TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טרד ה- אוכל!!
Pages (2): [1] 2 »
Posted by yaman on Jul-18-2004 13:28:
טרד ה- אוכל!!
טוב.....
החלטתי לפתוח טרד קטן ונחמד שיהיה על אוכל
אני אוהב המון סוגים של אוכל אם זה מרוקאי או תימני בעיקר ג'חנון למי שמכיר
בקיצור
כול אחד ירשום איזה אוכל או מאכל הוא הכי אוהב וככה יהיה סבבה
תודה
התימני הקדוש יאמאן
Posted by Dj Black on Jul-18-2004 14:16:
נגמרו הרעיונות לטארדים הא?
אני אוהב לאכול דברים טעימים 
Posted by eXeTik on Jul-18-2004 14:55:
| quote: |
Originally posted by Dj Black
נגמרו הרעיונות לטארדים הא?
אני אוהב לאכול דברים טעימים |
Posted by -CosmicFire- on Jul-18-2004 16:34:
ג'חנון וקובנה עם רסק וסחוג משהו בסט
כל שבת בבוקר איזה טוב
:}
עוד תימני בפורום
אני תימני מרוקאי אז יש לי את כל המאכלים המיוחדים
Posted by taltul on Jul-18-2004 17:49:
אוותר על התגובות לטרד זה ואוסיף רק דבר אחד
"תהיו בריאים חבר'ה"!

Posted by YoraY on Jul-18-2004 20:55:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הטרדים של יאמאן.....
וואלה אני אוכל כל מה שבשרי עשוי מדיום בבקשה
אני חולה חולה חולה בשר
Posted by arik on Jul-18-2004 21:21:
אני אוהב שניצל וציפס!!
Posted by yaman on Jul-18-2004 21:41:
Originally posted by -CosmicFire-
ג'חנון וקובנה עם רסק וסחוג משהו בסט
כל שבת בבוקר איזה טוב
:}
עוד תימני בפורום
אני תימני מרוקאי אז יש לי את כל המאכלים המיוחדים |
ואללה אחי גם אני תימני מרוקאי
קוסקוס
Posted by yaman on Jul-19-2004 12:54:
Originally posted by YoraY
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הטרדים של יאמאן.....
|
מה הבעיה בטרדים שלי בדיוק?
Posted by taltul on Jul-19-2004 13:36:
Originally posted by yaman
מה הבעיה בטרדים שלי בדיוק? |
שום בעיה...כנראה זו הייתה מחמאה
Posted by yaman on Jul-19-2004 14:27:
טל?........
איזה מאכלים אתה אוהב?
Posted by taltul on Jul-19-2004 16:56:
טל?........
איזה מאכלים אתה אוהב? |
ביזבוז זמן אחי...קודם כל אני צמחוני-אורגני ...שנית הרגלי האכילה שלי שונים מהאלה של העולם כולו לא שאני יחיד ככה - יש עוד הרבה אנשים כמוני - רק שעדיין יחסית לכל העולם אנחנו מייצגים את המיעוט...אני אישית מכיר בארץ משהו כמו 20-25 אנשים שדוגלים באופן תזונה בריאותי דומה לשלי... כלומר אלה שדיברתי איתם ואני יודע מה הם עושים בדיוק ואיך ומה הם אוכלים...
כשאמרתי שוני בהרגלי אכילה התכוונתי לשוני ממש כלומר דוגמא הכי פשוטה הינה שנגיד אתה אוכל את מנה ראשונה עיקרית אחרי זה פירות וקינוח וכדומה או לפעמים אוכלים בכלל מתי שמתחשק אז אצלי הסדר הוא הפוך כלומר קודם כל פירות וכו'...הסבר לזה מאוד פשוט - פירות מתעכלים ב30 דקות ומנה העיקרית למשל משהו כמו 3,4 שעות... ואני כבר לא מדבר על הבשר...בטח תגיד "נו אז מה מה זה משנה" אז העניין שכל הפירות שדחסתם פנימה לאחר כל המנות מתקלקלות לכם בקיבה כי הם נמצאים בגוף את אותם 4 שעות...
