TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
Pages (2): [1] 2 »
...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
לאור הבקשות הרבות של אתם-יודעים-מי ולגבי אתם-יודעי-מה אני גאה להפתוח טרד הנישואין נגד רווקות - מי בעד ומי נגד מה? אז יאללה לא להתבייש ולהגיד מה שאתם באמת חושבים... זה לא קשה חבר'ה 
עכשיו זה מהטרד של הכוסיות ששם בעצם כל הנושא הזה צץ - ופה ניתן לראות את העקרונות התאורית החיים על פי סטיבי 
| quote: |
בסופו של דבר אני רוצה לנצל את החיים ולהינות מהם - נישואין בעייני זה משהו מגביל את הבן אדם ות' תשוקות, רצונות, חלומות או מה שזה לא יהיה... כי מרגע שמתחתנים נוצרות 100000000 בעיות שונות ומשונות - זה אני יודע על סמך הניסיון של ההורים שלי שאני רואה אותם עובדים יום ולילה בישביל לחנך ולהאכיל אותי ואת אחותי... + כמה עצבים הם מבזבזים עלינו... אני מודע לזה ואני אומר תודה רבה להורים שלי ועל מאמץ שלהם אבל גם כתוצאה שכל מה שאני יודע ורואה לפי מצב שלהם אני בוחר את הדרך אחרת שהיא דרך של חיי החופש הנצחיים... העניין הוא שיש כל כך הרבה דברים שעוד לא הספקתי לעשות בחיים שלי ואולי אני אפילו לא יודע על קיומם ואני יודע שאם אתחתן אז בוודאות לא אוכל להגשים את אותם דברים ואוכל רק לחלום עליהם... אני יודע שזה נשמע קצת אנוכי כי נגיד אם כל אחד היה חושב כמוני אז בכלל לא היינו קיימים עכשיו... אבל מה תמיד יהיו ת'אלה שהולכים לפי כללי המשחק והשגרה וגם להם אני אומר תודה... באסה היחידה של להיות רווק שאני מסכים איתה זה שנגיד בן אדם שהוא טוב ומשביל ומחונך כמוני למשל סתם סתם ..קחו דוגמא של מישהו בקיצר... אז יש ת'קטע להגיד "אתה כזה אחלה בן אדם - למה שלא תעביר את האחלה שבך לילדים שלך?!" זה קצת מצליח להגיד לי משהו אבל לדעתי על זה אפשר להתגבר בעזרת המון דברים אחרים... כמובן שמי שהינו בן אדם לא חברתי אין סיכוי שהוא יחיה באושר ברווקות...כי אני אישיתי יכול כל היום להכיר אנשים חדשים ואני גם נהנה מזה... לכן מצד זה גם הנישיאון הם סוג של שיעמום של לחיות את כל החיים עם בן אדם אחד... אני יודע מה זה לאהוב אבל עדיין אי אפשר לאוהב מישהי לנצח - כי תמיד אפשר להכיר מישהי חדשה שהיא גם תהיה נחמדה ויפה וכו' וכו' ובה תתאהב בקלות... זה שבן אדם מתחתן הוא מגביל את עצמו בלהיר אנשים חדשים בגלל זה אין לו משהו אחר שהוא יכול להתאהב בה... זה הכל... אני עוד פעם חוזר אנשים לא חברתיים לא יבינו את זה אז לא לקטול סתם... |
...נ''ב:יוווש התחלתי לדבר ממש כמו הארי פוטר
אני בעד נישואין,
יש מלא סיבות, אבל אני קצת עסוק אז בקצרה
1. אתה עוד תפגוש מישהי שתרצה ממנה הרבה מעבר למה שאתה רגיל
2. נכון שכשאתה צעיר בא לך להרגיש תמיד הכי חופשי והכל, אבל בסופו של דבר הרצון ל"המשכיות" שכנראה תבוע אישפהו באדם יגרום לך לרצות ילדים
3. גם בגיל 50,60 לא תתעניין בנישואים?
וכשתהיה בן 80 לא תצטער שאין לך נכדים חמודים?
4. אף אחד לא אומר לך שאתה חייב להתחתן בגיל 21 וגם לא ב30,
אבל לאט לאט כנראה מתחילים להרגיש את החשיבות של זה.
כל אחד בשלב שלו.
מה שבכלל מעניין שכמעט בכל התרוביות המוזרות שהיו קיימות לפני כמה מאות שנים שלא ממש היה תקשורות בין היבשות,
אז גם האינדיאנים, גם השבטים באפריקה, גם ביפן ובסין בכל מקום אנשים היו מתחתנים.
אני חייב לציין שהפורום פשוט נהפך למקום לא קשור בכלל.....
מזה טרד נישואין?!!?
