עכשיו... עם כל הכבוד לבן אדם מה שאני אומר זה שבסופו של דבר הוא מסתובב הרבה עם חבורה של ערסים, צוחק מההומור הירוד שלהם... ובקיצור יש לו את כל המאפיינים שהוזכרו פה

מקווה שעכשיו אני מובן יותר

לא הבנתי מה הקשר בין ציונים בלימודים לבין בנאדם שהוא ערס או לא, אצלנו למשל היו ערסים שהוציאו דווקא ציונים יפים

ולגבי השטויות שערסים עושים: לא רק ערסים עושים שטויות הנה למשל לא מזמן היה לנו טקס קבלת תעודות שנה+ אחריי הלימודים אז הכיתה הפיזיקלית שהייתה הכי מופרעת הגיע לטקס כל אחד עם הכלב שלו
אני חושב שזה עניין של התבגרות יש בנאדם שזה בא לו בגיל 17 ויש בנאדם שבגיל 30 ואף יותר מזה

חוץ מזה אתם מדברים על זה שערסים מעצבנים אותכם ופריקים מעצבנים אותכם אבל עדיין אלה עדיין סקטור מהאוכלוסיה כמו דתיים , חרדים ,מתנחלים
ואין מה לעשות עם זה אי אפשר לשלוח אותם לרכבות , צריך ללמוד לחיות איתם.
ואני חושב שעם כל בנאדם אפשר לדבר אם באמת רוצים כי כולנו חיים באותה מדינה ומשרתים באותו צבא קוראים אותם עיתונים ורואים אותם ערוצי טלויזיה
אז אפשר להתחבר עם מישהו שנראה לך בהתחלה ערס ואחריי שאתה מכיר אותו אתה מגלה שהוא לגמרי לא!

Posted by ronsh on May-22-2004 09:45:

לדעתי ערסים זאת מכת מדינה...

לשמוע על מקרים של ילדים בני 15 שנדקרים במועדונים...זה מזעזע...
ויש הרבה מקרים כאלה..
לא חסר שטויות כאלה בארץ..ואם מוצאים ילד בן 15 שמנהל לבד בית להחלפת סמים אז מה עוד אפשר להגיד?..

בוא נקווה שעם הזמן נדע לחנך את הילדים לעתיד טוב יותר..

Posted by Sm0keMachine on May-22-2004 11:04:

quote:
עכשיו קצת לגבי הנושא...
ערסים..מממ...נראה הסבר מיותר...פשוט רואים עלייהם ישר...
אני אישית לא סובל אותם למרות שיש לי חבר שגר בשכונת הפשע אז אין לו ברירה - הרבה מהחברים שלו הם ערסים...למרות שהוא בעצמו ההפך מהם...

חחחחח לא נתקלתי בזה אף פעם..
זה נשמע מצחיק...

בקשר לנושא...
כבר די שכחתי איך היו הערסים בבצפר שלי (והיו הרבה)
אני רק זוכר שתמיד אפשר היה לזהות אותם לפי החליפות דיאדורה המזעזעות שהם כל הזמן לבשו

Posted by Rising on May-22-2004 11:24:

quote:
Originally posted by Eitan E

חוץ מזה אתם מדברים על זה שערסים מעצבנים אותכם ופריקים מעצבנים אותכם אבל עדיין אלה עדיין סקטור מהאוכלוסיה כמו דתיים , חרדים ,מתנחלים
ואני חושב שעם כל בנאדם אפשר לדבר אם באמת רוצים כי כולנו חיים באותה מדינה ומשרתים באותו צבא קוראים אותם עיתונים ורואים אותם ערוצי טלויזיה
אז אפשר להתחבר עם מישהו שנראה לך בהתחלה ערס ואחריי שאתה מכיר אותו אתה מגלה שהוא לגמרי לא!

נכון מאוד..
כמו שפריק מעצבן ויצור יכול להיות חבר שלי גם ערס מגורמת יכול להיות חבר שלי.

Posted by DJ-Kreing^^ on May-22-2004 12:54:

אנשים, חלאס לקטלג כבר!
כל בן אדם לפני שהוא ערס או פריק או כל דבר אחר הוא קודם כל בן אדם, יש לו תכונות אופי משלו שאופייניות רק לו...זה למה אי אפשר לדחוף חבורת אנשים תחת שם אחד ולהגיד אותם אני לא סובל...

זה פשוט בורות בעיני...
האמת היא שהאנשים שאני הכי שונא זה בדיוק האנשים שעושים את זה.

קודם כל תלמדו להכיר כל בן אדם כפרט ואחרי זה תראו אם אתם סובלים או לא סובלים אותו... ועוד דבר, אל תשפטו אנשים לפי המראה החיצוני שלהם , הלבוש השיער והכל... למה מראה חיצוני יכול להטעות.

Posted by taltul on May-22-2004 13:10:

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
אנשים, חלאס לקטלג כבר!
כל בן אדם לפני שהוא ערס או פריק או כל דבר אחר הוא קודם כל בן אדם, יש לו תכונות אופי משלו שאופייניות רק לו...זה למה אי אפשר לדחוף חבורת אנשים תחת שם אחד ולהגיד אותם אני לא סובל...

זה פשוט בורות בעיני...
האמת היא שהאנשים שאני הכי שונא זה בדיוק האנשים שעושים את זה.

