TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- 103 אף אם - רדיו ללא הפסקה מציג: זהבי עצבני, דידי בביקיני,מי רוצה להיות שדרן ועוד...
103 אף אם - רדיו ללא הפסקה מציג: זהבי עצבני, דידי בביקיני,מי רוצה להיות שדרן ועוד...
חברים אני רוצה לציין שכל יום העבודה שלי עובר עם תחנת הרידו הנפלאה הזאת
אני אפילו מכור לתוכניות של ורדה רזיאל זקונט ואיריס קול
אבל התוכניות שאני הכי אהוב הן כמובן זהבי עצבני - הבן אדם תותח מייבש אנשים חבל על הזמן וכשצריך עוזר לאנשים ונלחם בממסד
דידי בביקיני - שעתיים של דפיקות שכל נטו
כולם אחד אחד קרועים שם
הדמויות המטורפות שם כמו אהרון אהרון
תאופיק מכפר זרזיף
עזית
פשוט קורעות אותי
ויש עוד ברח לי השם של הדמות של הילד בן 10 יעני...
לא משנה קיצר חובה לשמוע בעיקר שעה שניה תאמת כי שעה ראשונה לא תמיד החולי נפש שם
תחרות השדר של המדינה
שנערכת במסגרת התוכנית של שמוליק טיאר
החל משבוע הבא נכנסת לשלבים הסופיים כשישארו רק 15 מתמודדים...
אם הייתי הולך וזוכה הייתי פותח רצועת טראנס ברדיו הזה..
זה משחסר שם..
בעצם בכלל זה חסר בארץ
קיצר אני חולה על התחנה הזאת
רדיו ירושלים הכי טוב
זין עליך..
יש דידי בביקיני ?!??!
סעמק למה הפסקתי להקשיב ל 107.5
התוכניות של עם אהרון אהרון
וחנן דרוב המדרוב..
וכו' וכו'..
סעמק..הכי שווה ברדיו..
רואים..זה מה שמשדרים אצלנו בצפון..
בוא אילן בוא אלינו לקריות 
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs זין עליך.. יש דידי בביקיני ?!??! סעמק למה הפסקתי להקשיב ל 107.5 התוכניות של עם אהרון אהרון וחנן דרוב המדרוב.. וכו' וכו'.. סעמק..הכי שווה ברדיו.. רואים..זה מה שמשדרים אצלנו בצפון.. בוא אילן בוא אלינו לקריות |
זין על זהבי
טרח זקן,חרמן וגזען!
רק
רק
אראל סג"ל
| Originally posted by KosmiK-G8 תאמת עוד שבועיים כנראה אני בא סופ"ש לחבר מקרית מוצקין |
הרדיו הכי טובה זה 99 esc

| Originally posted by Viperon הרדיו הכי טובה זה 99 esc |
מה הקשר לפורום? אתה רוצה לומר יל שהתוכנית של רוברט גיטלמן בשישי בלילה היא לא טובה?
| Originally posted by Viperon מה הקשר לפורום? אתה רוצה לומר יל שהתוכנית של רוברט גיטלמן בשישי בלילה היא לא טובה? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אם התחנה הזבלה הזאת היתה עושה תוכנית יומית של שעה שעתיים עם מוזיקה כמו שכולנו אוהבים אז הייתי מרוצה איכשהו זה שהם דוחפים תוכניות לשעות שכולם יוצאים אומר משהו על משהם עושים זה יעני תוכנית לאנשים שלא יצאו ביום שישי ורוצים בכל זאת אווירה של מסיבה או תצוכנית לשמוע בדרך למועדון... אם כל הכבוד זה זלזול בכוטלנו לתקוע תתוכנית של גיטלמן בסוף החיים |
| Originally posted by Origin AIWA |
| Originally posted by yaman איאווה |
| Originally posted by Viber זה רק אני או שאתה מנסה להעלות את ספירת הפוסטים שלך? |
שכחת את שמוליק זראע
וחלאס כבר עם הה נכון נכון.
אם אין למה להגיב
תשתוק
| Originally posted by black mammmba שכחת את שמוליק זראע |
| Originally posted by yaman מי זה? |
חחח שמוליק זה הדמות הכי מצחיקה שם
וואי שנים שלא שמעתי את התוכנית...
