TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פאבים בת"א
Pages (3): [1] 2 3 »
פאבים בת"א
יש לכם מקומות מועדפים?
מקומות שאתם אוהבים לצאת אליהם ולשכר את התחת?
באנגלית זה נשמע יותר טוב - get your ass drunk
בעיקר בת"א
אוקיי אפשר בסביבה למרות שאני לא אוהב לצאת מהעיר
אה גם מקומות נוראיים!! שנדע להתרחק!!
אוקיי אני אתחיל - המקום שאני הכי שונא בעולם זה הסמסרה - שירות גרוע ושתיה לא איכותית
מקום נחמד - טמפטיישן באלנבי.. מקום נחמד מאד
la morse
רחובות.
הוגארדן בשילוב עם בייקונים.....
ובנוסף, ההמבורגר הכי שחיתותי שיש:
המבורגר + גבינה + בצל + בייקון + ביצה עין !!!!
| quote: |
| Originally posted by markfeldman la morse רחובות. הוגארדן בשילוב עם בייקונים..... ובנוסף, ההמבורגר הכי שחיתותי שיש: המבורגר + גבינה + בצל + בייקון + ביצה עין !!!! |
| פייייייייי שווההההה!!!! איפה זה ברחובות???? אני אבקר שם |
ה-מקום המועדף: מלך הפלאפל בקינג ג'ורג' בירושלים
דווקא לא התלהבתי מ-לה מורס זה ממש ליד הבית שלי .
אם כבר מדברים על פאבים ברחובות אני לא הייתי שם אבל שמעתי מהמון אנשים וגם כאלה שלא הולכים בד"כ לפאבים על הפאב האירי בפארק המדע איפה שמילאנו בכניסה לרחובות מכיוון נס ציונה מי מכיר גם משקאות איכות וגם נותנים הופעה אני צריך לבדוק את המקום
והפאב בד"כ שהייתי הולך בת"א יותר נכון דרום ת"א זה הגוזניק בר למי שמכיר אווירה נחמדה
ועוד משהו די מוזר הייתי במייקס פלייס איזה חודש אחריי שפתחו אותו מחדש מאז הפיגוע והרגשתי הרגשה מוזרה קשה להסביר את זה כאילו לא נעים לך במקום הזה או שאנשים לא נמצאים שם מתוך שמחה זה היה 4 ביולי - עצמאות של ארה"ב ולא יודע פתאום צצו לי פלאשבקים מהתמונות שהיו בטלויזיה ששידרו ממקום הפיגוע
פאב חדש יחסית..
אישית, עוד לא הייתי שמה.. אבל שמעתי ממקורות נאמנים על המקום דברים טובים!
קוראים לו
Denzel
בת"א
רחוב הצפירה 19
24+
מישהו היה שמה??
יאללה רחובות !
אני גם אייחצן קצת את העיר שלי...
אז ככה ברחובות יש מלא פאבים ורובם אחלה אבל יש את
הרצל שהוא אחלה של מקום, באמת...
