TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כנסו דחוףףף
Pages (2): [1] 2 »
אני רוצה להשתמט, תעזרו לי
חברים אני צריך עזרה
אני עוד איזה חודש בן 17.. (אני קטן בגיל) קיבלתי צו ראשון לפני ככה וככה זמן .. הייתי צריך לבוא בתחילת חודש יולי לבדיקות וכל החרא
תכננתי מראש לא לבוא כי אני לא רוצה להתגייס.. ואמרו לי שאם אתה הולך כאילו הכל רגיל אחרי זה אם לא תרצה להתגייס לא ישימו עליךךךך
בקיצור קיבלתי צו התייצבות ל28 ביולי
יש לי סיבה למה אני לא רוצה להתגייס.. אז בבקשה אל תשפטו אותי..
אם אני יתגייס זה יהרוס לי .. ואני לא יתרום לצבא בשום דבר.. כי קרבי אני לא הולך ומודיעין לא אז אני סתם יהיה ג'ובניק אהבל ויתקע 3 שנים
שתדעו כמה אני רציני אני הפסקתי ללמוד.. אני כביכול עולה ל-יב'... אבל העיפו אותי כי מתחילת שנה הפסקתי ללמוד
בקיצור!!!!!!! אני מחפש שיטה להשתחרר
אחד מהפורום שדיברתי איתו בקטנה.. אמר לי ללכת לדבר עם הקב"ן...
אז תעזרו לי בקטע הזה.. איך אני יכול להשתחרר למי שיודע אולי?
זה יעזור לי אם בינתיים אני לא אלך לכל הצווים שאני יקבל?? אני מתכוון בינתיים לא ללכת עד שאני יקבל תצו האדום.. זה שלפני שבאים אליך הביתה משטרה צבאית ולוקחים אותך
מקווה שתעזרו לי כי אני ממש צריך את זה
תודה מראש
לא שופט אותך רק חבל שאתה לא משרת..
באמת אני אומר לך שאתה תתחרט
אתה צריך תמסגרת הזאת אפילו אם אתה ג'ובניק מסריח..
לך לצו ..ללשכת גיוס.. שאתה שם תחשוב שוב..אם אתה רוצה או לא...
אם אתה ממש מתעקש אז.. .. תגיד בראיון אישי שאתה
לא מתכוון להתגייס, ותתחיל להגזים
ובפסיכוטכני תיהיה חלש פצצות..יעני תנחש הכל ..
וגם בסוף תגיד להם שאתה מתנגד בתוקף להתגייס וזה.
תיהיה הכי שרוט בארץ.. חבר שלי רצה להיות קרבי.. זה היה החלום שלו..
אבל הוא היה שרוט בצורה מטורפת.. לא האמינו עליו
שיחררו אותו על 21..
לא צחוק.
ואמ, לא שאני מתקרב לצבא בינתיים..
אבל ממה ששמעתי כל הדברים האלו של לצחוק על הקב"ן..
נגיד לזרוק לו כדור טניס על הראש ולהגיד "פיקאצו צא" זה לא עובד עליהם..
לפי מה שהבנתי אתה צריך להיפתח אליו, להיות אמיתי וכל הזין הזה...
אני יכול לספר לך מה חברשלי עשה
שאלו אותו מה הוא רוצה לעשות בצבא, אז הוא אמר
"אני רוצה להרוג ערבים ודתיים"
בום, 21
יכול להיות שזה לא כל האמת אבל זה מה שהבנתי
Re: כנסו דחוףףף
| quote: |
| Originally posted by AnthemFreak ואני לא יתרום לצבא בשום דבר.. כי קרבי אני לא הולך ומודיעין לא אז אני סתם יהיה ג'ובניק אהבל ויתקע 3 שנים |
Re: Re: כנסו דחוףףף
| Originally posted by eXeTik אהה, סבבה... יענו אם אתה לא קרבי ולא מודיעין אז אתה בעצם לא עושה כלום מה זה הזיוני שכל האלה?! יש לך סיבה אישית שאתה לא מתגייס ואתה לא רוצה לספר סבבה... אבל זיבולי שכל כאלה קשה לי לשמוע |
| Originally posted by KrazyDJs ואמ, לא שאני מתקרב לצבא בינתיים.. אבל ממה ששמעתי כל הדברים האלו של לצחוק על הקב"ן.. נגיד לזרוק לו כדור טניס על הראש ולהגיד "פיקאצו צא" זה לא עובד עליהם.. לפי מה שהבנתי אתה צריך להיפתח אליו, להיות אמיתי וכל הזין הזה... |
אני זוכר שהם פתחו איזה הודעה ב
Fresh
בפורומים..