כשהיה את זה ברדיו חיפה הייתי שומע כל יום כשהייתי חוזר מבצפר
בכלל בהתחלה הקטעים של שמוליק היו הכי מצחיקים
היה את העניין שהוא סיפר סיפורי אגדות בשפה שלו
אני זוכר שהיה כמה סיפורים שלו שכששמעתי אותם פשוט לא יכולתי לקום מהריצפה
ואיך שהוא היה עושה "הציייילו",הציייילו" חחחח זה קרע אותי
אגב הוא עדיין עושה את זה?
ועזית סתם חלשה...
הרון הרון יש לו יציאות מצחיקות
כל פעם היה מביא הגיגים חדשים
אגב,שמעתם מה קרה לדודו?
דודו ??
איזה דודו
אולי דודו זר מפרפר נחמד.
אני דווקא זוכר מאזין מפגר שבמקום דידי היה קורא לו דודו
נו מה קרה לך?
אתה לא מכיר את הקטע שהרון תמיד היה בא ביציאות של
"שמעת מה קרה לדודו?הכיש אותו נחש"
"שמעת מה קרה למנש?תקף אותו דוב גריזלי בגן החיות התנ"כי"
חחח וכל מיני כאלה
| Originally posted by DJ Alex E. נו מה קרה לך? אתה לא מכיר את הקטע שהרון תמיד היה בא ביציאות של "שמעת מה קרה לדודו?הכיש אותו נחש" "שמעת מה קרה למנש?תקף אותו דוב גריזלי בגן החיות התנ"כי" חחח וכל מיני כאלה |
חחח
אני לא מכיר את כל הקטעים והדמויות החדשות האלה
הפעם האחרונה ששמעתי את התוכנית היתה לפני שנתיים בערך...
אני לא קראתי את כל הטרד - ככה שאם הזכירו את זה כבר אז סבבה ואילו לא אז בושה וחרפה...
אם עדיין לא הבנתם אני מדבר על התוכנית הכל כך מקורית ואגדית של שמוליק טייר שעליה גדלו דורות שלמים של בני נוער...אני אישית שמעתי את התוכנית ברציפות איזה 4 שנים עד סיום הביצפר...
התחלתי עוד בזמנו שהיה המשחק הזה של 3 ו-5 דקות כשאנשים היו עולים לשידור מספרים איזה סיפור על הזיון מטורף או איזה מקרה לא פחות "מעניין"
...ואז אנשים שישבו באינטרנט היו שואלים שאלות דרך הצ'ט בשידור חי במשך 3 דקות ככה ששמוליק היה בוחר את ההכי מצחיקות וילדותיות כמו "איזה גודל ישך?" ו"אם ישך שערות בתחת?" וזה גם ללא שום קשר מה שסיפרו בסיפורים שלהם...נקרעתי מצחוק שמה...
אחד הסיפורים הכי האובים עליי שלא אשכח אותו זה על מישהי שסיפרה שהיא הזדיינה באוטו עם איזה בחור ואז כשסיימו והיא התחילה להתארגן כדי ללכת הביתה היא ראתה באוטו שעמד סמוך לשלה באותו חניון את מישהי יורדת לאבא שלה...ואחר כך אותו אבא היה מביא לה "מיליונים" כדי שלא תגלה לאמא...קיצר משהו מצחיק בטירוף...חבר שלי אפילו עלה לשידור כמה פעמים...
לדעתי בכלל ה103 היא התחנה הטובה ביותר מבחינת התוכניות ודיבורים...
מוזיקה...ממממ...לא יודע מה להגיד לכם...כמו שכבר הזכירו פה ...נראה לי זה היה אילן ..כן...נכון...עם כל הכבוד לגיטלמן אבל זה שהם עושים את הבי-קלאבר בלילה של יום שישי ממש לא נראה לי הגיוני - אם הם מתכוונים בזה שהם פונים לנוער שאין להם הרבה מקומות לצאת אז הם יושבים בשכונה ושומעים את התוכנית שלהם בגלל זה אז צר לי להגיד זה שיא של ביזיון...אבל אני כמעט בטוח שזה לא ממש תלוי בגיטלמן...עם כל הכבוד הוא בסה''כ די ג'י ואינו מסוגל להתווכח עם המפיקים אחרת יפסיד את פרנסתו...