WTF טלטול
אתה עוד צעיר
ישך זמן
עזוב עכשיו לחשוב על נישואין
For more information
www.Marrigeaddict.com
Re: ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
| Originally posted by taltul לאור הבקשות הרבות של אתם-יודעים-מי ולגבי אתם-יודעי-מה אני גאה להפתוח טרד הנישואין נגד רווקות - מי בעד ומי נגד מה? אז יאללה לא להתבייש ולהגיד מה שאתם באמת חושבים... זה לא קשה חבר'ה ![]() עכשיו זה מהטרד של הכוסיות ששם בעצם כל הנושא הזה צץ - ופה ניתן לראות את העקרונות התאורית החיים על פי סטיבי ![]() ...נ''ב:יוווש התחלתי לדבר ממש כמו הארי פוטר |
לדעתי לא צריך למהר עם החתונה
צריך לחיות את החיים בכי,בלי מחוייבות רצינית,בלי משכנתא ושטויות של הורים על הראש
לחיות כמו צעיר בסבבה כמה שנים טובות,לקרוע את העיר,לבלות לעשות כיף בלי אישה על הראש
ואז באיזה גיל 30-35 למצוא לך מישהי שתוכל לסבול(ואני מתכוון לסבול) כל שאר החיים
הרי תאכלס כל אחד רואה את ההורים שלו רבים כל היום או מתווכחים או לא יודע מה ואומר לעצמו"למה קיבינימט אני צריך את זה על הראש?".אז באמת לא חייבים את זה על הראש,אבל אין מנוס מזה
מתישהוא ברור שמתחתנים
אבל מבחינתי להתחתן לפני גיל 30 זה טעות
צריך לחיות אתץ החיים כל עוד אפשר
כי אחרי החתונה,עם כל האופטימיות שבעולם,זה כבר לגמרי סיפור אחר
טרד דפוק לגמרי
| Originally posted by Viperon טרד דפוק לגמרי |
| Originally posted by YuVaL אני חייב לציין שהפורום פשוט נהפך למקום לא קשור בכלל..... מזה טרד נישואין?!!? WTF טלטול אתה עוד צעיר ישך זמן עזוב עכשיו לחשוב על נישואין For more information www.Marrigeaddict.com |
קודם כל אני עוד מעט כבר בן 17.....
דבר שני אני מתעצבן שאתה פותח טרדים מטומטמים זה הכל...
כן ואתה בטח תגיד "כן זה בגלל שאתה צעיר אתה חושב שזה מטומטם".. אז לא, לא בגלל שאני צעיר
אלה בגלל שהטרדים האלה באמת מטומטמים וזה לא המקום לפי דעתי
| Originally posted by DJ Alex E. צעיר |
וואלק חברה
חלאס כבר עם המילה צעיר
כל אחד מרגיש בעלים על המילה הזאת
סטיבי גם אתה צעיר
וגם אני בגילי המופלג 21 וחצי
עדיין צעיר
ואין רע בזה
בקשר לטרד אפשר לראות אותו כמיותר..
במיוחד אם זה נושא ששוחחו עליו בטרד אחר...
והוא אינו קשור לפורום
אבל שיהיה...
בקצרה אני יתמצת את משיש לי להגיד למשפט אחד
סטיבי זה שראית כולה זוג אחד שנישואיו נכשלו ובמקרה אלךה ההורים שלך לא אומר שאתה צריך להסיק מסקנה כוללנית על כל עולם הנישואים
דעתי על הנישואים היא שכדבר רגשי הם נחוצים
אבל אי אפשר להתעלם מהמונח המשפטי שמאחורי הנישואים
משרוצה להיות ממש קר ולא רומנטי יכול להגיד שנישואים זה בסה"כ הסכם משפטי..
שורה תחתונה
אני מאמין שמתישהו בעשר השנים הקרובות תצוץ לחיי משהי שאני יהיה מוכן לשמוע בשבילה את כל האלבומים וההופעות של בריטני ספירס בפול ווליום
וזה באמת הרבה מעבר לגבול הדמיון!!!
טוב שלא הגזמנו
ובאמת בצבא אתה צעיר להיות איזה שתיים שמונה בשביל להתחיל לקרוא לאנשים צעירים
| Originally posted by m0sh ובאמת בצבא ...בלה בלה בלה קשקוש שמיטפוט |
)
טלטול שיהיה לך לבריאות עם הבחירות שלך, אני יכול לשאול אותך שאלה:
אם נגיד יהיה לך איזה קטע עם מישהי פתאום מגיע מצב שהכנסת אותה להריון
היא מהצד שלה לא רוצה להפיל ולגדל את התינוק - איך תגיב? מה דעתך על זה?
האם תמשיך בחיי הרווקות? ותגדל את התינוק ככה מהצד? או שתתמסר לצד האבהי שבך..? אכן דילמה קשה....
דבר אליי
------
אני רוצה להתחתן אבל שיגיע הזמן הוא יגיע..
yesterday is a history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
אי אפשר לדעת מה יקרה מחר.. וה' גדול עד שאני אתחתן .
