TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יצאתי לגיבוש טייס!!!
Pages (2): [1] 2 »
יצאתי לגיבוש טייס!!!
יאללה חבר'ה!
בעוד שעות בודדות אני עולה על אוטובוס לחצרים ומתחיל גיבוש של שבוע כדי להתקבל לקורס טייס!
אז.... רק רציתי להיפרד ככה באופן פורמלי 
אז.... שיהיה לי בהצלחה, ונדבר עוד שבוע 
ביייייייייייייייייייייייי
ביי גבר גבר
הרבה בהצלחהה
בהצלחה אחי מקווה שתצליח...
בהצלחה, הדרך להיות טייס עוד ארוכהההההההההההההה
אבל מי יודע, אולי אני מדבר פה עם מפגיז בית יתומים בעזה לעתיד (והרואה מ.ק. 22 יבין...)
כבוד אחי כבוד...
כבר קבל ח''ח על ההחלטה...
הרבה בהצלחה...תפציץ אותם שמה 
אורןןןןןןןןן מותקקקקקקקק בהצלחה!!!!!! גאים בך נסיך!!!!!!!!
רק לפרוטוקול שעברתי מיונים ראשוניים לטייס ופרשתי מרצוני האישי.

| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs ביי גבר גבר הרבה בהצלחהה |
בהצלחה אחיייייייי
המון המון המון בהצלחה
ושאתה טס תחליף תדר ותשמע את אלי ב
ISRAELI TRANCE ADDICTION 
בהצלחה אחיייייייי
המון המון המון בהצלחה
ושאתה טס תחליף תדר ותשמע את אלי ב
ISRAELI TRANCE ADDICTION 
יו איזה מגניב קוסמיק איך זה שיש לך הד?
| Originally posted by FederalBI יו איזה מגניב קוסמיק איך זה שיש לך הד? |
טוב, חברים!
לפני שעה וחצי בערך נכנסתי לבית שלי בפעם הראשונה בשבוע האחרון...
לא עברתי את הגיבוש, אבל תאמינו לי שזאת הייתה גם ככה חוויה מדהימה, שרק בשבילה הייתי יוצא לגיבוש הזה....
אז אני ממש לא מאוכזב..... להיפך, אני דווקא גאה בעצמי שהגעתי לשם וסיימתי את זה....
שגיא, יצאת אוכל בולבולים מטורף שלא באת! זה לא היה עד כדי כך קשה!!!
חוויות אני אספר אח"כ אם תרצו...... עד אז יש לי להשלים שעות שינה.... בלי הקפצה וטרטורים של הסמל באמצע 
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב, חברים! לפני שעה וחצי בערך נכנסתי לבית שלי בפעם הראשונה בשבוע האחרון... לא עברתי את הגיבוש, אבל תאמינו לי שזאת הייתה גם ככה חוויה מדהימה, שרק בשבילה הייתי יוצא לגיבוש הזה.... אז אני ממש לא מאוכזב..... להיפך, אני דווקא גאה בעצמי שהגעתי לשם וסיימתי את זה.... שגיא, יצאת אוכל בולבולים מטורף שלא באת! זה לא היה עד כדי כך קשה!!! חוויות אני אספר אח"כ אם תרצו...... עד אז יש לי להשלים שעות שינה.... בלי הקפצה וטרטורים של הסמל באמצע |
בקטנה אחי!
העיקר נהנת,
ומה שבטוח זה שעדיף ליפול עכשיו מאשר ליפול כבר שמתחיל הקורס כמו כמה אנשים שאני מכיר
(לא שזה חכם במיוחד להגיד את זה חחח)

| Originally posted by Flotser בקטנה אחי! העיקר נהנת, ומה שבטוח זה שעדיף ליפול עכשיו מאשר ליפול כבר שמתחיל הקורס כמו כמה אנשים שאני מכיר (לא שזה חכם במיוחד להגיד את זה חחח) |
| Originally posted by Flotser בקטנה אחי! העיקר נהנת, ומה שבטוח זה שעדיף ליפול עכשיו מאשר ליפול כבר שמתחיל הקורס כמו כמה אנשים שאני מכיר (לא שזה חכם במיוחד להגיד את זה חחח) |
| Originally posted by HyPeRSoNiC שגיא, יצאת אוכל בולבולים מטורף שלא באת! זה לא היה עד כדי כך קשה!!! |
| Originally posted by Vortex_SA אני לא רציתי קורס טייס אז למה לי ללכת לגיבוש לעזזל?? מי רוצה להשתחרר בגיל שלושים?!? קיצר יש לי משהו אחד להגיד לך... *פלוץ* |