יום שישי האחרון ישבתי עם חברים וכל אחד הזמין ליטר וחצי בירה וייגרמייסטר
קיצר אם מישהו מעוניין , הרצל נמצא ברחוב הרצל
(כמה מפתיע)
| Originally posted by markfeldman la morse רחובות. הוגארדן בשילוב עם בייקונים..... ובנוסף, ההמבורגר הכי שחיתותי שיש: המבורגר + גבינה + בצל + בייקון + ביצה עין !!!! |
| Originally posted by LA© פאב חדש יחסית.. אישית, עוד לא הייתי שמה.. אבל שמעתי ממקורות נאמנים על המקום דברים טובים! קוראים לו Denzel בת"א רחוב הצפירה 19 24+ מישהו היה שמה?? |
| Originally posted by §chop¥ אז ככה ברחובות יש מלא פאבים ורובם אחלה אבל יש את הרצל שהוא אחלה של מקום, באמת... יום שישי האחרון ישבתי עם חברים וכל אחד הזמין ליטר וחצי בירה וייגרמייסטר קיצר אם מישהו מעוניין , הרצל נמצא ברחוב הרצל (כמה מפתיע) |
)
| Originally posted by Flotser אבל בכללי.... לדעתי פאבים זה תרבות הבילוי הכי דפוקה שהצליחו להמציא אם כבר משהו בסדגנון אני תמיד הרבה יותר מעדיף את המקומות השקטים יותר עם הנרגילות. |
| Originally posted by DJ-BON_v2 למה אחי? הכי כיף. אתה בא לאנשהו, לוקח בירה או איזה מרטיני ככה יושב עם חברים / כוסית אקראית, מנשנש נאצ'וס / בייגלה / בוטנים וכו.. מדבר על החיים וגם גומר תערב שיכור-למחצה. מה רע?!? |
| Originally posted by yahel222 1.DENZEL - לגיאלי 24+ זה ברחוב הצפירה צמוד לדום לא משהו האמתי שזה יותר נראה כמו דאנס בר מזכיר מאד את המוב בר לא כזה גדול ואין הרבה מקומות לשבת וביום שישי פשוט מפוצץ אי אפשר לזוז שם והמוזיקה חזקה כ"כ כמו במסיבה ממש קשה לדבר ובכניסה יש כזה תור...אני חיכיתי להיכנס 45 דקות !!! לא שווה שורה תחתונה - תוותרו |

| איכס ינאצי |
| Originally posted by LA© וואלה... טוייב.. נעביר לבעלים ![]() בשביל מה מכירים אותו.. בשביל שלא לחכות בתור, להכנס ישר, ולשתות כמה שרוצים ולגביי המוזיקה החזקה... לאחרונה בכל פאב שאני נמאצת זה ככה... אם המוזיקה טובה ומערכת ההגברה טובה, אז לא נורא, נסלח להם |
| Originally posted by yahel222 לא מותק אם אני ירצה ללכת למקום לשתות וודקה רד בול בעמידה ולהידחף בין ים אנשים ולא לשמוע את עצמי מדבר אני ילך למסיבה וזהו בעצם מה שיש שם זה מסיבה אז זה הפסד שלו כי שאני הייתי ביום שישי היתה כניסה חופשית וואלה אמרנו שהוא יכול ביף לקחת כסף כי זה בעצם מסיבה או דאנס בר מקסימום פיק אפ בר זה לא אה ואגב יש גם את הגנקי רק שמעתי מקום חזק אבל ל א יודע פרטים |
| Originally posted by LA© קודם כל, אל תקרא לי מותק!! וסבבה זכותך לעשות מה שבראש שלך! ואני מראש אמרתי, שעוד לא הייתי שמה, כך שאין לי ממש דעה... ולמה לשתות וודקה ורד בול? כל כך מאוס... |
| Originally posted by yahel222 מה רע במותק צורת דיבור... וודקה רד בול כי אני לא ישתה וויסקי בעמידה בצפיפות שכל שניה דוחפים אותי הבנתתתתתתתתתת |
מה שאני מציע בסופו של דבר זה להיפגש השבוע שאיזה פאב ברחובות או אחר בגוש דן כמובן....
לשבת לשתות משהו...
משהו חמוד כזה בקיצר כמו שאתם אוהבים...
מה דעתכם?
אני כמובן לא בחור את המרום כי פשוט לא מכיר...
| מה שאני מציע בסופו של דבר זה להיפגש השבוע שאיזה פאב ברחובות או אחר בגוש דן כמובן.... לשבת לשתות משהו... משהו חמוד כזה בקיצר כמו שאתם אוהבים... מה דעתכם |
| Originally posted by markfeldman אחלה רעיון טלטול ! אני אשמח לראות את כולכם בלה-מורס ! |
| Originally posted by DJ-BON_v2 פיכס רחובות. פיכס. חוצמזה morse זה לא מוגלה באנגלית? פיוווווו |
| Originally posted by LA© קודם כל, צורת דיבור או לא... לא לטעמי, וביקשתי פשוט שלא תקרא לי ככה. מותר לבקש, לא? ואם אתה בן אדם עם קצת כבוד, אתה גם תסכים. דבר שני, תשתה מה שאתה רוצה... לא בא אליך בטענות.. רק הבעתי את דעתי האישית. |