TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חברים של יובל פה~~
Pages (2): [1] 2 »
חברים של יובל פה~~

למה אתה שם תמונות של עופר ניסים עם העסק שלו יוצא מהמכנסיים?!
ומה זה קשור ליובל... 
יובל לוקח חלק עיקרי מזה שנים בליין אף אף אף
בוגר
אתם רוצים להגיד לי שהעמוד הכחול הזה , זה גבר!?!?!?!?!??!?!
| quote: |
| Originally posted by Vortex_SA בוגר |
אני לא מבין מה הקשר..
אבל יש בזה משהו מצחיק 
HollyShit
מיזאת הכוסית הלא נורמלית הזאת בשימלה הכחולה???

לפי דעתי זה לא כוסית זה כוסון
יש שם כוסית אחת בצד ימין ממש בתחילת התמונה עם שיער בלונדיני
הייתי חופר בה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה פשוט מוזר אחשלי..... 
אני הייתי שומר מרחק של 3 מטר מכל החבורה ששם.
בעיקר מ"בלוטה" של עופר במכנסים כאשר הוא נוגע "באישה" אשר לובשת שמלה.
לכו תדעו מה הם או הן היו קודם
אתמול סיפרו לי משהו על עופר ניסים שהפיל אותי על הרצפה מצחוק..
היה איזה אפטר שבו הוא ניגן..
ואיזה תקליט שלו פתאום התחיל לקפוץ אז עופר כולו נלחץ לא ידע מה לעשות והתחיל לסובב את התקליט כאילו שזה יעזור..ככה במשך 3 דקות עד שהוא החליף שיר וכל הקהל צועק..
חחחחח איזה טמבל...
| Originally posted by Sm0keMachine אתמול סיפרו לי משהו על עופר ניסים שהפיל אותי על הרצפה מצחוק.. היה איזה אפטר שבו הוא ניגן.. ואיזה תקליט שלו פתאום התחיל לקפוץ אז עופר כולו נלחץ לא ידע מה לעשות והתחיל לסובב את התקליט כאילו שזה יעזור..ככה במשך 3 דקות עד שהוא החליף שיר וכל הקהל צועק.. חחחחח איזה טמבל... |
| Originally posted by Sm0keMachine אתמול סיפרו לי משהו על עופר ניסים שהפיל אותי על הרצפה מצחוק.. היה איזה אפטר שבו הוא ניגן.. ואיזה תקליט שלו פתאום התחיל לקפוץ אז עופר כולו נלחץ לא ידע מה לעשות והתחיל לסובב את התקליט כאילו שזה יעזור..ככה במשך 3 דקות עד שהוא החליף שיר וכל הקהל צועק.. חחחחח איזה טמבל... |
| Originally posted by FederalBI זה לא היה באפטר זה היה במסיבה של exit.co.il ב DOME אם אני זוכר טוב נתקע לו הדיסק (פשוט הבושה שהוא בא עם מיקסים מוכנים למסיבות) הוא הוציא את הדיסק והתחיל לשפשף אותו על החולצה בתקווה שזה יעזור בזמן הזה כל הקהל שרק וצעק אליו זה אפילו מוקלט בסרטון באתר של www.exit.co.il |
כן סתם הומו מפגר.....
רק מוכיח שהוא בא עם דיסק מוכן...
:\
| Originally posted by YuVaL כן סתם הומו מפגר..... רק מוכיח שהוא בא עם דיסק מוכן... :\ |
חחחח ראסמי סרט מצחיק..
אבל שמעתי על מקרה אחר שקרה עם פאטיפונים..
התקרית עם הדיסק זה לא הפעם היחידה שזה קרה לו..
| Originally posted by Sm0keMachine חחחח ראסמי סרט מצחיק.. אבל שמעתי על מקרה אחר שקרה עם פאטיפונים.. התקרית עם הדיסק זה לא הפעם היחידה שזה קרה לו.. |
קודם כל... כמה כוסיות!!!!
דבר שני- תסבירו לי משהו שלא הבנתי
לפי מה אתם אומרים שזה סט מוכן מראש?
מי אמר שהוא לא מתקלט עם דיסקים?
| Originally posted by eXeTik קודם כל... כמה כוסיות!!!! דבר שני- תסבירו לי משהו שלא הבנתי לפי מה אתם אומרים שזה סט מוכן מראש? מי אמר שהוא לא מתקלט עם דיסקים? |
| Originally posted by YuVaL שים לב, שאין לו אוזניות עליו הוא בכלל לא מתעסק עם הקופמקפט\פטיפון השני... לא מתאים ולא כלום... ואם הדיסק היה נתקע הוא פשוט היה עובר לדיסק השני שמתנגן לו באוזניות |
| Originally posted by yaman זה אותו מקרה |
| Originally posted by YuVaL שים לב, שאין לו אוזניות עליו הוא בכלל לא מתעסק עם הקופמקפט\פטיפון השני... לא מתאים ולא כלום... ואם הדיסק היה נתקע הוא פשוט היה עובר לדיסק השני שמתנגן לו באוזניות |