TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
Pages (4): [1] 2 3 4 »
.......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
מה כבר לא נאמר על הכדורגל הישראלי?
ומה לעשות שהכל נכון
עד כה אפשר להיות לוזרים?
לשחק כל כך טוב כל המחצית הראשונה,ולשחק כמו קבוצה מליגה למקומות עבודה במחצית השניה!
מה זה אמור להיות?
ומה זה הביזיון הזה עם האורות??
רוצים להיות כמו אירופה?לכו קודם כל תסדרו את העניינים עם חברת החשמל ואז נדבר!
וכמו תמיד,הערבים חייבים לדפוק את המשחק
אם זה גרייב שהורחק,או באדיר שעשה את העבירה שהובילה לשער הראשון
פשוט פגע רע הערבים האלה...אפילו כשהם לטובתך,הם נגדך!
ורוני לוי הפוץ הזה!הרס את כל המשחק
מה זה החילוף המטומטם הזה?
מה הוא מוציא את הבנאדם היחיד שהפעיל לחץ על ההגנה הנורווגית ומכניס לי את קינן שעוד לא הספיק לנגב את החלב מהשפתיים
פשוט הטעות של המשחק
ישר ידעתי שזה טעות החילוף הזה ושרוזנבורג לא יפסיקו לתקוף ומכבי תקרוס בסוף
כמו שבאמת קרה
כאילו שחיפה מסוגלים להחזיק מחצית שלמה בלי לספוג ועוד בלי שיש לה כלים התקפיים
למה מה קרה?ממתי הפכנו לגרמניה או איטליה?מה זה הבונקר הזה?ממתי הצד החזק של הכדורגל הישראלי הוא הגנה?צאו לתקוף יענל רבאק!!מה אתם מסתגרים בהגנה??
רוני לוי פשוט אדיוט.נקודה.הרי זה היה שקוף שמכבי יחטפו בראש!!!!
אוף איזה עצבים מהמשחק הזה

Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. מה כבר לא נאמר על הכדורגל הישראלי? ומה לעשות שהכל נכון עד כה אפשר להיות לוזרים? לשחק כל כך טוב כל המחצית הראשונה,ולשחק כמו קבוצה מליגה למקומות עבודה במחצית השניה! מה זה אמור להיות? ומה זה הביזיון הזה עם האורות?? רוצים להיות כמו אירופה?לכו קודם כל תסדרו את העניינים עם חברת החשמל ואז נדבר! וכמו תמיד,הערבים חייבים לדפוק את המשחק אם זה גרייב שהורחק,או באדיר שעשה את העבירה שהובילה לשער הראשון פשוט פגע רע הערבים האלה...אפילו כשהם לטובתך,הם נגדך! ורוני לוי הפוץ הזה!הרס את כל המשחק מה זה החילוף המטומטם הזה? מה הוא מוציא את הבנאדם היחיד שהפעיל לחץ על ההגנה הנורווגית ומכניס לי את קינן שעוד לא הספיק לנגב את החלב מהשפתיים פשוט הטעות של המשחק ישר ידעתי שזה טעות החילוף הזה ושרוזנבורג לא יפסיקו לתקוף ומכבי תקרוס בסוף כמו שבאמת קרה כאילו שחיפה מסוגלים להחזיק מחצית שלמה בלי לספוג ועוד בלי שיש לה כלים התקפיים למה מה קרה?ממתי הפכנו לגרמניה או איטליה?מה זה הבונקר הזה?ממתי הצד החזק של הכדורגל הישראלי הוא הגנה?צאו לתקוף יענל רבאק!!מה אתם מסתגרים בהגנה?? רוני לוי פשוט אדיוט.נקודה.הרי זה היה שקוף שמכבי יחטפו בראש!!!! אוף איזה עצבים מהמשחק הזה |
חכו תראו איך בית"ר תפליץ על כול הליגה העונה
Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by KrazyDJs 1. רואים שאתה לא אוהד אמיתי...לך תראה ליגת נשים או משו.. 2. לוזרים לוזרים..אבל לשחק 70 דקות עם 10 שחקנים זה עדיין קשה 3. ביזון עם האורות, מסכים 4. ההערות הגזעניות שלך ממש לא במקום, ואני מקווה שתערוך את ההודעה שלך, כי הקטע עם הערבים פשוט מפגר. 5. ורוני לוי אכן עשה טעות קשה שהכניס את קינן, ונכנס לבונקר..אבל מה לעשות, זה המאמן שלנו. זה שאתה אוהד חרא, אם בכלל אפשר לקרוא לך אוהד, ושמכבי מנצחים רוני לוי מלך, ושהם מפסידים הוא אפס...אז עזוב, אתה לא שווה התייחסות |
אמר יושב ראש הקופים הירוקים
סליחה באמת שכחתי שאתה אוהד מספר אחד
מי אתה שתגיד לי אם אני אוהד או לא?שם זין עליך סבבה?
