TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Pages (2): [1] 2 »
מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
חברה ?
מה נראה לכם ,זה ילך?
פשוט ממש ממש נמאס לי ללכת למסיבות כל מסיבה אותו דבר
אותה מוזיקה מסריחה ...
נראה לכם שיש מספיק קהל בשביל המוזיקה הזאת?
בימינו מעטים האנשים המגיעים למועדון בשביל המוזיקה

אתה בטח מתכוון למסיבות עם מוזיקה לא ממוסחרת
שמע, עד כמה שהסצנה בארץ תופסת תאוצה רוב הקהל אוהב להיטים וכאלה
מוזיקה לא ממוסחרת לא מוכרת טוב ובגלל זה גם לא מפיתים אותה יותר מדי
יש את הליין של נקסט הפקות.
נכון יש את נקסט הפקות
אבל עדיין
זה מגיל 21 ומעלה ?
למה לא לעשות מסיבה לחיילים ?
שיהיה בה טראנס?
מה רע?
אבל עוד פעם אני שואל אם יש מספיק קהל בשביל זה?
ואם כבר יש קהל אז נראה לכם שיבואו בנות בכלל?
הממ.. צר לי לאכזב אותך עידן
אבל זה לא ילך בארץ..
בארץ אנשים רגילים למסחריות
לראפ.. (שאגב.. לעומת חו"ל.. נחשב גם הוא לאכזבה)
לרוברט גיטלמן.. שכל הילדים הקטנים בביו מתלהבים ממנו וחושבים שהוא אלוהים
לעופר ניסים.. שלפי דעתי צריך להתבייש
הוא בא למסיבות עם סטים מוכנים על דיסקים.. ואני ציפיתי ממנו ליותר
אנשים רגילים לרונן לביא עם השטויות שלו.. Soca Boys.. Underdog Project
בלי האלמנטים האלה זה לא ילך ואין מה לעשות לגביי זה
לנקסט הולך כי הקהל בוגר ומבין שזה קישקושים
רונן לביא
שתבינו שפעם שמענו ממנו במסיבה את
Marc Dawn - Expander [Flutlicht Remix]
ברגע ששמעתי את זה ממנו הרגשתי שהוא האליל שלי
אבל הוא התלכלךךךךך
ככה גם ערן ברנע
הוא היה שם פעם דברים טובים
ולפני שלושה שבועות הבנאדם עלה אחרי טייסטו בטי אל וי והעיז לשים מסחרי בכמויות!!!
פשוט ביזיון
הינה שוב פעם מתחיל הדיון הזה
הענין של נקסט שהולך להם זה ביגלל שהם מביאים דיג'יז מפורסמים
וזהו, וביגלל זה באים המון אנשים
בקרוב יהיה ליין כזה חברים 
| quote: |
| הינה שוב פעם מתחיל הדיון הזה הענין של נקסט שהולך להם זה ביגלל שהם מביאים דיג'יז מפורסמים וזהו, וביגלל זה באים המון אנשים |
לי יש דעה מסוימת בנושא
אני לא חושב שאנשים ככלל מחפשים רק את המסחרי והמוכר
אבל ברור שהם ירצו שיהיה גם מסחרי
הבעיה היא שלי למשל מעולם לא נראה יותר מטומטם לנגן סוגים מסוימים של מוזיקה במועדונים שאינם בעלי הייעוד הספציפי הזה...
מוזיקה שחורה לא צריכה לתפוס כל מועדון בארץ...
אז מה כן?
מוזיקה אלקטרונית חייבת להפוך לאט ובטוח למוזיקת קונצנזוס במועדונים
וחייב להיות זאנר של מוזיקת מועדונים מסחרית שינוגן ויטופח היטב קודם כל ע"י תחנות רדיו
ואחר כך ע"י די גיים מקומיים
שילוב של המוזיקה הזו בתחילת מסיבה ולאט לאט עלייה לקראת דברים פחות מוכרים לקהל הרחב (עדיין עם שילוב פה ושם אולי של קטעים שיותר מוכרים אך בגרסאות לא מיינסטרימיות)
יכול לקרות עם הזמן בכל מועדון
וגם להביא קהל הכמויות של המסיבות היום למועדונים
עוד בעיה היא תדמית המוזיקה האלקטרונית כמוזיקה שרק מסוממים יכולים לעמוד בה.. זה רק הזמן יכול לעבוד לטובתנו אני למשל לא צריך לא סמים ובקושי אפילו אלכוהול בכדי לרקוד במסיבה עם המוזיקה הנכונה...