יש עוד המון דברים כמו למשל לא לאכול אוכל מטוגן וזה מה שאני עושה...רק מבושל וכמה שיותר פחות כמובן כי אחרת כל הויטמינים נעלמים ומה שאתה אוכלים לא תורם כלום לגוף...
אחי...אני אתחיל להסביר פה...כי גם ככה לא תבינו...העניין הוא שהאנשים חושבים שאם ההורים שלהם או סבים שלהם אכלו כמו שהם אוכלים ואת מה שהם אוכלים עכשיו אז זה נכון כאשר זה לא...
אל תחשבו אבל שאני מוגבל בגלל כל זה...ממש לא..ואני לא סובל או משהו בגלל זה...הכל זה עניין של הרגל...גם אני פעם הייתי אוכל צ'יפס ושותה קולה בכמויות עד שבסוף גיליתי איזה נזק נגרם לקיבה בגלל השטויות האלה...
עכשיו אני נגעל מאנשים אוכלים את כל הז'אנק פוד הזה...בעעע
תבינו אני גם אוהב אוכל טעים אני לא פרייר אבל ההבדל הוא
שאצלי האוכל גם טעים וגם בריאותי...
בסופו של דבר אני בטוח בעוד 20 שנה אנשים יבינו הרי נקח את בעיית ההשמנה אתם יודעים כמה אנשים היו יכולים לחזור להיות נורמאליים אם היו מתמידים את הרגלי האכילה כמוני...
אל תגידו " החיים הם קצרים" תאכלס הם באמת קצרים אבל כל זה בגלל הזבל שכל העולם אוכל היום... הרי הכל בגלל האי מודעות ועצלנות יתר של אנשים.
תאכלס רוב האנשים האנשים שעוברים לחיות חיים בריאים הם אלה שחלו במחלות כרוניות או משהו כזה ונמאס להם לחיות על התרופות כל החיים...כמו אבא שלי למשל שהיו לו ים של מחלות של קיבה, לב, כבד וכו'...ולאחר זמן מה התוצאות כמובן לטובת האופן החיים הבריאותי שאני מדבר עליו... מצער לאכזב פה אנשים שקרוביהם עובדים במערכת הבריאות - אבל "השיטות" הישנות לא ממש מוכיחות את עצמן...כמו שציינתי כבר - אבא שלי יש לו לחץ דם גבוה יותר נעון היה וזה כפי הידוע מחלה שלא ניתן לרפא אותה בן אדם חיי איתה כל החיים ומקבל תרופות על אופן יומי קבוע ואסור לעשות הפסקות... כל החיים להרעיל את הגוף בקיצר...
עכשיו מה שאבא שלי עשה זה קודם כל לא להקשיב לרופאים בזה הוא לקח סיכון אבל התוצאות הוכיחו את עצמן... הוא הפסיק לאכול בשר, אוכל מטוגן ז'אנק פוד הפסיק לשתות קולה וכל המשקאות הקלים בכלל עכשיו אנו אוכלים בעיקר אוכל אורגני לפעמים חוטאים פה ושם אבל רוב המזון הוא אורגני ואני מתכוון לא רק לירדות ופירות...
קיצר אחרי 3 חודים בערך של אותו אופן חיים לחץ דם ירד לנורמאלי, תוצאות של בדיקות דם הדהימו את הרופא משפחתי שלנו...
כל זה כמובן נגד כל האזהרות שצמחונות גורמת לאובדן ויטמינים חיוניים לגוף - משפט מופרך לחלוטין כמובן במקרה שיודעים מה לאכול ואיך...הרי כל הקטע של צמחוניים רגילים זה שהם פשוט מפסיקים לאכול אוכל מחי וזהו אבל כל הז'אנק נשאר בביתם...זה הטעות העיקרית שלהם...אבל בוא לא נדבר פה על הצחמחונות... מה שרציתי להגיד בסופו של דבר שללא שום תרופות וראופאים אבא שלי ריפא את עצמו והחלים מהרבה מחלות כרוניות שהיו לו...
זה כמובן רק דוגמא אחת אני מכיר עוד הרבה אנשים שהם כמו אבא שלי הבינו סוף סוף איך חשוב להקפיד על תזונה נכונה...
