TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חזרתי עייף ...אבל חופשי..בנתיים
Pages (2): [1] 2 »
חזרתי עייף ...אבל חופשי..בנתיים
אז ככה...כמו שידוע לכם התגייסתי לחיל הים...ואני אמור להיות חשמלאי בספינה..סטי"ל...
מהר מאוד הבנתי שכדאי מאוד שאת הקורס הזה אני לא יוסמך...כי אז אני יטחן את הנשמה שלי...אז התחלתי לעשות בעיות...
בהתחלה חטפתי ריתוק 14 יום בבסיס...ואחרי זה נתנו לי 28 יום כלא על שטות כי חיפשו אותי..
אז אחרי שישבתי בכלא שוחררתי לחופשי...לבנתיים יש לציין..
כי מי יודע אולי אני יחזור לבסיס והדברים לא יסתדרו ואני יצטרך לחזור לכלא
מה שלומכם אנשים אתם חיים?
Welcome Back
מקווה שנהנת
חחחחחחחחחחחחחחח

כלא למה?
בכל מקרה- טוב שחזרת...
Re: חזרתי עייף ...אבל חופשי..בנתיים
| quote: |
| Originally posted by ronsh אז ככה...כמו שידוע לכם התגייסתי לחיל הים...ואני אמור להיות חשמלאי בספינה..סטי"ל... מהר מאוד הבנתי שכדאי מאוד שאת הקורס הזה אני לא יוסמך...כי אז אני יטחן את הנשמה שלי...אז התחלתי לעשות בעיות... בהתחלה חטפתי ריתוק 14 יום בבסיס...ואחרי זה נתנו לי 28 יום כלא על שטות כי חיפשו אותי.. אז אחרי שישבתי בכלא שוחררתי לחופשי...לבנתיים יש לציין.. כי מי יודע אולי אני יחזור לבסיס והדברים לא יסתדרו ואני יצטרך לחזור לכלא מה שלומכם אנשים אתם חיים? |

| Originally posted by eXeTik כלא למה? |
ראסמי התגעגתי
Respect על השרידה
נראה לי אני לא שורד יום
מיבחינתי זה כמו חיום כיפור רק עם אוכל
אין מה לעשות
ברוך השב אח שלי!!\:]
מצטער לשמוע על הכלא אני לא רוצה להגיד אמרתי לך אבל אמרתי לך
סטי"לים זה אחד החרא של הדברים, חבר שלי היה צריך לדפוק פעמיים נפקדות ואחת מהם לברוח מריתוק ישב בכלא חודש ורק אז איך שהוא הצליח לצאת מסטילי"ם
מקווה שתצא משם כמה שיותר מהר:P
אוי אוי אוי... כבר עושה בעיות על ההתחלה אה
לא נורא... יהיה בסדר...
קיצר... אני אומר שב גם על הראש של הקוסם בנוסף... תגיד לא מתאים לך בשיט כל החיל הים הזה
ואם אתה עדיין רוצה להשאר קרבי... אני ממליץ לך לבוא לנחל... במחזור נובמבר... אני אפילו יהיה המפקד שלך 
אח שלי היה חשמאלי על סטילי"ם
לא נראה לי שהוא טחן אבל..
לא זוכר כבר..לפני 4 שנים הוא השתחרר...
בכל מקרה בהצלחה..
ברוך השב..
ביצה
| Originally posted by -CosmicFire- ראסמי התגעגתי Respect על השרידה נראה לי אני לא שורד יום מיבחינתי זה כמו חיום כיפור רק עם אוכל אין מה לעשות |
| Originally posted by ronsh קודם כל תודה עכשיו בנוגע לכלא... אנשים שומעים כלא חושבים זה סוף העולם... תדעו לכם שכלא זה שטויות...ממש שטויות אין משמעת אין אף אחד שמציק לכם.. אני במיוחד עברתי לכלא מגידו ושמרתי שם על מחבלים...הזמן טס לי.. התקמבנתי שם ועשיתי שמירות של 4 - 20...כלומר...שמרתי 4 שעות ונחתי 20 שעות ככה שהזמן ממש עף לי... האמת שהכי קשה בכלא זה לאכול סרטים מה יהיה כשתחזור לבסיס...אם תקבל את מה שאתה רוצה או לא... |
| Originally posted by ronsh קודם כל תודה עכשיו בנוגע לכלא... אנשים שומעים כלא חושבים זה סוף העולם... תדעו לכם שכלא זה שטויות...ממש שטויות אין משמעת אין אף אחד שמציק לכם.. אני במיוחד עברתי לכלא מגידו ושמרתי שם על מחבלים...הזמן טס לי.. התקמבנתי שם ועשיתי שמירות של 4 - 20...כלומר...שמרתי 4 שעות ונחתי 20 שעות ככה שהזמן ממש עף לי... האמת שהכי קשה בכלא זה לאכול סרטים מה יהיה כשתחזור לבסיס...אם תקבל את מה שאתה רוצה או לא... |
| Originally posted by yaman ברוך שובך.... נ.ב שמעתי שבכלא מחלקים סיגריות חינם |
| וואי וואי איזה פינוק... אני שמעתי שבכלא כל מה שאתה עושה זה כל מיני עבודות שירות... יענו לנקות פה לנקות שם... וסתם חופרים לך במוח מה שכן בכלא הפז"מ לא דופק!! |
| Originally posted by ronsh גם זה לא בטוח נכון..שמעתי שמי שאין לו חצי שנה בצבא הפז"ם שלו בכלא דופק.. |
אני יודע שבחצי שנה הראשונה זה לא דפוק
הפז"מ דופק
| Originally posted by Sniper אני יודע שבחצי שנה הראשונה זה לא דפוק הפז"מ דופק |