טחח עלק לא שווה התייחסות
למה מי אתה בדיוק שתהיה שווה התייחסות?
זה מה שיש לי להגיד על המשחק ועל הכדורגל השיראלי בכלל,ואןם יש לך בעיה עם זה אז שב בלול ואל תוסיף לי קריזות
והוראות לערוך או לא לערוך הודעות תחלק בבית שלך ולא לי
Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by taltul ???אז תסביר מה זה בדיוק אוהד אמיתי |
Re: Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by KrazyDJs מי שעם הקבוצה באמת באש ובמים.. שלא בוכה ואומר שהקבוצה חרא והמאמן חרא והשחקנים חרא כל פעם שהיא מפסידה.. בעיקרון אני רואה את אלכס כ"אוהד ניצחונות" הוא אוהד של חיפה כשהיא מנצחת, או שהיא לוקחת אליפות.. תיקו, הפסד - לא בשבילו.. |
תגיד לי מה אתה מזיין בשכל??
יא מפגר אני הייתי אוהד של מכבי עוד לפני שנולדת אז לך תחפש מי שילמד אותך כדורגל יא פעוט
עלק הוא עוד ילמד אותי מה זה אוהד ומה לא...
אז מעצבן אותי שכל פעם מפסידים ככה אסור לי?זה אומר שבגלל שהם הפסידו אני לא אהיה אוהד שלהם יותר?
אז אל תלביש עלי אוהד נצחונות ודברים כאלה ואל תלמד אותי איך להיות אוהד יא אפס
!!! י א ל ל ה מ כ ו ת

Re: Re: Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by taltul ?זה לא נקרא להגיד את האמת מצד שני יש משהו בדבריך... |
אמר יושב ראש הקופים הירוקים סליחה באמת שכחתי שאתה אוהד מספר אחד מי אתה שתגיד לי אם אני אוהד או לא?שם זין עליך סבבה? טחח עלק לא שווה התייחסות למה מי אתה בדיוק שתהיה שווה התייחסות? זה מה שיש לי להגיד על המשחק ועל הכדורגל השיראלי בכלל,ואןם יש לך בעיה עם זה אז שב בלול ואל תוסיף לי קריזות והוראות לערוך או לא לערוך הודעות תחלק בבית שלך ולא לי |
סטיבי אל תיתן לי רעיונות
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by KrazyDJs ... ואני אמשיך לחלק הוראות לערוך או לא לערוך... יש מבין ? |
| Originally posted by DJ Alex E. תגיד לי מה אתה מזיין בשכל?? יא מפגר אני הייתי אוהד של מכבי עוד לפני שנולדת אז לך תחפש מי שילמד אותך כדורגל יא פעוט עלק הוא עוד ילמד אותי מה זה אוהד ומה לא... אז מעצבן אותי שכל פעם מפסידים ככה אסור לי?זה אומר שבגלל שהם הפסידו אני לא אהיה אוהד שלהם יותר? אז אל תלביש עלי אוהד נצחונות ודברים כאלה ואל תלמד אותי איך להיות אוהד יא אפס |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by DJ Alex E. אז לך תמצא מישהו שבאמת ישים זין על מה שאתה חשוב |
אז אתה כפוי טובה ולא אוהד אמיתי בהחלט
כי למרות הכל ככה זה כדורגל ואתה צריך להבין שלפעמים פשוט אין מזל והשחקנים לא סתם משחקים וזה שאתה לא מסכים לקבל אכזבות זה דבר מגעיל
זה לא מראה על אוהד אמיתי
אבל אני לא מופתע,כי בדר"כ אנשים סתם אוהדים את חיפה כי הם הכי טובים
אני אישית אוהד את מכבי הרצליה ושנתיים ברציפות הפסדנו במחזור האחרון...אני לעומתך לא באתי ויצאתי נגד הקבוצה הגרועה שהייתה לנו
אני התבאסתי ,אבל אני עדיין אוהד ועדיין תומך בהם למרות הכישלון...וגם אם הם בשפל צריך לאהוד אותם!
אתה צריך לקבל את הנצחון ואת ההפסד
ואם אתה לא מסכים לזה אז אתה סתם כפוי טובה ולא אוהד אמיתי
ואני בכלל לא יכול לשמוע את השטויות שאתה אומר על הערבים
אתה פשוט בן אדם מגעיל ! כן אתה מגעיל אותי , אבל אני לא מאשים אותך כי אתה לא לבד
וכמעט כל המדינה שלנו ככה
וזה לא פלא שאנחנו מדרדרים מיום ליום.
