TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- 2 Y פרוייקט!
Pages (2): [1] 2 »
2 Y פרוייקט!
איך הייתי מכור לראשון!
אוטוטו מתחיל השני, כבר יש פרומואים ב
YTV
מה אתם אומרים... יהיה יותר מעניין? פחות?
אין על המשולש של דקלה-יוגב-אורן
ובגלל- מי יכול להחליף את דקלה והבואש שיש לה על הראש
קמילה המשתגלת
סיראק הפסיכולוג השתול
אליענה ה"תביאו בי"
ואיך לא... צ'ינו
יש לי HOT 
אני לא בא להתלהב כן
לפני איזה חודשיים הגיע אלינו מכתב מ
ytv
עם אנחנו מוכנים לתת את הבית שלנו בתמורת תשלום לסדרה...
האמת שגם עם הינו מסכימים הבית שלי בכלל לא מתאים לסדרה...
שאולו את רונן 
חזקקקקק
אני חולה על פרויקט Y
אבל אנ'לא חושב שהשני יהיה טוב כמו הראשון
כי זה תמיד ככה, מתלהבים ממשו בפעם הראשונה ואז עושים אותו עוד פעם ואז הוא סתם יוצא מעפן...
:\
IMO
הפעם משתתפים כבר ידעו מי מה ומו ולכן יהיה הרבה יותר קטעים "פסיכולוגיים" אלא יותר סצינות סקס או סתם מיזמוזים...
וזה בעצם מה שהקהל רוצה לראות בסופו של דבר...

| quote: |
| Originally posted by taltul IMO הפעם משתתפים כבר ידעו מי מה ומו ולכן יהיה הרבה יותר קטעים "פסיכולוגיים" אלא יותר סצינות סקס או סתם מיזמוזים... וזה בעצם מה שהקהל רוצה לראות בסופו של דבר... |
סעעמק גם לי יש הוט
| Originally posted by yaman סעעמק גם לי יש הוט |
| Originally posted by Segev שאולו את רונן |
| Originally posted by YuVaL חזקקקקק אני חולה על פרויקט Y אבל אנ'לא חושב שהשני יהיה טוב כמו הראשון כי זה תמיד ככה, מתלהבים ממשו בפעם הראשונה ואז עושים אותו עוד פעם ואז הוא סתם יוצא מעפן... :\ |
| Originally posted by Segev אני בן זונה עם זה לא היה ניתן להורדה ב lionetwork |
לא אחי אין בריכה...
ועם אתה מדבר על גלידה אז אני יקפוץ לי שניה להביא אחת 
אין בריכה = אין כוסיות רטובות בביקיני
לא מתאים!
| Originally posted by eXeTik אין בריכה = אין כוסיות רטובות בביקיני לא מתאים! |
למה לא נתת להם את הבית???
תמיד תחשוב על $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
אני הייתי משכיר את התחתונים שלי בשביל $$$$$$$$$$
בקיצר ממש חבל הייתי לוקח את הכסף וטס לרייבים ופסטיבלים באירופה!!!
ובקיצר גם לי יש
COLD\ערוצי נחושת!!!
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אני הייתי משכיר את התחתונים שלי בשביל $$$$$$$$$$ |
אח שלי תאמין לי זה לא בחירה שלי!!
חחח זה היה כזה סטייל אם זה היה בבית שלך
היית מתקין מצלמות חבויות בחדרי שינה ובשאר המקומות המעניינים והיית יכול לעשות בוכטות על הצילומים
| Originally posted by DJ Alex E. חחח זה היה כזה סטייל אם זה היה בבית שלך היית מתקין מצלמות חבויות בחדרי שינה ובשאר המקומות המעניינים והיית יכול לעשות בוכטות על הצילומים |
בינתיים נראה מבטיח... כל בת שניה באה ביציאות
"אני אוהבת סקס"
"אני אוהבת לחשוף את עצמי"
בלה בלה... יש לי הרגשה קמילה תראה ילדה בת 10 לעומת הפרוייקט החדש
ראיתם איזה ווילה הביאו להם?
פשיייייייייייי
ליאור- לא תתאכזב...
חבר שלי המזדיין עבד בווילה
שיפוצים וכו'
התקין מצלמות ובהפסקות היה בבריכה שלהם הוא אמר לי זה משהו מזה בן זונה
בואנה, הם הביאו קוקסינל לוילה!!!
WTF?!?
הוא ישן עם הבנים או עם הבנות?
מקווה שיהיה טוב... למה לא ראיתי שבחרו יותר מדי כוסיות
חוץ מההיא עם השיער האדוםםםםםםם

סעמק בדיוק הייתי בעמצה משחק פוקר הרווחתי כסף אז לא רציתי להפסיק בשבל לראות את הפרק הראשון אבל כמו שאמרתי זה ניתן להורדה באימיול מי שמעוניין
| Originally posted by YuVaL בואנה, הם הביאו קוקסינל לוילה!!! WTF?!? הוא ישן עם הבנים או עם הבנות? מקווה שיהיה טוב... למה לא ראיתי שבחרו יותר מדי כוסיות חוץ מההיא עם השיער האדוםםםםםםם |
| Originally posted by eXeTik עוד לא יודעים מי נכנס לווילה, אבל כן... הקוקסינלית ניסתה להתקבל למרות שאני לא מאמין שיכניסו אותה אפילו אם יש לה כישרון בכל זאת... קוקסינלית! לא שיש לי משהו נגדה... אבל זה יותר מדי שנויי במחלוקת |
| Originally posted by YuVaL בואנה, הם הביאו קוקסינל לוילה!!! WTF?!? הוא ישן עם הבנים או עם הבנות? מקווה שיהיה טוב... למה לא ראיתי שבחרו יותר מדי כוסיות חוץ מההיא עם השיער האדוםםםםםםם |
לגבי הנחברים ידיעות אחרונות כבר פירסמו עליהם וזה קצת מוזר כאשר בן לראות את הפרק השני של הפרוייקט ורואה שאנשים רק בשלב השני של המבחנים.
טוב בכל מקרה מה שרציתי לציין שלא ממש התלהבתי מה רמת הכוסיות שהביאו...רציתי לציין רק את 2 שהן הכי זורמות שמה זה הזאתי שהייתה במשמר הגבול והרוסיה הזאת שאמרה שהיא דמיינה את עצמה עושה סקס מול המצלמות...
קצת באסה שהכניסו את הקוקסינל/ית והבדויית השמנה הזאת - מי "ירצה" אותם בכלל?...הרי בסופו של דבר קהל ירצה לראות את האקשן...
מקווה שלא יהיה חסר...