וכמובן דבר אחרון...
השוואה קטנה
מחיר כרטיס למסיבה של נקסט - 100 שקל
מחיר כרטיס לכל מסיבה אחרת כמעט בארץ - 50-70 שקל ואלכוהול חופשי...
כמדומני בליין עתידי עם מוזיקה איכותית שם המשחק יהיה גם מחירים שלא ירתיעו... לי אין בעיה עם המחירים של נקסט
לכל משאני מכיר דווקא יש..
צריך להפוך את ההכרה בדי גיים לדבר מן המניין
טיאסטו כל טמבל היה מוכן לשלם 120-130
ואף יותר
אם אנשים יכירו ביכולות של ארמין יוהן חילן
גבריאל ודרזדן מרקוס שולץ ועוד רבים רבים... זאת תחילת התפנית...
| לי יש דעה מסוימת בנושא אני לא חושב שאנשים ככלל מחפשים רק את המסחרי והמוכר אבל ברור שהם ירצו שיהיה גם מסחרי הבעיה היא שלי למשל מעולם לא נראה יותר מטומטם לנגן סוגים מסוימים של מוזיקה במועדונים שאינם בעלי הייעוד הספציפי הזה... מוזיקה שחורה לא צריכה לתפוס כל מועדון בארץ... אז מה כן? מוזיקה אלקטרונית חייבת להפוך לאט ובטוח למוזיקת קונצנזוס במועדונים וחייב להיות זאנר של מוזיקת מועדונים מסחרית שינוגן ויטופח היטב קודם כל ע"י תחנות רדיו ואחר כך ע"י די גיים מקומיים שילוב של המוזיקה הזו בתחילת מסיבה ולאט לאט עלייה לקראת דברים פחות מוכרים לקהל הרחב (עדיין עם שילוב פה ושם אולי של קטעים שיותר מוכרים אך בגרסאות לא מיינסטרימיות) יכול לקרות עם הזמן בכל מועדון וגם להביא קהל הכמויות של המסיבות היום למועדונים עוד בעיה היא תדמית המוזיקה האלקטרונית כמוזיקה שרק מסוממים יכולים לעמוד בה.. זה רק הזמן יכול לעבוד לטובתנו אני למשל לא צריך לא סמים ובקושי אפילו אלכוהול בכדי לרקוד במסיבה עם המוזיקה הנכונה... וכמובן דבר אחרון... השוואה קטנה מחיר כרטיס למסיבה של נקסט - 100 שקל מחיר כרטיס לכל מסיבה אחרת כמעט בארץ - 50-70 שקל ואלכוהול חופשי... כמדומני בליין עתידי עם מוזיקה איכותית שם המשחק יהיה גם מחירים שלא ירתיעו... לי אין בעיה עם המחירים של נקסט לכל משאני מכיר דווקא יש.. צריך להפוך את ההכרה בדי גיים לדבר מן המניין טיאסטו כל טמבל היה מוכן לשלם 120-130 ואף יותר אם אנשים יכירו ביכולות של ארמין יוהן חילן גבריאל ודרזדן מרקוס שולץ ועוד רבים רבים... זאת תחילת התפנית |
תמיד יש סצינה אלטקנטיבית שזה המוזיקה ה-לא מסחרית, והיא תמיד קטנה יותר ושקטה בצד... הצופה סופהביט וכדומה זה מועדנים שנחשבים- או יותר נכון נחשבו (כי הם נסגרים) האנדרגאונד של ת"א, המסיבות האלה תמיד יותר קטנות ובאים לשם אנשים קבועים בדר"כ שלא כמו רוב המועדונים שכל שבוע אתה רואה 90% אנשים אחרים= כי בתכלס זה לא משנה לאן תלך זה הכל אותו דבר...
מתי פעם אחרונה הלכתם למסיבה בשרון ובדקתם מי הדי ג'יי ולא אם יש שתייה חינם...
בכל מקרה- לגבי טראנס, זו מוזיקה שלא נחשבת מיין סטרים, ולמרות שהיא כבר די נפטרה מסטיגמת הערסים, עדיין לא תופסת אצל הרוב כי הם פשוט לא מצליחים להתחבר למוזיקה.
ד"א, בסאטיספקשיין מנגנים בעיקר האוס וכשבה די ג'יי מחו"ל אז יש טראנס.
לי הרבה יותר נראה הליין של אורי שטרק בימי חמישי בזמיר- ליין של פסיכדלי בעיקר, ואנשים ממש ליגה, זה אפילו מסיבות סלבס כאלה.