"תמיד שהם איתך ,הם נגדך" תפסיק לחפש תירוצים ולקשר הכל לדת וגזע
ומאמנים עושים החלטות שלפעמים מצליחות ולפעמים לא
תפסיק כל הזמן להאשים את המאמן על כל שינוי ! למה נראה לך שאתה יותר טוב? [
אז זאת הבעיה שכל אחד חושב שהוא יותר טוב ובלה בלה
אבל אם אתה היית באותו מצב אני זבל אם לא היית עושה טעות באיזשהו שלב
בקיצור נמאס לי כבר לכתוב
אתה מגעיל אותי ואין לי לך שום כבוד יותר.
ובקשר למשחק ,ככה זה כדורגל
לפעמים מנצחים ולפעמים לא, הצדק לא מנצח פה
| Originally posted by DJ Alex E. סטיבי אל תיתן לי רעיונות |

לפחות אתה מודע למה שאתה
| Originally posted by taltul תכלס אתה צודק - אליאור למה שלא להגיב שצורה קצת שונה יותר מאשר סתם לקטלג / לתייג אנשים על סמך רק פוסט אחד? |
טוב אני מסוגל לוותר על כל דבר חוץ ממישהו שמדבר רעות מכבי חיפה.
אז כדאי שזה לא יהפוך לוויכוח אין סופי עדיף לקטוע את הטרד הזה
| Originally posted by m0sh אז אתה כפוי טובה ולא אוהד אמיתי בהחלט כי למרות הכל ככה זה כדורגל ואתה צריך להבין שלפעמים פשוט אין מזל והשחקנים לא סתם משחקים וזה שאתה לא מסכים לקבל אכזבות זה דבר מגעיל זה לא מראה על אוהד אמיתי אבל אני לא מופתע,כי בדר"כ אנשים סתם אוהדים את חיפה כי הם הכי טובים אני אישית אוהד את מכבי הרצליה ושנתיים ברציפות הפסדנו במחזור האחרון...אני לעומתך לא באתי ויצאתי נגד הקבוצה הגרועה שהייתה לנו אני התבאסתי ,אבל אני עדיין אוהד ועדיין תומך בהם למרות הכישלון...וגם אם הם בשפל צריך לאהוד אותם! אתה צריך לקבל את הנצחון ואת ההפסד ואם אתה לא מסכים לזה אז אתה סתם כפוי טובה ולא אוהד אמיתי ואני בכלל לא יכול לשמוע את השטויות שאתה אומר על הערבים אתה פשוט בן אדם מגעיל ! כן אתה מגעיל אותי , אבל אני לא מאשים אותך כי אתה לא לבד וכמעט כל המדינה שלנו ככה וזה לא פלא שאנחנו מדרדרים מיום ליום. "תמיד שהם איתך ,הם נגדך" תפסיק לחפש תירוצים ולקשר הכל לדת וגזע ומאמנים עושים החלטות שלפעמים מצליחות ולפעמים לא תפסיק כל הזמן להאשים את המאמן על כל שינוי ! למה נראה לך שאתה יותר טוב? [ אז זאת הבעיה שכל אחד חושב שהוא יותר טוב ובלה בלה אבל אם אתה היית באותו מצב אני זבל אם לא היית עושה טעות באיזשהו שלב בקיצור נמאס לי כבר לכתוב אתה מגעיל אותי ואין לי לך שום כבוד יותר. ובקשר למשחק ,ככה זה כדורגל לפעמים מנצחים ולפעמים לא, הצדק לא מנצח פה |
?להפסיד... נכון שהיא יכולה
סטיבי-כי אני שונא ערבים מה לעשות
מוש-הנה עוד אחד שהפך את הכל
טוב אין לי כוח להתחיל פה הסברים וכבוד לא כבוד לא מענין אותי מה אתה חושב עלי
זה מה שיש לי להגיד על המשחק שהיה וכן אני שונא ערבים ויופי שזה מגעיל אותך והם מגעילים אותי מה לעשות הייתי מוכן בכל שעה ביממה לשרוף אותם ואת האנטישמים ביחד
| Originally posted by DJ Alex E. סטיבי-כי אני שונא ערבים מה לעשות מוש-הנה עוד אחד שהפך את הכל טוב אין לי כוח להתחיל פה הסברים וכבוד לא כבוד לא מענין אותי מה אתה חושב עלי זה מה שיש לי להגיד על המשחק שהיה וכן אני שונא ערבים ויופי שזה מגעיל אותך והם מגעילים אותי מה לעשות הייתי מוכן בכל שעה ביממה לשרוף אותם ואת האנטישמים ביחד |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .......יציע ג' נשמה,מכבי חיפה ה-ש-פ-ל-ה!!!!
| Originally posted by KrazyDJs ואני אמשיך לחלק הוראות לערוך או לא לערוך... יש מבין ? |
יאמאן אתה איש טוב
סטיבי-גם אתה איש טוב!