קודם כל תלמדו להכיר כל בן אדם כפרט ואחרי זה תראו אם אתם סובלים או לא סובלים אותו... ועוד דבר, אל תשפטו אנשים לפי המראה החיצוני שלהם , הלבוש השיער והכל... למה מראה חיצוני יכול להטעות.

100%
אבל החיים והשקפות של האנשים בנויים על הסתיגמות ושום דבר לא יעזור...
אתה מבין...

לחלופין השאלה לי אלייך: "האם גם במקרה שתלך ברחוב ותראה איזה ערס מביא מכות לפנים של איזה בחור מסכן עדיין תרצה להכיר אותו ואז להסיק מסכנות? או איזה ערס שאתה רואה אותו גונב משהו באיזו חנות או שוק יותר נכון או מה שזה לא יהיה? ההתנהגות היא גם חלק בלתי נפרד מהמסקנה שאתה בא להסיק לגבי משיהו...
ומה שלא תגיד קשה לי לקרוא לאותו בן אדם השובר פנים לאותו בחור בן אדם.

אחי גם אני בן אדם הומני לחלוטין אני אוהב אנשים ואת החיים למרות שחלק גדול מהם זה חרא...אבל בכל זאת נראה לי שלאותו ערס מניאק אין אף תכונת אופי ייחודית חוץ מלהיות בן זונה התופס מעצמו יותר מדי..אתה מבין...

Posted by DJ-Kreing^^ on May-22-2004 13:25:

quote:
100%
אבל החיים והשקפות של האנשים בנויים על הסתיגמות ושום דבר לא יעזור...
אתה מבין...

לחלופין השאלה לי אלייך: "האם גם במקרה שתלך ברחוב ותראה איזה ערס מביא מכות לפנים של איזה בחור מסכן עדיין תרצה להכיר אותו ואז להסיק מסכנות? או איזה ערס שאתה רואה אותו גונב משהו באיזו חנות או שוק יותר נכון או מה שזה לא יהיה? ההתנהגות היא גם חלק בלתי נפרד מהמסקנה שאתה בא להסיק לגבי משיהו...
ומה שלא תגיד קשה לי לקרוא לאותו בן אדם השובר פנים לאותו בחור בן אדם.

אחי גם אני בן אדם הומני לחלוטין אני אוהב אנשים ואת החיים למרות שחלק גדול מהם זה חרא...אבל בכל זאת נראה לי שלאותו ערס מניאק אין אף תכונת אופי ייחודית חוץ מלהיות בן זונה התופס מעצמו יותר מדי..אתה מבין...

כן אבל מה שאתה מדבר עליו זה לא סטיגמות, זה פשוט בן אדם בן זונה שלא יודע להתנהג...
ולא צריך להכיר בן אדם כזה לעומק בשביל להבין שאין מה להתעסק איתו.

Posted by taltul on May-22-2004 13:28:

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
כן אבל מה שאתה מדבר עליו זה לא סטיגמות, זה פשוט בן אדם בן זונה שלא יודע להתנהג...
ולא צריך להכיר בן אדם כזה לעומק בשביל להבין שאין מה להתעסק איתו.

אז זהו שאחרי פעם פעמיים שבן אדם אחר רואה דבר כזה הוא כבר לא ירצה להכיר אף אחד שנראה כמו אותו ערס...

רוב האנשים שכתבו פה דברים אני בטוח ב100% לא רשמו את זה סתם פשוט הם רואים כזה דבר כל הזמן ולכן ישר קוטלים את האלה שנראים אפילו במידה מעטה כמו ערסים...

Posted by DJ-Kreing^^ on May-22-2004 13:32:

quote:
אז זהו שאחרי פעם פעמיים שבן אדם אחר רואה דבר כזה הוא כבר לא ירצה להכיר אף אחד שנראה כמו אותו ערס...

רוב האנשים שכתבו פה דברים אני בטוח ב100% לא רשמו את זה סתם פשוט הם רואים כזה דבר כל הזמן ולכן ישר קוטלים את האלה שנראים אפילו במידה מעטה כמו ערסים...

יכול להיות שהעניין הוא בזה שאני קיבוצניק ולא יוצא לי יותר מידי להיות מעורב בתקריות מהסוג הזה... אז אני עדיין עם ראש פתוח לכולם.

למרות שאני יכול להגיד במאה אחוז שאם חלק מהאנשים פה היו רואים את אחד מהחברים שלי הם היו בטוחים שהוא ערס עבריין ולא כדאי להיתקרב אליו.
ובדיוק ההפך הוא הנכון לגביו כי הוא אחד האנשים היותר נחמדים שיש.

Posted by Sniper on May-22-2004 14:12:

quote:
Originally posted by Eitan E
לא הבנתי מה הקשר בין ציונים בלימודים לבין בנאדם שהוא ערס או לא, אצלנו למשל היו ערסים שהוציאו דווקא ציונים יפים

ולגבי השטויות שערסים עושים: לא רק ערסים עושים שטויות הנה למשל לא מזמן היה לנו טקס קבלת תעודות שנה+ אחריי הלימודים אז הכיתה הפיזיקלית שהייתה הכי מופרעת הגיע לטקס כל אחד עם הכלב שלו
אני חושב שזה עניין של התבגרות יש בנאדם שזה בא לו בגיל 17 ויש בנאדם שבגיל 30 ואף יותר מזה

מסכים איתך!
בכל מילה בכל, בכל. ובכל רווח בין המילים

Pages (2): [1] 2 »