עם סיפורים מצחיקים איך לצאת מהק"ן על 21
אז סיפרו לכ מיני דברים וזה..
ואז כמה חברה שעכשיו בצבא \ עברו צבא סיפרו שם שדברים כאלה כבר לא עובדים על הקב"ן כי זה די שקוף...
ודוגרי תחשוב על זה כמה דקות וזה באמת ככה...
אלא אם כן אתה מוצא משהו ממש ממש ממש שרוט כזה..
כי תאכל"ס אלו דברים יותר מצחיקים מאשר משוגעים...
אבל בכיף שלהם...אנאערף 
שירן אחי אתה מדבר סתם שטויות! יש פול ג'ובים בצבא וזה סתם זיון מוח מה שאתה אומר.
אורן אחי גם אתה סתם מבלבל, לא צריך לעשות צבא כאילו צריך אבל אם לא בא לך אז אל תעשה זנות, עדיף להשתחרר וזהו, חבל שהצבא יוציא עלייך המון כסף ואתה סתם תזרוק זין או שפשוט תסבול
שירן אם יש לך תמיכה מההורים ת'אחלס אני אומר לך תצא
יש לי חבר שלא התגייס מסיבות רפואיות והינה הוא אוטוטו מסיים תואר ראשון והוא עובד באיזה חברה ומרוויח משהו כמו 6 אלף
בזמן שאני בצבא כולה עם בגרות מלאה, עושה 430 ש"ח, ות'אחלס אם תשאל אותי אני מרגיש שאני מבזבז ת'זמן שלי, תחשוב שאותו חבר שלי שאני ישתחרר כבר יוכל לקנות בית קטן ובטח יהיה לו איזה עסק משגשג
בעוד שרק עכשיו אני יוצא לחיים ומתחיל לבנות את החיים שלי.
סתרתי את עצמי פה קצת אבל אני אומר שאם אתה רוצה לעשות צבא ואין לך פרופיל להיות לוחם או שפשוט לא בא לך, אז תנסה להפיק את המירב בתפקיד שלך, למשל הינה אני עכשיו על תקין קצין, כי המפקד שלי פשוט ברמ2 ואני מרגיש סיפוק בסופו של דבר, אפילו שאני לא אוהב את המסגרת.
גם לי יש סיבה למה אני עושה צבא וזה ההורים שלי יותר מזה אין לי כ"כ רצון....
אם אתה בא בקטע לצבא להתגייס ולעשות זנות כאילו עד הסוף אז באמת עדיף לא להתגייס
ואפרופו להשתחרר על קב"ן היום זה ממש לא בעיה
אתה פשוט צריך ללכת לקב"ן אזרחי, שבד"כ הוא לא מנסה לשכנע אותך לא לצאת, אתה אומר שפשוט אתה חושב שאתה לא מתאים למסגרת וכו' וכו' אחרי שבוע אתה חוזר עם ההורים צ'יק צ'ק חתימות בלאגנים, וזהו פר' 21
אלעד אחיייייייי
דבר איתי דחוףף עשה טובה
שלחתי לך הודעה לאיציקיו
שלח לי הודעה שתעל המחשב
תודה
שמע כוס צעיר
אני לא יודע מה הסיבות שלך לא להתגייס...
אבל אם אתה רוצה את זה תזיין את השכל עם ההורים
אל תתחיל להנפיץ כל מיני שטויות וכאלה שלא יביאו לך 21 בגלל שאתה משוגע
אם זה סיבה רצינית כמובן תסביר את הסיפור שלך ותלחץ ותביא את ההורים שידברו עם הקוסם והכל.... יהיה טוב אל תדאג
Re: Re: Re: כנסו דחוףףף
| Originally posted by AnthemFreak זאת סיבה אישית ישלך לתת לי כמה דוגמאות לג'ובים בכירים?? חוץ מקרבי ומודיעין? אולי תצודק אחי.. בענייני צבא אני לא כל כך מבין אבל ככה נראה לי.. |
אף אחד לא התייחס לבעיה האמיתית
למה הפסקת ללמוד אי מטומטם?
