TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- זה למה אףףףףףףףףףף פעם אסור לפרסם את המספר פלאפון שלך
Pages (2): [1] 2 »
זה למה אףףףףףףףףףף פעם אסור לפרסם את המספר פלאפון שלך
יום חמישי- אני ואחת שאני יוצא איתה (נקרא לה ה'
) נוסעים באוטו
נזכרנו שיש "עסק שחור" ב
100fm
למי שלא מכיר זה תוכנית עם סטנדאפיסטים ובין לבין גם תוכנית הכרויות... משהו קורע
אקיצר מתקשרת אחת רוסיה- אומרת שהיא חולת סקס והכל ושהיא מחפשת בנות ללילה
החלתנו להתקשר בשביל הצחוק, והחליטו לעלות אותנו לשידור
עכשיו בגלל של-ה' אין שיחות יוצאות נידבתי את הפלאפון שלי
טוב... היא עלתה לשידור, צחוקים והכל
ואז נתנו להיא את המספק שלי כדי שנמשיך לדבר
היא התקשרה כמה פעמים, ה' ענתה והמשיכה להסתלבט כאילו היא חמה ושהיא רוצה להיפגש עד שכבר נמאס וחבר שלי ענה והסתלבט עליה
בהמשך הלילה אני מקבל שיחות ממספרים חסויים שמבקשים לדבר עם ה', השיחות נמשכו עד היום (לא סתם אני ער עכשיו) העניין הוא שההיא פרסמה את המספר שלי באיזה תיבת היכרות
זרקה בטח איזה הודעה "אני חמה מתה שתפתחו אותי" ומאז יש לי אינספור גברים חרמנים שמתקשרים אליי בלילה
MUI KEF!!!!!

חחחחחחחחחחח
יא אללה איזה סרט
משתתף בצערך אחי
ואללה רואה מה העיקר רציתם להסטלבת עליה
בסוף זיינה אותכם עצה שלי סגור תפאלאפון שאני יושן הוא כל הזמן סגור לא רטט ולא כלום
תלווה לידידות בלי חבר את הפלאפון ללילה 
Re: זה למה אףףףףףףףףףף פעם אסור לפרסם את המספר פלאפון שלך
| quote: |
| Originally posted by eXeTik יום חמישי- אני ואחת שאני יוצא איתה (נקרא לה ה' ) נוסעים באוטונזכרנו שיש "עסק שחור" ב 100fm למי שלא מכיר זה תוכנית עם סטנדאפיסטים ובין לבין גם תוכנית הכרויות... משהו קורע אקיצר מתקשרת אחת רוסיה- אומרת שהיא חולת סקס והכל ושהיא מחפשת בנות ללילה החלתנו להתקשר בשביל הצחוק, והחליטו לעלות אותנו לשידור עכשיו בגלל של-ה' אין שיחות יוצאות נידבתי את הפלאפון שלי טוב... היא עלתה לשידור, צחוקים והכל ואז נתנו להיא את המספק שלי כדי שנמשיך לדבר היא התקשרה כמה פעמים, ה' ענתה והמשיכה להסתלבט כאילו היא חמה ושהיא רוצה להיפגש עד שכבר נמאס וחבר שלי ענה והסתלבט עליה בהמשך הלילה אני מקבל שיחות ממספרים חסויים שמבקשים לדבר עם ה', השיחות נמשכו עד היום (לא סתם אני ער עכשיו) העניין הוא שההיא פרסמה את המספר שלי באיזה תיבת היכרות זרקה בטח איזה הודעה "אני חמה מתה שתפתחו אותי" ומאז יש לי אינספור גברים חרמנים שמתקשרים אליי בלילה MUI KEF!!!!! מסקנות: 1. לאאאאאאאאאאא לפרסם את הטלפון שלך 2. גברים חרמנים ממש נאג'סים 3. זה דבר ממש טוב לעשות למי שאתה שונא 4. בנות מפליצות בסתר תוכניות למחר: 1. לקום 2. לצחצח שיניים 3. אבטיח בולגרית לארוחת בוקר 4. לצאת מהבית תוך כדי נעילת הדלת 5. פתיחת הדלת וכניסה מהירה הביתה לפני שישימו לב שאני ערום ![]() 6. להתלבש 7. לצאת מהבית תוך כדי נעילת הדלת 8. הגשת תלונה במשטרה T H E E N D |
| Originally posted by Segev ואללה רואה מה העיקר רציתם להסטלבת עליה בסוף זיינה אותכם עצה שלי סגור תפאלאפון שאני יושן הוא כל הזמן סגור לא רטט ולא כלום |
| Originally posted by KrazyDJs תלווה לידידות בלי חבר את הפלאפון ללילה |
זה מה קורה כשמתקשרים לתוכנית שקוראים לה
ע-ס-ק ש-ח-ו-ר

תקן אולי אם אני טועה אבל עסק שחור זה תוכנית ראפ ישראלית לא?
