TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עזרה בחיפוש מיקסר לתיקלוט...
עזרה בחיפוש מיקסר לתיקלוט...
חבר שלי מחפש מיקסר לתיקלוט עם
bpm counter
אבל לא יקר
לי יש
djm600
והוא לא הולך לשים כסף על כזה
משהו סביבות 1000
איזה דברים יש?
2-3 ערוצים
אני יכול לארגן לך אבל בלי BPM COUNTER
לא מאמין שהוא ירצה בלי...
זה לא שווה
בדיוק ההפך...
לא שווה עם
תלמד להשוות BPM
לפי האוזן לא לפי הקאונטר
Behringer DJX700
מקווה שרשמתי נכון
הוא בידיוק כמו
DJM600
אבל רק של ברינגר
בתקציב הזה הדבר היחידי שעולה לי בראש עם מד בי פי אם זה:
http://www.djstore.co.il/product.php?item=109&cat=20
| quote: |
| Originally posted by -CosmicFire- Behringer DJX700 מקווה שרשמתי נכון הוא בידיוק כמו DJM600 אבל רק של ברינגר |
אני מנצל את הטראד הזה מי שנדיב שיבוא לאייסיקיו
279-446-256
אני צריך עזרה

| Originally posted by DjNumShum בדיוק ההפך... לא שווה עם תלמד להשוות BPM לפי האוזן לא לפי הקאונטר |
| Originally posted by YuVaL אחשלי... אם הוא הולך על מיקסר עם בי פי אם זה לא משנה מה הוא יקנה... המיקסים שלו תמיד ישארו חרא..... |
| Originally posted by Viperon בתקציב הזה הדבר היחידי שעולה לי בראש עם מד בי פי אם זה: http://www.djstore.co.il/product.php?item=109&cat=20 |
| Originally posted by Shahar הוא מתחיל.. הוא קונה עכשיו רק ציוד וראסמי יש לי DJM600 ואין לי בעיה שיש קאונטר זה ממש ממש לא מפריע להפך למה אתה סתם מזיין תשכל? ביפיאם קאונטר רק עוזר... אמרתי יש לי DJM600 ואם בא לך אין לי בעיה שנבדוק מי בנינו ממקסס יותר טוב אז חלאס לכתוב טרדים בשביל דאווינים על אנשים שלא מבינים.. |
אני קונה את המיקסר הזה
החלטתי

ו

| Originally posted by YuVaL לכתוב טרדים בשביל דווינים על אנשים? שחר, תחשוב על מה שאתה רושם ואחרי זה תרשום אותו..... אתה רוצה בוא נראה מי ממקסס יותר טוב, אתה תהיה עם קאונטר, אני בלי... טוב? יש לי את ה DJX700 יש לו קאונטר הוא לא שווה גרוש..... תשמע מה שאני אומר לך אני לא סתם מזיין בשכל שאל כל בנאדם שאתה רוצה אפילו לך ל DJ Booth יש שם אנשים שבאמת מבינים, לך תשאל אותם תראה מה אומרים לך |
| Originally posted by Shahar התכוונתי פוסטים לא טרדים וביפיאם קאונטר לא מזיק בכלל.. זה לא מה שיהרוס לך תמיקס אז אל תזיין תשכל באמאמאשך אני רק צריך לדעת איזה אפקטים יש ב DX700 וזהו.. |
| Originally posted by YuVaL שחר תוריד ת'אקט של הערס תעשה טובה לכולנו וב DJX700 יש חרא אפקטים.... אני אומר לך הוא לא שווה את זה הסאונד שלו על הפרצוף |
| Originally posted by Shahar קודם כל דבר יפה דבר שני איזה אפקטים יש בו? דבר שלישי אני אומר לך אין לו כסף לקנות משו בנזונה למה אחרת הייתי אורמ לו ללכת על הפיוניר ועל איזה מיקסר של ברינגר אתה ממליץ? ותגיד איזה אפקטים יש ב DJX700 |
| Originally posted by YuVaL עזוב האפקטים על הפרצוף יש לפלאנג'ר, ריוורב... כל מיני כאלה, אבל הם לא שווים את זה ברגע שאתה מפעיל את הערוץ של האפקטים הוא מגביר לך את הערוץ שמנגן בלייב.. פשוט גוש קקי ענק |
| Originally posted by Shahar אז למה קנית אותו? ויש שם PAN? אם יש בו רק תאפקטים שיש ב CDJ100S אז לא צריך בכלל ללכת על ה DJX700 האחרים של ברינגר טובים? או גרועים? לדוגמא DJX400?? |
אפשר אולי בהזדמנות להביא פה המלצה על מיקסר טוב?
אני עוד 3-4 חודש משתחרר ומתככוון ישר לקנות מיקסר ושתי קומפקטים
קומפקטים אני כנראה ילך על שילוב מעניין של
1-cdj-100
1-cdj-800/1000
משצפוי לעלות בין7000-10000
תלוי אם אני יקנה חדש או לא...ואם אני ילך על סי די גיי 1000 או 800
השאלה שלי היא מיקסר איכותי למתחילים ואני מדגיש למתחילים יובל אתה יודע מה זה אומר מתחילים - מעפנים לאללה בתקלוט (אתה זוכר מה קרה כשהייתי אצלך) שרוצים להתקדם עם ציוד איכותי מההתחלה
טווח מחירים שאני מוכן להשקיע על מיקסר
עד 3500
המלצות למשהו טוב!!
לא להתפשר על איכות בהמלצות... אבל ציינו מחיר אם צריך בסוך אני אפילו ישקיע יותר בשביל משהו שבאמת שווה
לא סתם אני קורע תתחת בחופשות שלי מהצבא בעבודה..
ואללה אילן אני קולט אותך מתקלט עם הכובע המצחיק הזה
כמו אסי קוז'אק
| Originally posted by KosmiK-G8 אפשר אולי בהזדמנות להביא פה המלצה על מיקסר טוב? אני עוד 3-4 חודש משתחרר ומתככוון ישר לקנות מיקסר ושתי קומפקטים קומפקטים אני כנראה ילך על שילוב מעניין של 1-cdj-100 1-cdj-800/1000 משצפוי לעלות בין7000-10000 תלוי אם אני יקנה חדש או לא...ואם אני ילך על סי די גיי 1000 או 800 השאלה שלי היא מיקסר איכותי למתחילים ואני מדגיש למתחילים יובל אתה יודע מה זה אומר מתחילים - מעפנים לאללה בתקלוט (אתה זוכר מה קרה כשהייתי אצלך) שרוצים להתקדם עם ציוד איכותי מההתחלה טווח מחירים שאני מוכן להשקיע על מיקסר עד 3500 המלצות למשהו טוב!! לא להתפשר על איכות בהמלצות... אבל ציינו מחיר אם צריך בסוך אני אפילו ישקיע יותר בשביל משהו שבאמת שווה לא סתם אני קורע תתחת בחופשות שלי מהצבא בעבודה.. |
| Originally posted by YuVaL אחי 3500 זה מכיר מכובד מאוד אתה יכול לקנות Vestax PCV - 275 מיקסר מצוין יש אותו לצח.. |
| Originally posted by KosmiK-G8 וואלה? סבבה נדבר איתו בהזדמנות על זה גם איתך אני צריך לדבר על משהו אני כבר יתקשר אליך בסופ"ש |
רגע איפה קנית את הברינגר שך ?