אורן אחי, אתה מדבר כאילו החיים של הטייס מושלמים... זה מה זה לא ככה, אני מכיר כמה אנשים שנפלו מקורס טייס אחרי שנתיים, או שכן שלי שגם עכשיו בקורס טייס וואלה הוא מספר שעושים להם את המוות, כמה שאומרים שבחורים איכותיים וכו' זה נכון מאוד, אבל כל אחד מנסה להפיל את השני
וגם פעם אחת יצא לי לתפוס טרמפ עם טייס, סתם דיברנו והוא אמר לי שכולם חושבים שטייס החיים יפים וכו'.. אז נכון יש לך תואר אקדאמי, זה כל קצין בדרגות של רס"ן ומעלה חייב לעשות תואר.. ורישיון טייס?? ביג דיל, היום כל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס ואולי לשלם על זה קצת יותר וכו'.. אבל עדיין, בקשר לכסף ואללה.. אתה מקבל אולי 1000 2000 שקל יותר מקצין רגיל, נניח אתה בדרגת סא"ל וטייס ויש את הסמח"ט שלנו נניח שהוא גם סא"ל ועוד הוא בקצונת חי"ר אז הטייס מקבל גג עוד 1000 שקל בחודש.. פה נגמר הסיפור.
ואל תשכח שטייס משתחרר אחרי הרבה שנות קבע שלו
הוא עושה יום מילואים פעם בשבוע, ובקבע תחשוב על זה שהוא בקושי רואה את
המשפחה, וגם לא תמיד מקבלים אותך בחברות תעופה כמו אל על לרוב לא מקבלים אנשים שהיו טייסים רק את המובחרים שבמובחרים לוקחים
בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה
| Originally posted by Sniper אורן אחי, אתה מדבר כאילו החיים של הטייס מושלמים... זה מה זה לא ככה, אני מכיר כמה אנשים שנפלו מקורס טייס אחרי שנתיים, או שכן שלי שגם עכשיו בקורס טייס וואלה הוא מספר שעושים להם את המוות, כמה שאומרים שבחורים איכותיים וכו' זה נכון מאוד, אבל כל אחד מנסה להפיל את השני וגם פעם אחת יצא לי לתפוס טרמפ עם טייס, סתם דיברנו והוא אמר לי שכולם חושבים שטייס החיים יפים וכו'.. אז נכון יש לך תואר אקדאמי, זה כל קצין בדרגות של רס"ן ומעלה חייב לעשות תואר.. ורישיון טייס?? ביג דיל, היום כל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס ואולי לשלם על זה קצת יותר וכו'.. אבל עדיין, בקשר לכסף ואללה.. אתה מקבל אולי 1000 2000 שקל יותר מקצין רגיל, נניח אתה בדרגת סא"ל וטייס ויש את הסמח"ט שלנו נניח שהוא גם סא"ל ועוד הוא בקצונת חי"ר אז הטייס מקבל גג עוד 1000 שקל בחודש.. פה נגמר הסיפור. ואל תשכח שטייס משתחרר אחרי הרבה שנות קבע שלו הוא עושה יום מילואים פעם בשבוע, ובקבע תחשוב על זה שהוא בקושי רואה את המשפחה, וגם לא תמיד מקבלים אותך בחברות תעופה כמו אל על לרוב לא מקבלים אנשים שהיו טייסים רק את המובחרים שבמובחרים לוקחים בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה |
| Originally posted by Sniper אורן אחי, אתה מדבר כאילו החיים של הטייס מושלמים... זה מה זה לא ככה, אני מכיר כמה אנשים שנפלו מקורס טייס אחרי שנתיים, או שכן שלי שגם עכשיו בקורס טייס וואלה הוא מספר שעושים להם את המוות, כמה שאומרים שבחורים איכותיים וכו' זה נכון מאוד, אבל כל אחד מנסה להפיל את השני וגם פעם אחת יצא לי לתפוס טרמפ עם טייס, סתם דיברנו והוא אמר לי שכולם חושבים שטייס החיים יפים וכו'.. אז נכון יש לך תואר אקדאמי, זה כל קצין בדרגות של רס"ן ומעלה חייב לעשות תואר.. ורישיון טייס?? ביג דיל, היום כל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס ואולי לשלם על זה קצת יותר וכו'.. אבל עדיין, בקשר לכסף ואללה.. אתה מקבל אולי 1000 2000 שקל יותר מקצין רגיל, נניח אתה בדרגת סא"ל וטייס ויש את הסמח"ט שלנו נניח שהוא גם סא"ל ועוד הוא בקצונת חי"ר אז הטייס מקבל גג עוד 1000 שקל בחודש.. פה נגמר הסיפור. ואל תשכח שטייס משתחרר אחרי הרבה שנות קבע שלו הוא עושה יום מילואים פעם בשבוע, ובקבע תחשוב על זה שהוא בקושי רואה את המשפחה, וגם לא תמיד מקבלים אותך בחברות תעופה כמו אל על לרוב לא מקבלים אנשים שהיו טייסים רק את המובחרים שבמובחרים לוקחים בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה |
ואלה העיקר שנהנת מהחוויה
עזבו אותכם שטויות, שכל אחד יקח את מה שהוא עושה ויפסיק להסתכל על אחרים
תסתכלו על הדברים שאתם עושים רק לטובה ואל תחשבו יותר מדי 
(קטע קצר של פילוסופיה)
מה להשתחרר בגיל שלושים
קודם תעבור בשלום את הצ'קים הראשונים ועוד מלא בחינות
לא נורא אח שלי בקטנה באמת...
דווקא 4 חברים שלי עברו את הגיבוש