TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
אני מחפש ביטים ומקבצים במזרחית לאורגן
Roland VA-7
אבל פשוט אי אפשר למצוא!
חיפשתי בכל חור ואני לא מצליח למצוא אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד מאוד מאוד
הצלחתי למצוא איזה כמה ביטים באתר של חלילית אבל זהו אני ממש מבקש שלמי שיש גישה לדברים כאלו בבקשה שיגיב.
פעם הבאה תשנה את שם ההודעה למה שאתה מחפש ובפנים תרשום פירוט
אף אחד לא באמת מתרגש מזה שאתה מחפש את זה דחוף
יכלת גם לרשום
"אמא שלי תמות עם לא תעזרו לי עכשיוווו"
ואנשים עדיין היו מעדיפים להסתכל על פורנו
| quote: |
| Originally posted by DjChook ואנשים עדיין היו מעדיפים להסתכל על פורנו |
חשבתי על לשים איזה תמונה של כוסית, ואז אמרתי לעצמי שזה לא יהיה יפה וכבר עדיף יהיה לסגור את הטופיק
תשמע אני מנסה לשחק אותה מוד.... לא הולך לי
| Originally posted by DjChook פעם הבאה תשנה את שם ההודעה למה שאתה מחפש ובפנים תרשום פירוט אף אחד לא באמת מתרגש מזה שאתה מחפש את זה דחוף יכלת גם לרשום "אמא שלי תמות עם לא תעזרו לי עכשיוווו" ואנשים עדיין היו מעדיפים להסתכל על פורנו |
למה להתעצבן עליו?
Re: מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
| Originally posted by BlueHawk אני מחפש ביטים ומקבצים במזרחית לאורגן |
| Originally posted by DjChook תשמע אני מנסה לשחק אותה מוד.... לא הולך לי |
Re: Re: מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
| Originally posted by Flotser מצטער שזה לא קשור למה שאתה מבקש כל כך... אבל... זה לא שווה פתיחה של טרד חדש לפני איזה שנה ניסיתי לשחזר בפרוטי את הפזמון של עופר לוי - החזירי לי את בני (שזה במקרה עם מקצב מזחרית) יהיה ממש נחמד אם תקשיבו, למה מאוד השקעתי בזה: Bbni.mp3 |
Re: Re: Re: מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
| Originally posted by Viber חחחח חמוד מאוד אתה יודע לנגן על קלידים או משהו? |
Re: Re: מחפש ביטים ומקצבים לאורגן
| Originally posted by Flotser מצטער שזה לא קשור למה שאתה מבקש כל כך... אבל... זה לא שווה פתיחה של טרד חדש לפני איזה שנה ניסיתי לשחזר בפרוטי את הפזמון של עופר לוי - החזירי לי את בני (שזה במקרה עם מקצב מזחרית) יהיה ממש נחמד אם תקשיבו, למה מאוד השקעתי בזה: Bbni.mp3 |
| Originally posted by DjChook פעם הבאה תשנה את שם ההודעה למה שאתה מחפש ובפנים תרשום פירוט אף אחד לא באמת מתרגש מזה שאתה מחפש את זה דחוף יכלת גם לרשום "אמא שלי תמות עם לא תעזרו לי עכשיוווו" ואנשים עדיין היו מעדיפים להסתכל על פורנו |
דוגרי צודק
לקחתי לתשומת ליבי.