זה הכי חשוב בחיים ,לפי דעתי
לא תוכל להתקדם הלאה בלי בגרות
אם לא תוציא עכשיו בגרות
אחרי זה יהיה לך קשה מאד להוציא אותו , אם בכלל
כמו חבר שלי
מה תעשה אחרי שתשתחרר מצבא על 21 או מה שזה לא יהיה
תישב בבית ולא תעשה כלום ?
| Originally posted by cluBBer אף אחד לא התייחס לבעיה האמיתית למה הפסקת ללמוד אי מטומטם? זה הכי חשוב בחיים ,לפי דעתי לא תוכל להתקדם הלאה בלי בגרות אם לא תוציא עכשיו בגרות אחרי זה יהיה לך קשה מאד להוציא אותו , אם בכלל כמו חבר שלי |
| Originally posted by cluBBer אף אחד לא התייחס לבעיה האמיתית למה הפסקת ללמוד אי מטומטם? זה הכי חשוב בחיים ,לפי דעתי לא תוכל להתקדם הלאה בלי בגרות אם לא תוציא עכשיו בגרות אחרי זה יהיה לך קשה מאד להוציא אותו , אם בכלל כמו חבר שלי מה תעשה אחרי שתשתחרר מצבא על 21 או מה שזה לא יהיה תישב בבית ולא תעשה כלום ? |
קורה לי הרבה שאני נכנס למחשבות עם עצמי..ומתחיל לחשוב למה בעצם אני צריך את הצבא הזה..סתם ביזבוז זמן מטורף, אולי אני יצא על 21 וזהו..אני בטוח שכל אחד לפעמים חושב על זה..
אבל אז אני אומר "כוסעמק כבר סיימתי חצי אני יגמור עם זה" 
אבל לא..זה לא נורא לעשות צבא..זה מכשל אותך, מכניס בך משמעת..
מרגיל אותך לישון פחות
הממ..
קשה לי לחשוב על הרבה דברים טובים כרגע...
אבל האמת.... אין כ"כ הרבה תפקידים ממש "מעניינים" בצבא..
המידה שבה תהנה בשירות שלך תלויה בחבר'ה שאתה נמצא איתם ובמפקד שלך וכו'.....
לדעתי
AnthemFreak (תזכיר לי את השם?)
אתה צריך להתגייס...תעשה טירונות..זה דבר שלדעתי חובה לעשות בחיים..אתה תראה איזה חוויות יהיו לך ואיזה כיף אתה תעשה שם..אם יהיה לך קשה מקסימום תוציא מלא פטורים ולא תעשה כלום פיזית.
ואם אחרי זה לא יתאים לך אז תצא!
מסכים איתך
שירן...
אבל שמעע אחרי שתמתגייס זה ממש ממש קשה לצאת לא?????
אז זה שווה את זה? בשביל לעשות טירונות? בשביל קצת חוויות וכו'?
שירן אתה כזה תמים בא לי להביא לך מכות...
ואלעד תאמין לי שאם לא היית הולך לצבא בכלל לא היה לך תנסיון שקיבלת משם
שזה לא משנה איזה נסיון קיבלת אם הוא טוב או רע.. זה עוזר לך בהמשך הדרך.
בדוגרי מי שיוצא על 21 נדפק בהרבה בחינות
| Originally posted by AnthemFreak שירן... אבל שמעע אחרי שתמתגייס זה ממש ממש קשה לצאת לא????? אז זה שווה את זה? בשביל לעשות טירונות? בשביל קצת חוויות וכו'? |
| Originally posted by Rising ואלעד תאמין לי שאם לא היית הולך לצבא בכלל לא היה לך תנסיון שקיבלת משם שזה לא משנה איזה נסיון קיבלת אם הוא טוב או רע.. זה עוזר לך בהמשך הדרך. |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני רוצה לציין שאני כבר שנתיים ושמונה חודשים בצבא ולכל משבא ומזבל לי תמוח שצבא מחשל אני אומר תמשפט הבא "רק משמשרת כלוחם או בתפקיד עורפי תובעני או כקצין מתחשל באמת מהצבא" אני יחתום לך שהצבא לא חישל אותי לא שינה אותי ולא עשה לי שום דבר ששנתיים ושמונה לא היו עושים לי באזרחות לא לטוב ולא לרע |
רק תשנה את הכותרת אם עדיין אפשר כי כמו שאמרתי ל
BALCKHAWK
זה באמת לא לעניין הכותרות האלו
| Originally posted by DjChook רק תשנה את הכותרת אם עדיין אפשר כי כמו שאמרתי ל BALCKHAWK זה באמת לא לעניין הכותרות האלו |