ככה שיכול להיות שדעתי תשתנה מאה פעם למתי ואיך אני רוצה להתחתן למשל.
אורן אני חולה עליך!!
לפעמים קשה לי להאמין שאתה רק בן 18
פוסט תשובה מבריק הבאת פה
המשך ככה!
| Originally posted by KosmiK-G8 הנסיכה של הפורום צעירה (בשבילך זה דווקא נראה לי מחמאה ) |
| Originally posted by princess cc וואיייייייי איזה מותק!!!! אני מאוהבת |
קוסמיק שכחת אותי!!גם אני צעיר בחיתולים !!חחח
ויאללה רדו כבר מסטיבי מה אתם רוצים ממנו
הבנאדם פתח טרד על נושא שנראה בעיניו מעניין אז מה אכפת לכם?כואב לכם?
מי אמר שהטרדים שאתם פותחים הם יותר מעניינים?מי אתם שתשפטו?
אז בעיניו ובעיני אנשים אחרים הנושא הזה חשוב,ויש כאלה שחושבים שזה מיותר
אז על זה לפתוח ויכוח?חלאס צאו כבר מהלול
| Originally posted by KosmiK-G8 תני לי לנחש.. בבעלך? |
תכלס מכל התגובות פה אני הכי מסכים עם אלקס..גיל 30 זה אחלה גיל להתחתן..
צריך לנצל טוב טוב את ה10 שנים שבין גיל 20 ל30..זה הזמן להנות ו"לגוון" כמה שיותר...
אבל מי יודע מה יהיה בעתיד.................
אולי אני לא ימצא את אהבת חיי אף פעם
וגם נראה לי שטל יום אחד יתחתן..עכשיו הוא סתם אומר שהוא לא יתחתן בחיים בגלל שהוא רואה שהוא משיג הרבה סטוצים, ולא רעים בכלל אם אוכל לציין..אבל כשהוא יהיה בן 50 עם כרס (למרות שהוא צמחוני) ושיער בגב הוא יבכה כל היום על זה שהוא לא התחתן 
| Originally posted by YuVaL קודם כל אני עוד מעט כבר בן 17..... דבר שני אני מתעצבן שאתה פותח טרדים מטומטמים זה הכל... כן ואתה בטח תגיד "כן זה בגלל שאתה צעיר אתה חושב שזה מטומטם".. אז לא, לא בגלל שאני צעיר אלה בגלל שהטרדים האלה באמת מטומטמים וזה לא המקום לפי דעתי |
| Originally posted by Sm0keMachine תכלס מכל התגובות פה אני הכי מסכים עם אלקס..גיל 30 זה אחלה גיל להתחתן.. צריך לנצל טוב טוב את ה10 שנים שבין גיל 20 ל30..זה הזמן להנות ו"לגוון" כמה שיותר... אבל מי יודע מה יהיה בעתיד................. אולי אני לא ימצא את אהבת חיי אף פעם וגם נראה לי שטל יום אחד יתחתן..עכשיו הוא סתם אומר שהוא לא יתחתן בחיים בגלל שהוא רואה שהוא משיג הרבה סטוצים, ולא רעים בכלל אם אוכל לציין..אבל כשהוא יהיה בן 50 עם כרס (למרות שהוא צמחוני) ושיער בגב הוא יבכה כל היום על זה שהוא לא התחתן |
| Originally posted by taltul קודם כל תודה רבה שפתחת את הפה שלך והרסת את האווירה ה"רומנטית" של הטרד... ועכשיו לעניינינו: איך אתה אומר דברים כאלה אחרי החרטה בשם "Kernkraft 400 - Zombie Nation (Yuval I Remix)" שפתחת לפני כמה ימים? ???סלח לי אבל איך בדיוק אתה קורא ל"דבר" הזה??? - טרד מאוד חכם וחשוב אין לי מה להוסיף יותר כי פשוט אני לא חושב שיש צורך בכלל להגיב לשטויות שאתה אומר פה ולא מתבייש... |
סדרי עדיפויות משתנים עם הגיל, בגיל העשרה ו 20+ החשיבות לרוב הגברים היא לסטוצים או סתם ליהנות מהחיים, עם הזמן וככל שמתבגרים מתחילים לחשוב בצורה יותר מקובעת... ועם הזמן הילדים והמשפחה תופסים את החשיבות.
בטוח נתקלתם באנשים מבוגרים שלא מפסיקים לדבר על הילדים שלהם, יש כאלה שזה הופך להיות הסיבה לקום בבוקר...
| Originally posted by taltul יש משהו בדבריך... ואני לא מכחיש שיש מצב לכל דבר בחיים - אני מאמין בגורל אז מה שיהיה יהיה אבל רק דבר אחד רציתי להדגיש העניין הוא למה כ ולכם פוחדים להישאר לבד בסוף - מה כאילו אין אנשים בעולם שאפשר להכיר? נשמע כאילו אתם תחיו באיזה כפר נידח שאין בו אף אחד... |