יש גם את הלונה בחיפה שיש שם ליין של טראנס ועד כמה שידוע לי הוא טוב.
לדעתי הבעיה העיקרית היא אך ורק מידות הקטנות של מדינתינו הקטנטונת...
הרי לשמל כל מדינה אחרת - עם עשרות מיליוני אנשים שמתוכם תמיד יהיו מספיק אוהבי ראפ, רוק וטראנס...כלומר בארץ אין מספיק אנשים שיתעניינו בדברים אחרים מאשר אמ טי וי...אצלנו הכל מוגבל ל-7 מיליון איש...לדעתי אם היינו משהו כמו אנגליה וכדומה שרק בלונדון גרים בערך 9 מיליון איש - אז ברור ששיעור המכורים לטראנס היה הרבה יותר גבוה ואז המצב היה שונה לחלוטין...
תוסיפו לזה גם בעיית השטח הפנוי לבנייה של המקומות חדשים...
הרי בתל אביב כולה לדעתי יש לא יותר מ300 מקומות בילוי (אני מכליל פה את דאנס-ברים ומועדונים) (לא כולל מסעדות ופאבים למיניהם!) כך שרובם מהם "מועדונים" ברמה הנמוכה ביותר...כל זה כמובן יחסית למה שקורה באירופה...
שם יש מספיק מקומות ומועדונים שכל אחד יש לו את הליין הספיציפי שלו:ראפ אמ טי וי, טראנס...
!?!?!שמעתם פעם שבמועדונים באירופה היו יותר מאולם 1
אני אישית לא...
ץבינו גם הקונספט של המועדונים הוא בראש ובראשונה שתהיה בו מוזיקה אלקטרונית 100% -נקודה-....אתם מבינים
כן אילן תיאוריה יפה רק שכחת דבר אחד
מחיר כרטיס לנקסט 100 שקל סבבה
מחיר כרטיס למסיבות אלכוהול 50-70 שקל סבבה
לעומת זאת
עלות של הטסה לארץ ותשלום לתקליטנים ברמה עולמית כמו פרי אוניל, טייסטו, ארמין, מרקו וי, ג'ון פלמינג והרשימה נמכשת.... - בין 5000 ל- 10000 דולר
עלות של תקליטן מושתן מתל אביב שמנגן מוזיקה שחורה ולהיטים במסיבות חיילים - 500 שקל
גג...
נכון הקטע בארץ זה שהמועדונים מתחרים כמעט רק על אצל מי יש קהל יותר איכותי והם משקיעים ביחצנים ולא במסיבה עצמה.
במקום לבנות ליין איכותי ומסיבות טובות ושהקהל הטוב יבוא לבדו בגלל האיכות של המסיבה ולווא דווקה האנשים שבאים אליה.
כן אילן תיאוריה יפה רק שכחת דבר אחד
מחיר כרטיס לנקסט 100 שקל סבבה
מחיר כרטיס למסיבות אלכוהול 50-70 שקל סבבה
לעומת זאת
עלות של הטסה לארץ ותשלום לתקליטנים ברמה עולמית כמו פרי אוניל, טייסטו, ארמין, מרקו וי, ג'ון פלמינג והרשימה נמכשת.... - בין 5000 ל- 10000 דולר
עלות של תקליטן מושתן מתל אביב שמנגן מוזיקה שחורה ולהיטים במסיבות חיילים - 500 שקל
גג...
