TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...מה שבחורות אוהבות
Pages (5): [1] 2 3 4 5 »
...מה שבחורות אוהבות
וואלה היום שמעתי איזה אחד נחמד אז אמרתי למה שלא נפתח על זה טרד ככה כל קהילת הטראנס שלנו תהיה אקספריט בלענג בנות וככה נחשל את כולןןןן
מועהעעוהועהעוה :P
וכולן תדענה שאנשים ששומעים טראנס יודעים מה הם עושים (תרתי משמע)ד
שימו פה כל טיפ רעיון (מנסיון כמובן... יענו דברים שעובדים...) איך לתת לבחורה את המיטב
ואני לא מדבר על לתקוע לה ב160 בי פי אם אני מדבר על דברים מקוריים...
אחד ששמעתי היום...
החלק האחורי של הברך... כן.. לא הברך.. האחורנית שלה... זה מקום לא כל כך תמים לפי מה שהבנתי..
יאללה שתפו פעולה... גם אתה מוש..
אחי- זה כלכך שונה מבחורה לבחורה...
לא יעזור פה הרבה מה כל אחד יכתוב
כי מה שאחת אוהבת זה מה שהשניה שונאת
| quote: |
| Originally posted by eXeTik אחי- זה כלכך שונה מבחורה לבחורה... לא יעזור פה הרבה מה כל אחד יכתוב כי מה שאחת אוהבת זה מה שהשניה שונאת |
חחחחח איזה ת'רד
כל מקרה לדעתי ההיקי הישן והטוב עושה להן את זה ואיזה נשיכה טובה פה ושם...
כמובן שזה מתשנה מבחחורה לבחורה
אבל לי זה עובד
נישוקים (נשיקות קטנות כאלה) בצוואר.. כל הבחורה אוהבת
נשמע טיפשי אבל מחרמן :P
| Originally posted by skelz נישוקים (נשיקות קטנות כאלה) בצוואר.. כל הבחורה אוהבת נשמע טיפשי אבל מחרמן :P |
אחחח אחים שלי פתחתם טרד מצוין
אז ככה:
בחורות אוהבות את הציצים של הבנים - נשבע לכם
שרירים גם לא יזיקו
ליטופים זה מצוין בעיקר באזור השיער והמתניים - לא בתחת!
ואחר כך יש את הקטע של הכנסת הבולבול שבקטע הזה אתה יכול לחגוג עליה!
| Originally posted by yaman ליטופים זה מצוין בעיקר באזור השיער והמתניים - לא בתחת! |
מנסיון..
| Originally posted by KrazyDJs כן אני ספאמר..:P ד"א, אתה פאקין טועה פה..גם בתחת מנסיון.. |
yaman חחחחחחחחחחחחחחח
ס'בן אדם מצחיק.....
ממ היה לי איזה קטע עם אחת שאהבה מגע בפיטמות ובחלק התחתון וגם הצלפות בתחת .......
כן......
חבל שהתעוררתי.......חבל.......

| Originally posted by eXeTik אם נפלת על אחת שאוהבת בתחת תפוס אותה ואל ת-ע-ז-ו-ב! היה לי, עזבתי... אני מצטער על זה אחת מ-1000 אוהבת בתחת ואותה אחת ק-ד-ו-ש-ה! |
הצלפות בתחת!
זה פנטזיה בלי עין הרע שתיתקיים לי
אין על מישוש תחת זה החלק הכי בשרני שיש בגוף של האשה
| הצלפות בתחת |
| Originally posted by markfeldman וכמובן התנוחה הכי מועדפת עליהן: D O G G Y ! |
| Originally posted by taltul lo yodea ma im banot - DOGGY zohi tnucha ha'ahuva alai!!! |
| lo yodea ma im banot - DOGGY zohi tnucha ha'ahuva alai!!! |
| Originally posted by yaman הצלפות בתחת! זה פנטזיה בלי עין הרע שתיתקיים לי אין על מישוש תחת זה החלק הכי בשרני שיש בגוף של האשה |
| Originally posted by markfeldman לא יודע, אני מעדיף לראות את בת זוגתי פנים מול פנים... |
| וואלה טלטול מה אתה אומר עושים עליך דוגי תראה מזה כל יום אנחנו מגלים צדדים נוספים באישיות שלך |

| לא יודע, אני מעדיף לראות את בת זוגתי פנים מול פנים... |

טלטול לא נראה לי שכדאי שתרשום באנגלית בטרד הזה כי לא נראה לי שסוואמפר יאהב את מה שהוא יראה

| walla shigra ahi... pashut kacha yoter noah gam lelatef la et hachaze + kacha gam hi nehenet achi arbe [best chance to get to her g-spot that's why!] |
| טלטול לא נראה לי שכדאי שתרשום באנגלית בטרד הזה כי לא נראה לי שסוואמפר יאהב את מה שהוא יראה |
| Originally posted by markfeldman יש הרבה במה שאתה אומר אבל.... זה טכני מידי... חחחחחחחחחח עדיף שהוא ימשיך לכתוב באנגלית מג'וברשת.... |
| Originally posted by Eitan E טלטול לא נראה לי שכדאי שתרשום באנגלית בטרד הזה כי לא נראה לי שסוואמפר יאהב את מה שהוא יראה |

סחתיין על הרעיון אבל ראסמי זה שונה מבחורה לבחורה
כל אחת עושה לה טוב משהו אחר
פשוט תן את המיטב חח
| Originally posted by taltul ma keilu ze she'al ha'nekudat ha'`g`? ![]() aval ein po klalot o masheu... |