רון מה המצב אחי"?
הכל טוב?
התגעגענו אליך בפורום ואני קצת מבואס עליך עכשיו כי אני יושב לי בנוח על הכסא ואתה אחרי 28 יום כלא בטח לא יכול להנות מעצם הישיבה כמוני
קיצר תמשיך לעשות בעיות או שלא העיקר שתשיג את משאתה רוצה או תדע לשחק קצת עם הצבא...
ואל תהיה חייל של רועי
כולנו כאן היינו חיילים שלו לפני שהוא התגייס והיה סיוט
הוא פגע בזכויות שלנו!!
| Originally posted by KosmiK-G8 בקיצור אני לא אופטימי לגבי הרעיון של רועי מפקד - איתי דרך אגב הוא היה בסדר הכי טוב שוחד |
| Originally posted by KosmiK-G8 רון מה המצב אחי"? הכל טוב? התגעגענו אליך בפורום ואני קצת מבואס עליך עכשיו כי אני יושב לי בנוח על הכסא ואתה אחרי 28 יום כלא בטח לא יכול להנות מעצם הישיבה כמוני ![]() קיצר תמשיך לעשות בעיות או שלא העיקר שתשיג את משאתה רוצה או תדע לשחק קצת עם הצבא... ואל תהיה חייל של רועי כולנו כאן היינו חיילים שלו לפני שהוא התגייס והיה סיוט הוא פגע בזכויות שלנו!!![ חופש הדיבור נפגע על ימין ועל שמאל (מחק כאן פוסטים וטרדים שלמים לאנשים !!!) אנשים שדיברו לא יפה הוא ביצע בהם מעשי סדום (חן) והיו סתם אנשים שבכוונה לא דברו יפה כדי שנהוא יבצע בהם מעשי סדום (אריק) כל יום היה מסדר נוכחות אז לא היה אפשר להבריז מהפורום הוא התעלל בנו וחלק מאיתנו נותרנו מצולקים נפשית (שוב אותם האנשים חן ואריק) והכי גרוע הוא ראה את אחות של מוש ערומה - (בהתחלה הוא חשב שזה מוש עם פאה וסיליקון אבל אז הוא נזכר שאין לו שכל והוא לא יכול לחשוב) בקיצור אני לא אופטימי לגבי הרעיון של רועי מפקד - איתי דרך אגב הוא היה בסדר הכי טוב שוחד |
| Originally posted by Hell_Copter אבל ת'כלס אילן... שמור על הפה שלך... למה אם לא... אני ענבנב אותך!!!!! |
| קיצר רון ידוע שחיל הים אחד החילות הנוראיים... |
| Originally posted by MasterP אגב אלונה לא בחיל הים? היא לא יכולה לזרוק איזה מילה שימשכו אותך |
| Originally posted by ronsh יש מלא פקידים שם...וזה מה שאני רוצה להיות וזה חיל בן זונה למי שמצליח להיות ג'ובניק |
רועי
לא נעים לי לשאל
אבל מאחר ולא עברתי איתך חוויות טראנסקסואליות כמו ידידי היקרים אריק וחן אינני יודע מה פירוש המילה ענבנב
אם תוכל להסביר אני יודה לך מאוד
בתודה מראש
אילן
| Originally posted by KosmiK-G8 רועי לא נעים לי לשאל אבל מאחר ולא עברתי איתך חוויות טראנסקסואליות כמו ידידי היקרים אריק וחן אינני יודע מה פירוש המילה ענבנב אם תוכל להסביר אני יודה לך מאוד בתודה מראש אילן |
| Originally posted by ronsh שמע אחי..מצבך לא מי יודע מה אפילו אני שהייתי חודש בכלא ראיתי מספיק טלוויזיה כדי לדעת שמדובר בקטע מפרסומת ... אחי אתה עד כדי כך נטחן? |
| Originally posted by Sniper אלק נטחן... הלוואי עלי היציאות של אילן |