TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קוס (לא כוס...)
Pages (3): [1] 2 3 »
קוס (לא כוס...)
מישהו פה היה בקוס ויכול לתת לי קצת פרטים מה יש שם ?
מסיבות
אנשים
בודקים גילאים בכניסה למסיבות ?
אני נוסע עוד שבוע כניראה אז רציתי לדעת קצת יותר...
תודה.......!
יש לי עצה בשבילך... סע לאיה נאפה 
עזוב..בוא נדבר על כוס
חחח
לא דיי רציני אבל...ואיה נאפה הרבה יותר יקר
אבל גם איה נאפה...בודקים שם גילאים?
| quote: |
| Originally posted by MaMaMiA חחח לא דיי רציני אבל...ואיה נאפה הרבה יותר יקר אבל גם איה נאפה...בודקים שם גילאים? |
lo lo bodkim ta gil, ma she ani zoher me shama she ze stam i(island) katan kaze, yesh shama eize 2 moadonim fashion ve od ehad lo zoher ta shem, karov mamash la merkaz. yaaaaaaaaaamba barim ve dance bars, ve yaaaaaamba shvediot shavot.
שמע אחי אין שם הרבה מה לעשות חוץ מלשבת בים וללכת למועדון אחד שקוראים לו
fashen
הרגע חזרתי משדי התעופה ויש לי רק דבר אחד להגיד לך היה בן זונה!!!
אחי רק דבר אחד אל תלך ליותר מידי זמן כי יתחיל להמאס לך כי אין שם הרבה מה לעשות 400 יורו הספיקו לי אחרי שקבלתי קנס של 80 יורו אז תחשב לעצמך כמה יספיק לך עוד דברים עם אתה רוצה לדעת שאל בכיף
תודה אחים שלי
תגיד שגב היית בקוס נכון?
ו...האוכל שם...יקר?
כאילו במלון יהיה רק ארוחת בוקר אז אנחנו נצטרך לקנות ולאכול במלון או לאכול בחוץ לזה אני מתכוון...
תראה אני כל בוקר הייתי הולך לאכול איזה שאווארמה או המבורגר הכי הרבה ככה 3-5 יורו נגיד עם שתיה אבל בלילה הייתי הולך למסעדות יש שם אחד קוראים לו יאניס הוא אוהב ישראלים ויש לו מסעדה סבבה והיחיד באי עם חומוס אז יוצא לך איזה 7-10 יורו ארוחה נגיד צלעות או איזה סטיק אז תכלס לא כזה יקר אבל תלוי כמה כסף אתה לוקח איתך
ואלה אחי הייתי לפני 3 שנים
היה בן זונה
עכשיו לא יודע נראה לי כבר מאוס כזה
בכל אופן תחפש יש פה טרד מפעם
שאני ומורן טוחנים את כל מה שיש לדעת על המקום (קוס
בכל אופן תעשה חיים
לא בדיוק באותה נימה
אבל שמעתי איזה משהו על זה שכמה ישראלים הלכו באיה נאפה וקפצו עליהם כמה וזיינו אותם מכות וקיללו אותם וכל זה...
כן זה דיי מבאס בהתחשב בעובדה שאני אמור לטוס לשם שבוע הבא
| Originally posted by DjChook כן זה דיי מבאס בהתחשב בעובדה שאני אמור לטוס לשם שבוע הבא |
ואי איזה צחוקים זה קרה בדיוק שאני הייתי בקוס עכשיו הקטע היה שהתלבתנו בין קוס לאיה נאפה מזל שלא הלכנו לשם בסוף
| Originally posted by MasterP איך אפשר לכתוב את המילה מבאס ולטוס באותו משפט חן יא סטלן אתה יודע שתעשה שם חיים. אגב היה סבבה לפגוש אותך היום, למרות שזה היה שיא המיקריות |

/......
13/7 - 20/7 מי היה בקוס השבוע ??
ואיזה מלון ההייתם ?
אני הייתי אחי במלון אלמה
אהה ועם אתה אוהב גרעינים אז כדאי שתביא איתך הרבה מהארץ כי אני עוד שניה מתתי שם בלי גרעינים כי שלהם ממש מגעילים!!
קוס זה ה-מקום!
חברים שלי היו שם והם זיינו בצרורות!
כל מי שמחפש זיונים מטורפים עם כוסיות מחו"ל,זה המקום בשבילו
| Originally posted by DJ Alex E. קוס זה ה-מקום! חברים שלי היו שם והם זיינו בצרורות! כל מי שמחפש זיונים מטורפים עם כוסיות מחו"ל,זה המקום בשבילו |
זה לא כזה נכון כל אלה מחול שם הן בנות 20+ וכל הישראליות שכן בגיל שלנו שמות זין על ישראלים אז אל תגיד סתם...
| Originally posted by m0sh עצוב שזאת הסיבה לנסוע לקוס... |
| Originally posted by DjNumShum אם זאת הסיבה היחידה אז כן. אבל כל אחד שנוסע לשם זאת אחת הסיבות העיקריות שהוא נוסע. |

| Originally posted by taltul לא מבין למה זה אמור להיות עצוב??? הרי אתה לא נוסע לרומא או ללונדון שבהן ישך כל כך הרבה אתרים לראות אשר לא לראותם הינו חטא... כל המקומות כמו קוס ובכלל סתם אתרי נופש מן הסוג של לבוא ולשכב כל היום מול הים ולתפוס שיזוף הם מבחינתי על מנת לחפש הרפתקאות A.K.A. אקשן A.K.A. סטוצים A.K.A. אתם יודעים למה אני מתכוון ![]() ותכלס מה קרה? ממתי סקס זה משהו עצוב או פסול? אני יודע שלא אמרת את זה ככה... פשוט נראה כאילו את מאוכזב מזה שאנשים באים כדי להזדיין שמה - הרי תודה שגם אתה היית מזיין אם היה יוצא משהו... |
| Originally posted by KrazyDJs אני חושב שהוא רואה את זה עצוב כי זה נשמע כאילו אין להם איך להשיג זיון פה בארץ אז הם טסים לחו"ל בשביל זה.. ככה לפחות לי זה נשמע... ואז זה באמת עצוב |
| Originally posted by m0sh אכן כן ואני אומר שקודם כל נוסעים חברה להנות אבל אם אתה ישר נוסע רק בשביל זה זה עצוב וכל הקטע זה עצם הנסיעה שיבוא זיונים בכיף |