TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חדש ישן.....
חדש ישן.....
היי לכולם !! אני חדש בפורום ישראל אבל ותיק בטראנס אדיקט אמנם לא ממש מעורב אחר הנעשה בפורום אבל נמצא ויודע מה הולך
אני לעומת הטראנס שבטח שולט פה מתמחה במוזיקת מועדונים - פרוגרסיב
אם משהו צריך עזרה בסגנון זה, שלא יחשוש!
זהו אי מקווה יצא לי להיות כאן המון ולפתח ולעזור....
דרך אגב ראיתי את הרעיון לחולצה וזה נמשע לי רעיון פגז אז הייתי רוצה לקבל חולצה או לקדם את הרעיון...
שלכם dj chico
דרך אגב אני מתחיל לנגן לקראת הקיץ במועדונים ירושלמים קטנים
אני מחפש ציוד זול למתחילים...
בן 17 וחצי! :-)
ירושלמי גאה
זהו......
Re: חדש ישן.....
FIRST
ברוך הבא...
תרגיש בבית...
| quote: |
| Originally posted by chico266 אני לעומת הטראנס שבטח שולט פה מתמחה במוזיקת מועדונים - פרוגרסיב |
ירושלמי אחי....
ירושלמי אחי וכאן מנגנים אווס והרבה מוזיקה שחורה ואמ טי וי זול ופשוט!! ומקסימום אם משהו מעז זה טראנס או פסיכו
מעטים כאן מנגנים פרוגרסיב....
אני מדבר על שכבת גיל שלי ומועדונים שאני נמצא בהם
פיין,קנדלה,לילה-בר,פרינס,בר,אומן 17,קמפוס,אורינט אסרפרס ועוד רבים וטובים
אז מצטער אם פגעתי....
אחי
למה אתה משתמש בשם של מישהו אחר
יענו אתה לא מכיר את די ג'יי צ'יקו לטינו?
אם אני לא טועה הוא עכשיו שינה קצת ל
צ'יקולה או משו
| מצטער אבל אני מתקשה לעכל את המשפט הזה..אולי תפרט למה התכוונת |
| Originally posted by markfeldman סגנון מרקוס שולץ... |
| ירושלמי אחי וכאן מנגנים אווס והרבה מוזיקה שחורה ואמ טי וי זול ופשוט!! ומקסימום אם משהו מעז זה טראנס או פסיכו מעטים כאן מנגנים פרוגרסיב.... |
לכן הפיתרון המושלם לדילמה הזאת הוא לעשות חצי הראשון פרוגרסיב וחצי השני אפליפטינג...
אהלן אחי
אני קיפר עוד מעט בן 15
מהקטינים של הפורום
Welcome To ILTA SHUK
קיפר איפה אתה לא רואים אותך יותר ?
אתה עדיין לומד עם רותם ההוא ?
ד"א צ'יקו..
ברוך הבא..
אני אליאור..
אני גם מהקטינים..
פרוגרסיב רולז :P
יאללה עפתי
| Originally posted by KrazyDJs קיפר איפה אתה לא רואים אותך יותר ? אתה עדיין לומד עם רותם ההוא ? ד"א צ'יקו.. ברוך הבא.. אני אליאור.. אני גם מהקטינים.. פרוגרסיב רולז :P יאללה עפתי |
ברוך הבא גם אני מירושלים
איכשהוא תמיד כל נושא פה הופך לוויכוח על סגנונות
צעירים....
| Originally posted by Scorchio איכשהוא תמיד כל נושא פה הופך לוויכוח על סגנונות צעירים.... |

| מארק...אתה חושב שאני עד כדי כך סתום ו"לא משכיל" שאני לא יודע מה זה פרוגרסיב...?!?!?!?!?!?!?! לכלכת אחי..הפעם לכלכת ובגדול!!!! לא ציפיתי שאשמע ממך כזה דבר...ממש לא ציפיתי... ביקשתי אותו לפרט כי המשפט שהוא כתב לא הסתדר לי בראש... "הטראנס שולט פה - ואני מדבר על מוזיקת מועדונים פרוגרסיב" כאילו מה טראנס זה לא מוזיקת מועדונים??? בגלל זה אמרתי לו להסביר את עצמו... |
ברוך הבא לקהילה אחי
| Originally posted by Scorchio צעירים.... |
תגובה!