| Originally posted by Narcotic Mind תמיד יש סצינה אלטקנטיבית שזה המוזיקה ה-לא מסחרית, והיא תמיד קטנה יותר ושקטה בצד... הצופה סופהביט וכדומה זה מועדנים שנחשבים- או יותר נכון נחשבו (כי הם נסגרים) האנדרגאונד של ת"א, המסיבות האלה תמיד יותר קטנות ובאים לשם אנשים קבועים בדר"כ שלא כמו רוב המועדונים שכל שבוע אתה רואה 90% אנשים אחרים= כי בתכלס זה לא משנה לאן תלך זה הכל אותו דבר... מתי פעם אחרונה הלכתם למסיבה בשרון ובדקתם מי הדי ג'יי ולא אם יש שתייה חינם... בכל מקרה- לגבי טראנס, זו מוזיקה שלא נחשבת מיין סטרים, ולמרות שהיא כבר די נפטרה מסטיגמת הערסים, עדיין לא תופסת אצל הרוב כי הם פשוט לא מצליחים להתחבר למוזיקה. ד"א, בסאטיספקשיין מנגנים בעיקר האוס וכשבה די ג'יי מחו"ל אז יש טראנס. לי הרבה יותר נראה הליין של אורי שטרק בימי חמישי בזמיר- ליין של פסיכדלי בעיקר, ואנשים ממש ליגה, זה אפילו מסיבות סלבס כאלה. יש גם את הלונה בחיפה שיש שם ליין של טראנס ועד כמה שידוע לי הוא טוב. |
| Originally posted by Flotser תפסיקו ללכת למקומות המגעילים האלה בשרון כל שישי |
| Originally posted by eXeTik הכל עניין של גישה מי כמוני מכיר אוהב מוזיקה אלקטרונית איכותית ונהנה ללכת לצוף שזה תאכלס מוזיקה ממוסחרת הסצנה בארץ רק מתפתחת- וכל אחד מוצא את עצמו נהנה במקום אחר ... כל אחד ומה שטוב לו |
| Originally posted by markfeldman מה הבעיה להביא אמנים מפורסמים להפקות אחרות ??? במקום להתלונן, תרימו את הכפפה ! |
| Originally posted by Scorchio כן אילן תיאוריה יפה רק שכחת דבר אחד מחיר כרטיס לנקסט 100 שקל סבבה מחיר כרטיס למסיבות אלכוהול 50-70 שקל סבבה לעומת זאת עלות של הטסה לארץ ותשלום לתקליטנים ברמה עולמית כמו פרי אוניל, טייסטו, ארמין, מרקו וי, ג'ון פלמינג והרשימה נמכשת.... - בין 5000 ל- 10000 דולר עלות של תקליטן מושתן מתל אביב שמנגן מוזיקה שחורה ולהיטים במסיבות חיילים - 500 שקל גג... |
הכל כסף
מוזיקה שחורה ופופ מביא כוסיות וככה זה
זה מביא אנשים וכסף זה מה שמעניין
אני אגב נגד מסיבה אלקטורנית בלבד כי זה פשוט לא ילך אבל מתחילים בכל החאלטורות ואז עוברים לטראנס רציני
זה יכול ללכת
דוגרי אני לא הולך להרבה מסיבות וחוץ מטיאסטו כל המסיבות האחרונות היו בעיקר ממוסחרות אבל אתה נהנה עם זה שתיים ואם זה אנשים שאתה מכיר
ובגלל אני עוד מעט מתקלט במסיבות קטנות כאלה אז יהיה בסדר 
מיכאל
התיאוריה שלך ללכת לחפש ליינים איכותיים קצת לא מסתדרת לי בראש!?!?
!?!?!?!?!?!האם יש אותם בכלל - ואני מתכוון לליינים לגילנו
ומסתומרת ללכת לחפש? - כנס ללילה ותראה מה שיש ואתם כבר יודעים מה יהיה בעצם - כל המסיבות חוגרים או נוער למיניהן עם מוזיקה מסחרית ראפ וכו' וכמובן יש את הליינים האיכותיים של נקסט ואפאפאפ או טי אל וי ביום חמישי או אייס בימי חמישי ושישי (ד''א מי שלא יודע באייס יש ליינים קבועים של טראנס והאוס עם די ג'ים אורחים - משהו איכותי)...אבל כל האלה זה מסיבות 23+ לכן לא נראה לי שנוכל להיכנס במזן הקרוב...אני אפילו בטוח...
נ''ב:
הדבר היחיד שמצאתי בלילה זה ליין ל20+ של מועדון הפורום בבאר שבע -
"די ג'יים אורחים מסצינת הטראנס המקומית ומחו''ל"
????אבל זו באר-שבע - מיייייי יסע עד לשם
רק אלה שיש להם דלקן...
עם כל הכבוד לליין אני אישית אין לי תקציב לנסוע לצפון או לדרום כל שישי לכן מה שנשאר זה לחפש ליינים איכותיים בגוש דן אבל הדבר חסר תועלת לאור שעובדה של אי-קיומם של אותם מקומות...
ובכלל כל המצב של כיום כל כך מעצבן ומאכזב...
?"השאלה היא: "מתי יבוא השיוני ובמה הוא יתבטא
| Originally posted by taltul מיכאל התיאוריה שלך ללכת לחפש ליינים איכותיים קצת לא מסתדרת לי בראש!?!? !?!?!?!?!?!האם יש אותם בכלל - ואני מתכוון לליינים לגילנו |