TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- DOOM 3 - משחק בשביל עשירים שלא חיים במיתון
Pages (2): [1] 2 »
DOOM 3 - משחק בשביל עשירים שלא חיים במיתון
מזה החרא הזה? בשביל לשחק במשחק הזה אני צריך
384MB ram
P-4 1.5ghz or higher
geforce 4
מזה אמור להיות? זה לקנות מחשב חדש
Re: DOOM 3 - משחק בשביל עשירים שלא חיים במיתון
| quote: |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK מזה החרא הזה? בשביל לשחק במשחק הזה אני צריך 384MB ram P-4 1.5ghz or higher geforce 4 מזה אמור להיות? זה לקנות מחשב חדש |

hahahaha. Thats why I stopped playing computer games a long long time ago. Gimme a sony ps2 and dont bother me with MBRam and graphic cards and all that crap.
אתם בכלל לא צרכים לחשוב על שום משחק חוץ שני משחקים מאד מיוחדים
WORLD OF WARCRAFT
FINAL FANTASY 11
אשקרה!
משחקי מחשב זה סתם פלצני!
רק משחקי הוידאו שולטים באמת!!!!!!
המבינים הולכים על משחקי וידאו.
קנו סוני קנו נינטנדו קנו אקס-בוקס...
לשחק במחשב זה הכי לא כיף!
אז נכון הגרפיקה במחשב הרבה יותר טובה למי שיש כרטיס מסך סוף הדרך.
אבל מי שמחפש להנות ולא רק גרפיקה מיירבית אז הוא צריך משחקי וידאו.

| Originally posted by TranceGiant hahahaha. Thats why I stopped playing computer games a long long time ago. Gimme a sony ps2 and dont bother me with MBRam and graphic cards and all that crap. |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON אשקרה! משחקי מחשב זה סתם פלצני! רק משחקי הוידאו שולטים באמת!!!!!! המבינים הולכים על משחקי וידאו. קנו סוני קנו נינטנדו קנו אקס-בוקס... לשחק במחשב זה הכי לא כיף! אז נכון הגרפיקה במחשב הרבה יותר טובה למי שיש כרטיס מסך סוף הדרך. אבל מי שמחפש להנות ולא רק גרפיקה מיירבית אז הוא צריך משחקי וידאו. |
i'll write in the english for our austrian friend , i played counter - strike for more then 4 years since ver 1.0(yap i'm pro if anyone know me (>RiP<)fbi ) the big difference between nintendo and ps2 and computer is that you can't play on line games over nintendo or any other video machine ... and i don't find playing games interesting if they aren't on line games (besides car games which i can play all day long and it don't have to be over the net).
LOL ahim sheli matay tavinu she ani kore ve medaber ivrit? Eyh haiti mesugal laanot be kol thread im lo haya li musag al ma medubar? Pashut eyn li koah lhaasing windows/mikledet be ivrit. Huz mi ze hayiti kotev im millioney shgiyot, az adif she lo yu fadihot 
| Originally posted by TranceGiant LOL ahim sheli matay tavinu she ani kore ve medaber ivrit? Eyh haiti mesugal laanot be kol thread im lo haya li musag al ma medubar? Pashut eyn li koah lhaasing windows/mikledet be ivrit. Huz mi ze hayiti kotev im millioney shgiyot, az adif she lo yu fadihot |
| Originally posted by FederalBI חחח אשקרה נקודה חשובה איך אתה מבין אותנו איזה טמבל יצאתי פה בקטע |
ok
סתם חחחחח
כן אומנם למשחקי אונליין אין מה לעשות דרוש מחשב.
אבל כמו שכתבתם למשחקי לוחמה,
(לוחמה, לא מלחמה. כמו מורטל קומבט וכל זה)
ספורט, מכוניות וכאלו הכי טוב זה משחקי וידאו.
אין אני אומר שאינן מגבלות בכל מכשיר אם זה מחשב או וידאו אבל אחרי הכל ההנאה המיירבית יותר נמצאת במשחקי הוידאו.
בדוק!!!

אה גם קבלו תמונה מגניבה של עמדת משחקי
GAME CUBE
והגיים-בוי החדש הזה לא זוכר איך קוראים לו.
בקיצר עמדת נינטנדו במסיבה של
TRANCE-ENERGY
אם אני לא טועה.

איזה ליגה זה מוסיקה אלקטרונית איכותית + משחקי וידאו במסיבה...
חייתי ביותר!!!

עבדו על הדום 3 הזה אני חושב כבר 3 שנים
בשביל משחק כזה עם גראפיקה הכי בת זונה שיכולה להיות שווה לקנות מחשב חדש
מקסימום לא שווה שחק בדום 2
זין על דום ועל המפתחים שלו שילכו להזדיין כול החברות האלו והמשחקים המזדיינים שלהם שהם כמו עונש!!!!
שילכו כול המשחקים החדשים האלה להזדיין חוץ מהמישחק הכי טוב אי פעם שעומד לצאת:
GTA:San Andreas!!!!!!!!!!!!!11
אין על הסידרה הזאת!
מכות,אלימות,גזענות,מאפיה,מוזיקה בת זונה וצחוקים במישחק אחד
R* RULEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZֱֱֱֱֱֱֱֱֱ

| Originally posted by FederalBI i'll write in the english for our austrian friend , i played counter - strike for more then 4 years since ver 1.0(yap i'm pro if anyone know me (>RiP<)fbi ) the big difference between nintendo and ps2 and computer is that you can't play on line games over nintendo or any other video machine ... and i don't find playing games interesting if they aren't on line games (besides car games which i can play all day long and it don't have to be over the net). |
gFm
אתה לא כותב סבבה אני זוכר לך את זה 
יש לי את המשחק הזה על דיסק ועוד לא התקנתי אותו אין לי מוסג למי אני מחכה אבל גם היום אני לא הולך להתקין אותו
קיצר
שכולם ילכו להזדיין
בזאת נסגור תטראד
כן לי אור הייתי איתך באותה קבוצה
gFm

ליאור הוא הבנ אדם שהכיר לי את הפורום לראשונה.
גם אני שיחקתי פעם קאונטר סטרייק...
|FTS|HitMan
אם מישהו פה מכיר :-)
כן אני מכיר .
Fuck the system clan.
שיחקת לפני הרבה מאוד זמן.
בזמנים שאני הייתי בריפ
גם הייתה תקופה לא קצרה שאני שיחקתי תחת השם
Teller
גם צח שיחק די הרבה זמן, קראו לו
FidoDido
אם אני זוכר נכון
...
בכל מקרה לא שיחקתי במחשב או בכלל במשהו כבר מלא זמן, חשבתי אולי לחזור לשחק קצת
World of warcraft
או
Half life 2
אבל שניהם עוד לא יצאו וגם קשה לי להאמין שהמחשב שלי יהיה מסוגללהריץ אותם ברמה נורמאלית
יש לי
P4 1.6, 512 rdram, gf 4
הביצועים שלו סה"כ לא מדהימים, הוא כבר כמעט בן 3
משחק לטחונים בלבד אני משחק בו עכשיו על
4 fps (
)
קבלו תמונה:

| Originally posted by BlueHawk גם אני שיחקתי פעם קאונטר סטרייק... |FTS|HitMan אם מישהו פה מכיר :-) |
חחחח עוד איזה משהו רוצה לצוץ פה שהוא שיחק פעם סיאס תראו איזה שחקנים פה אנחנו פותחים קלאן לוקחים מקום ראשון ב
cpl