וחץ מזה באסה לך אח שלי
חחחחחחחחחחח איזה קטע יא אללה...
תהיה לי בריא רונן
| Originally posted by eXeTik כן... כי זה ממש בעיה לידידות שלי למצוא זיון נ"ב- אחלה חתימת פורנו |
אחי תענה להם תגיד זה הפלאפון של אחותך והחרמת אותו 
שחק אותה שוטר ותאיימ עליהם שהקלטת אותם וזה הולך להתפרסם בעיתון
| Originally posted by yaman תקן אולי אם אני טועה אבל עסק שחור זה תוכנית ראפ ישראלית לא? |
| Originally posted by Shahar אחי תענה להם תגיד זה הפלאפון של אחותך והחרמת אותו |
| Originally posted by yaman שחק אותה שוטר ותאיימ עליהם שהקלטת אותם וזה הולך להתפרסם בעיתון |
תשחק אותה קוקסינל... הם ירדו ממך!
זה לא משנה כל פעם אבל מצלצלים אנשים חדשים עם הוא ישחק אותה קוקסינל אז כל פעם משהו אחר יעזוב אותו וכל מפעם משהו חדש יתקשר
סססססעמק
נתק את הקו
חחח ואיי אתה דפוק...
קבל את ברכת כל הזין
וואי אחי שביזות על!!!!!!
אני מבואס טילים בשבילך...
אבל מצד שני... לא טחנתי כמוני אז מגיע לך 
וואי איזה באסה זה אחי
אבל תשמע אין מה לעשות
פשוט שים רטט / שקט.. ותנסה לחיות עם זה
תכלס יותר מציק שהטלפון לא מפסיק לצלצל מאשר להתחיל להגיד לאנשים דברים כמו
"לך חפש חיים יא הומו מטומטם"
זה יכול להיות משעשע
מה אתה עושה צחוק? בשביל כזה סבל הייתי עושה הכל בשבילך להחליף מספר\לנתק\להחליף\לקנות חדש
לא יודע העיקר שזה יפסיק
מקסימום תבא לחברת פלאפון שלך עושה לה - שמעו - אני הסתבכתי מציקים לי בלה בלה בלה....עכשיו אתם מחליפים לי המספר או שאני הולך לחברה המתחרה
תוך דקה 2 פקידות מרטיבות לך תפין
שיטה טובה
| Originally posted by Segev זה לא משנה כל פעם אבל מצלצלים אנשים חדשים עם הוא ישחק אותה קוקסינל אז כל פעם משהו אחר יעזוב אותו וכל מפעם משהו חדש יתקשר |
| Originally posted by yaman סססססעמק נתק את הקו |
| Originally posted by Hell_Copter וואי אחי שביזות על!!!!!! אני מבואס טילים בשבילך... אבל מצד שני... לא טחנתי כמוני אז מגיע לך |
| Originally posted by DjChook וואי איזה באסה זה אחי אבל תשמע אין מה לעשות פשוט שים רטט / שקט.. ותנסה לחיות עם זה תכלס יותר מציק שהטלפון לא מפסיק לצלצל מאשר להתחיל להגיד לאנשים דברים כמו "לך חפש חיים יא הומו מטומטם" זה יכול להיות משעשע |
| Originally posted by YoraY מה אתה עושה צחוק? בשביל כזה סבל הייתי עושה הכל בשבילך להחליף מספר\לנתק\להחליף\לקנות חדש לא יודע העיקר שזה יפסיק מקסימום תבא לחברת פלאפון שלך עושה לה - שמעו - אני הסתבכתי מציקים לי בלה בלה בלה....עכשיו אתם מחליפים לי המספר או שאני הולך לחברה המתחרה תוך דקה 2 פקידות מרטיבות לך תפין |
סוף סוף
אולי תעשה מסע נקמה תתקשר אליהם בחזרה?
| Originally posted by YoraY תוך דקה 2 פקידות מרטיבות לך תפין |
| Originally posted by YoraY תוך דקה 2 פקידות מרטיבות לך תפין |