בסופו של דבר הפואנטה היא שאני לא רוצה בגיל 30 כמו אבא שלי לגלות שפתאום יש לי את כל הבעיות הבריאותיות שהיו גם לו וגם לרוב האוגלוסיה כיום...לכן כבר מעכשיו אני צריך להתמיד את הרגלי האכילה הנכונים...
זה המצב בקיצר...מי שממש מתעניין אז הוא מוזמן לבקר בפורום של הצמחוניים וטבעונים אורגניים כמוני בוואי נט בכתובת הזאת
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1820-15952,00.html
או לגשת לנטורופאטית או נטורופאט שאתם מכירים אולי באיזור מגורייכם...
הוא כבר יסביר לכם הכל...
תהיו בריאים חבר'ה...
PS: בסופו של דבר מה שחשוב בישביל כולנו זה לחיות כמה שיותר הרבה כדי שנוכל לבוא למסיבות לנצח
Posted by Elior on Jul-19-2004 18:34:
טל, אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת.
בעיקרון רשמת פה מה שדיברנו ב DC ?
אוכל בריא..בלה בלה
אני אוכל...מה שיש אני מניח..
פיצה אצלי שולט...
Posted by -CosmicFire- on Jul-19-2004 20:18:
ואללה אחי גם אני תימני מרוקאי
קוסקוס |
קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב
איזה צד אצלך מרוקאי?!
Posted by Elior on Jul-19-2004 21:05:
דיבורי קוסקוס..
קוסקוס עם דנונה רגיל כזה..
הכי שווה 
Posted by yaman on Jul-19-2004 21:18:
Originally posted by -CosmicFire-
קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב
איזה צד אצלך מרוקאי?! |
אמא שלי
Posted by DJ-Kreing^^ on Jul-19-2004 21:57:
וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי 
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל.
Posted by taltul on Jul-20-2004 07:21:
Originally posted by DJ-Kreing^^
וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי 
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל. |
אחי אני לא מאמין...באמת כל הכבוד...אתה בן אדם ראשון שאני מכיר שאוהב טראנס וגם אוכל בריא

ונכון כמו שאמרת אין דיאטה יותר טובה מלשנות את הרגלי האכילה לנכונים ובריאים יותר... רוב האנשים מאמינים בספירת קלוריות המיותרת והעניין הוא שאם אוכלים נכון לא צריך לספור שום קלוריות בכלל...
Posted by LA© on Jul-20-2004 10:58:
הצמחונים שכאן..
?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...
...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה
Posted by DJ-Kreing^^ on Jul-20-2004 12:06:
אני אגב לא צמחוני, אני רק מקפיד על תזונה נכונה.
את הבשר אני אוכל בדרך כלל מבושל, וגם אני מעדיף את החתיכות היותר בריאות כמו לדוגמא חזה עוף שאין בו בכלל שומן, אבל כמות הוויטמינים בו היא רגילה.
Posted by taltul on Jul-20-2004 15:24:
Originally posted by LA©
הצמחונים שכאן..
?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...
...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה |
LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...
אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...
עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...
נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל...
Posted by LA© on Jul-20-2004 16:15:
Originally posted by taltul
LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...
אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...
עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...
נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל... |
איזו הרצאה דפקת
LOL
שקלת להפוך את זה למקצוע?
Posted by TranceGiant on Jul-20-2004 23:10:
My conscience is killing me when readin taltul's posts
At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me 
Posted by eXeTik on Jul-20-2004 23:54:
Originally posted by TranceGiant
My conscience is killing me when readin taltul's posts
At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me |
אני לא דופק חשבון לגבי אוכל
אוכל כ-ל מה שבא לי מ-ת-י שבא לי
מתאמן קבוע וזהו...
Posted by yaman on Jul-21-2004 01:19:
Originally posted by eXeTik
אני לא דופק חשבון לגבי אוכל
אוכל כ-ל מה שבא לי מ-ת-י שבא לי
מתאמן קבוע וזהו... |
יפה אמרת
גם ככה אצלי
בא לי פיצה -- יאללה נאכל פיצה