TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- גימל ראשון שלי
Pages (2): [1] 2 »
גימל ראשון שלי
טוב נשברתי, אפילו שקמתי עם חום היום והיה לי חום אתמול הלכתי לצבא כי אני חנון טיפש ולא רציתי לדפוק את הצוות שלי כי אנחנו במבחן שבועיים עכשיו, לקראת סיום הקורס
אבל מכיוון שאני קדצניק טיפש, לא ידעתי שאסור לי לבוא לצבא חולה
אז הלכתי הביתה, והלכתי לרופא והביאו לי גימלים עד רביעי 
אחחח.... אבל תכלס אני מרגיש חרא אז זה לא משהו :/
Re: גימל ראשון שלי
| quote: |
| Originally posted by DjChook טוב נשברתי, אפילו שקמתי עם חום היום והיה לי חום אתמול הלכתי לצבא כי אני חנון טיפש ולא רציתי לדפוק את הצוות שלי כי אנחנו במבחן שבועיים עכשיו, לקראת סיום הקורס אבל מכיוון שאני קדצניק טיפש, לא ידעתי שאסור לי לבוא לצבא חולה אז הלכתי הביתה, והלכתי לרופא והביאו לי גימלים עד רביעי ![]() אחחח.... אבל תכלס אני מרגיש חרא אז זה לא משהו :/ |
Re: Re: גימל ראשון שלי
| Originally posted by yaman מקווה שתתרפא מהר אחי למשל לא צוחק עשה מכול השירות שלו 8 חודשים גימילם אם נחבר את כולם ועשכיו איך לא? הוא טבח |
Re: Re: Re: גימל ראשון שלי
| Originally posted by Flotser אתה אומר בעצם שעכשיו הוא דואג שגם אנשים אחרים יקבלו גימלים? כל הכבוד! |
שוב אני אומר - טבח זה חראאאאא של תפקיד בצבא...
| Originally posted by Sm0keMachine שוב אני אומר - טבח זה חראאאאא של תפקיד בצבא... |
ברוך הבא למועדון הגימלים... מטרה הבאה- סיפוח לר"מ 2 
| Originally posted by yaman שווה את השבוע שבוע |

| Originally posted by Sm0keMachine ממש לא... יש סיבה למה הם יוצאים שבוע שבוע.. כי הם קמים כל יום ב6:00 בבוקר כדי להכין ארוחת בוקר.. ועובדים כל היום.. והם שוטפים כלים וכל הזמן נמצאים במטבח ומנקים.. ומפקד עליהם איזה נגד מטבח שחור ומאוד טיפש... ![]() אם כבר שבוע שבוע - אז להיות מאבטח מתקנים וגם לעשות שנתיים!!! הלוואי עלי..באסה שאני לא אתיופי (סליחה על הבדיחה הגזענית) אם כבר עושים שלוש שנים - אז הכי טוב יומיות לדעתי..ככה אפשר להמשיך את החיים כרגיל פחות או יותר... טוב גלשנו קצת מהנושא.. צ'וק כל הכבוד על הג'! דפקת את המערכת |
| Originally posted by yaman עדיין שווה את השבוע שבוע |
מזל טוב על הגימל יא צעיר 
אני עכשיו בגימלים חח
אני חוזר מחר לבסיס
| Originally posted by Black-Dragon מזל טוב על הגימל יא צעיר ![]() אני עכשיו בגימלים חח אני חוזר מחר לבסיס |
לשמוע יאמאן..לשמוע :P
תחלים מהר יא חנון 
תודה תודה... רק כמה תגובות
עובדי מטבח בשלישות למשל עושים את השירות אחד הכי בני זונות בעולם
5-9
יומיות, במשמרות !
והם לא שוטפים כלים ולא מכינים אוכל ולא כלום כי יש חברה אזרחית שמבשלת / מנקה, ויש קורסיסטים (כמוני) שטוחנים תורנויות
אז זה כייף
בנוסף, מאבטחי מתקנים הם בעלי האחוז התאבדויות הגדול ביותר לצהל, בגלל זה הורידו את זה לשנתיים, אז זה לא נראה לי כזהההה להיט
| Originally posted by DjChook תודה תודה... רק כמה תגובות עובדי מטבח בשלישות למשל עושים את השירות אחד הכי בני זונות בעולם 5-9 יומיות, במשמרות ! והם לא שוטפים כלים ולא מכינים אוכל ולא כלום כי יש חברה אזרחית שמבשלת / מנקה, ויש קורסיסטים (כמוני) שטוחנים תורנויות אז זה כייף בנוסף, מאבטחי מתקנים הם בעלי האחוז התאבדויות הגדול ביותר לצהל, בגלל זה הורידו את זה לשנתיים, אז זה לא נראה לי כזהההה להיט |
| Originally posted by Sm0keMachine תכלס הכל תלוי איפה אתה נופל |
חן תרגיש טוב מלך
| Originally posted by Sm0keMachine אם כבר עושים שלוש שנים - אז הכי טוב יומיות לדעתי..ככה אפשר להמשיך את החיים כרגיל פחות או יותר... |
Re: Re: גימל ראשון שלי
| Originally posted by yaman ועשכיו איך לא? הוא טבח |
Re: Re: Re: גימל ראשון שלי
| Originally posted by Shahar איזה פרופיל ישלו? |
בסוף גם היום אני בבית
יש מצב יש לי איזה וירוס
כל הזין לצוות שלי במדרגה 7 
| Originally posted by KosmiK-G8 ממממממ הרשה לי לתקן אותך ידידי אני כל השרות שלי עושה כסף טוב מהעבודה וגם יש לי זמן בבית והמנוחה האמיתית שלי היא כשאני בבסיס 5-9 זה חיים יפים חבל שכבר יותר מחצי שנה אין לי מושג מה באמת אני אמור לעשות בבסיס לא נורא... מקווה שיגלו לי מה עשיתי כשאני ישתחרר... |
אמרו לי שבקריה יש כמה חבר'ה שעושים
3-11
זה כבר באמת מוגזם !
ד"א, יומיות מתישהו מפסיקות להיות יומיות ?
נגיד אם אני טוחן כל לילה עד 23 ומגיע לבסיס ב 7
זה עדיין נחשב יומית ?
היום קיבלתי את האפטר הראשון שלי
אז עכשיו אני בבית, מחר ב 8 אני צריך להיות בבסיס
??? אגב, איזה קורס אתה עושה בשלישות
תכנות