לדעתי אין מסיבה בחיים שיוכלה להתחיל עם טראנס או פסיכודלי ככה בלי שום קשר חייבים להתחיל עם האווס לזרום לפרוגרסיב ואולי ככה שעה אחרונה טראנס הרי אחרי הכל בטראנס דיי כולם כבר על הריצפה חצי מחוקים כל הקטע של הפרוגרסיב זו מזויקה סקסית כזאת שתמיד כיף לשמוע כל רגע ורגע ממנה
...
אז אני חושב שהמגמה היא דווקא לכיוון השני כי עד עכשיו בעולם כולו מנגנים הרוב טראנס והנה בדירוג של התקליטנים בעולם תמיד ה 5 ראשונים טראנס טיאסטו ארמין והחברה האחרים
והרשת מוצפת בטראנס כמו מיים...
לאט לאט הפרוגרסיב והראווס האיכותי יכנס לישראל ולא אמ טי וי ממוקסס ובלאק מיוזיק
אני מדבר על
new york house
tribal house
tribal progressive
אפשר תמיד לראות אותו במועדונים גודלים שמזמינים מחו"ל תקליטנים או כל מועדון גדול
אבל הקטנים זה תמיד תמיד (ירושלים) מוזיקה שחורה אמ טי וי ואולי טראנס כי הדי ג'יי אין לו מושג במוזיקה!!!!!!!
כל הנגזרות של הפרוגרסיב....
| לדעתי אין מסיבה בחיים שיוכלה להתחיל עם טראנס או פסיכודלי ככה בלי שום קשר חייבים להתחיל עם האווס לזרום לפרוגרסיב ואולי ככה שעה אחרונה טראנס הרי אחרי הכל בטראנס דיי כולם כבר על הריצפה חצי מחוקים כל הקטע של הפרוגרסיב זו מזויקה סקסית כזאת שתמיד כיף לשמוע כל רגע ורגע ממנה ... אז אני חושב שהמגמה היא דווקא לכיוון השני כי עד עכשיו בעולם כולו מנגנים הרוב טראנס והנה בדירוג של התקליטנים בעולם תמיד ה 5 ראשונים טראנס טיאסטו ארמין והחברה האחרים והרשת מוצפת בטראנס כמו מיים... לאט לאט הפרוגרסיב והראווס האיכותי יכנס לישראל ולא אמ טי וי ממוקסס ובלאק מיוזיק אני מדבר על new york house tribal house tribal progressive אפשר תמיד לראות אותו במועדונים גודלים שמזמינים מחו"ל תקליטנים או כל מועדון גדול אבל הקטנים זה תמיד תמיד (ירושלים) מוזיקה שחורה אמ טי וי ואולי טראנס כי הדי ג'יי אין לו מושג במוזיקה!!!!!!! כל הנגזרות של הפרוגרסיב |
Re: תגובה!
| Originally posted by chico266 לדעתי אין מסיבה בחיים שיוכלה להתחיל עם טראנס או פסיכודלי ככה בלי שום קשר חייבים להתחיל עם האווס לזרום לפרוגרסיב ואולי ככה שעה אחרונה טראנס הרי אחרי הכל בטראנס דיי כולם כבר על הריצפה חצי מחוקים כל הקטע של הפרוגרסיב זו מזויקה סקסית כזאת שתמיד כיף לשמוע כל רגע ורגע ממנה ... אז אני חושב שהמגמה היא דווקא לכיוון השני כי עד עכשיו בעולם כולו מנגנים הרוב טראנס והנה בדירוג של התקליטנים בעולם תמיד ה 5 ראשונים טראנס טיאסטו ארמין והחברה האחרים והרשת מוצפת בטראנס כמו מיים... לאט לאט הפרוגרסיב והראווס האיכותי יכנס לישראל ולא אמ טי וי ממוקסס ובלאק מיוזיק אני מדבר על new york house tribal house tribal progressive אפשר תמיד לראות אותו במועדונים גודלים שמזמינים מחו"ל תקליטנים או כל מועדון גדול אבל הקטנים זה תמיד תמיד (ירושלים) מוזיקה שחורה אמ טי וי ואולי טראנס כי הדי ג'יי אין לו מושג במוזיקה!!!!!!! כל הנגזרות של הפרוגרסיב.... |
ברוך הבא לפורומינו הקט אגב אני שגיא
ברוך הבא לפורום דוד
תעשה חיים פה
אני רועי דרך אגב...