TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ליצ'רים
ליצ'רים
שמתי לב כמה פעמים ליוזרים שגולשים פה בפורום שאני לא מכיר
יש כאלה מחו"ל שבאים לבדוק את טרד הטראקים, אבל יש כאלה כמו
Aviv
שראיתי עכשיו, אנשים שלא משתתפים בפורום ובאים להיות ליצ'רים, הבנאדם הזה לא שם אפילו פוסט אחד
אני מציע להפוך את טרד הטראקים לפרטי (ומי שרשום פה מספיק זמן יכול להבין איך אפשר לעשות את זה, מי שלא- לא לשאול)
ככה גם יוזרים פעילים בחו"ל יוכלו להיכנס, אבל מי שסתם בא להיות ליצ'ר שילך להכין חומוס
מה הקשר לליצ'רים אל הבנתי..
זה לא שאפשר להוריד מפה טראקים או משהו...
זה באמת מעצבן שיש כאלה שרק מסתכלים כל הזמן ולא מגיבים אבל תן לו קצת זמן ממה שראיתי בפרטים שלו הוא רק נרשם לפני כמה ימים...
חוץ מזה מאיפה אתה יודע שהוא בא כל הזמן לתרד של הטראקים?
מה יש לך תוכנת מעקב אחרי יוזרים או משהו?חח
i second eXeTik, choose eXeTik for prime minister for a better forum.
| quote: |
| מה יש לך תוכנת מעקב אחרי יוזרים או משהו?חח |
| Originally posted by DJ Alex E. מה הקשר לליצ'רים אל הבנתי.. זה לא שאפשר להוריד מפה טראקים או משהו... זה באמת מעצבן שיש כאלה שרק מסתכלים כל הזמן ולא מגיבים אבל תן לו קצת זמן ממה שראיתי בפרטים שלו הוא רק נרשם לפני כמה ימים... חוץ מזה מאיפה אתה יודע שהוא בא כל הזמן לתרד של הטראקים? מה יש לך תוכנת מעקב אחרי יוזרים או משהו?חח |
| Originally posted by DJ Alex E. מה יש לך תוכנת מעקב אחרי יוזרים או משהו?חח |
נו הכוונה היא בטח שכשנמצאים בפורום הראשי ולא בתוך אחד הטרדים אז למעלה כתוב מי נמצא כרגע בפורום הזה
אז הוא בטח ראה כמה פעמים את השם של אביב ברשימה של אלה שנמצאים פה,ואז הוא ראה שאין לו תגובות לכן הוא הסיק מזה שהבנאדם נמצא פה כל היום רק בשביל התרדים
מסקנה מוזרה לטעמי...אבל כל אחד ודעתו
אני לא מבין למה זה מפריע.??????
הרי הפורום לא פרטי, ואנחנו רוצים שהוא יגדל ויתפתח
אז מי שלא כותב שיבושם לו, כל עוד הוא לא עושה ספאם מטורף ולא מזיק לאף אחד אני לא מבין למה זה צריך להפריע
| Originally posted by Sniper אני לא מבין למה זה מפריע.?????? |
| Originally posted by Sniper אני לא מבין למה זה מפריע.?????? הרי הפורום לא פרטי, ואנחנו רוצים שהוא יגדל ויתפתח אז מי שלא כותב שיבושם לו, כל עוד הוא לא עושה ספאם מטורף ולא מזיק לאף אחד אני לא מבין למה זה צריך להפריע |
| Originally posted by KosmiK-G8 תסתכל שוב על האוואטר שלך ותבין למה אתה לא מבין |
| Originally posted by Sniper כל עוד הוא לא עושה ספאם מטורף |
תכלס מה זה קשור לחיים?
מה זה מכביד לך על הסרבר של הפורום? מה קשור ליצ'רים
זה לא חשוב עם הוא רשום יומיים הוא שנתיים זכותו להיות פה ולא להגיד לכלום אם הוא רוצה, ואם תמשיכו בגישה הזאת אז אתם רק תבריחו אנשים מפה
| Originally posted by Narcotic Mind תכלס מה זה קשור לחיים? מה זה מכביד לך על הסרבר של הפורום? מה קשור ליצ'רים זה לא חשוב עם הוא רשום יומיים הוא שנתיים זכותו להיות פה ולא להגיד לכלום אם הוא רוצה, ואם תמשיכו בגישה הזאת אז אתם רק תבריחו אנשים מפה |
לא הבנתי מה הקטע אני רשום פה הרבה הרבה זמן אבל לא מגיב כל כך הרבה
זה מפריע למישהו? מה הקטע

יאלללה כוסס עמק מי שרוצה שירשום מי שלא שלא ירשום
אם יש כאן יוזרים שלא רושמים אז שלא ירשמו
מעניין למשהו את הביצה אם הם כן ירשמו?
| Originally posted by yaman יאלללה כוסס עמק מי שרוצה שירשום מי שלא שלא ירשום אם יש כאן יוזרים שלא רושמים אז שלא ירשמו מעניין למשהו את הביצה אם הם כן ירשמו? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:}}}}}}}}}}}
אהבתי אלקס
ובדוגרי מה אכפת לך שיעתיקו מפה את כל השמות ומה שבא לך שילכו להזדיין
אתה תורם לחברים שלך והם תורמים לך
שים זין על כל העולם זה מה שחשוב
| Originally posted by DJ Alex E. יופי רונן...עכשיו אתה מרוצה?עצבנת את בני-בוי וואי ווואי עכשיו הלך עליך.אל תתפלא אם יחכו לך אנשים בעלי חזות ערבית מתחת לבית מחר |